mrki 0 Posted May 7, 2014 Ma sve 5,svako gleda na svoj način,meni se neda drkat tako ko vi sad i ja prije,nemam živaca više,nemogu više provest vikend 100 % špricanja bez posljedica.Iskreno ove godine ni nemam plan za vwts,al fiatista-bmw Dumbi davi da se ide,samo jedno sam siguran...s ženom više nikad,jebeš to kad se moraš kontrolirat :-D Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted May 8, 2014 Svi se poznajete pa dodjela troška nebi trebala bit problem, ako kroz godinu izdvojiš 1000kn za nekakve događaje stavi u auto 4 frenda i već imate 5000kn a tad se može i na nekoliko događaja kroz godinu. Rijetki su danas koji ne krpaju kunu do kune al uz malo promišljanja sve se uspije. I nemojte mi govoriti da je Slavonija slijepo crijevo, isto bi mogli reći i Dubrovčani, Splićani, Zadrani ako gledamo udaljenosti u odnosu na ZG ili KA Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 9, 2014 Mi slovimo kao skup krad pa nema sljepijeg crijeva neg sto smo mi Al kad je susret gleda se i na taj dio pa su cijene korektne Slavonci se trebaju vise druzit zajedno i onda ce se nac par koji mogu potegnut.... Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted May 9, 2014 Slavonci se trebaju vise druzit zajedno i onda ce se nac par koji mogu potegnut.... to je.to!! Share this post Link to post Share on other sites
sarmaguru 1 Posted May 9, 2014 Druškamo se.. samo lova je uvijek problem. Nas par se skoro pa redovno nedjeljom nađemo kod matije(kramer s foruma) u Vinkovcima u birtiji Hang Loose.. Ja se nadam posjetit Dubrovnik bar jednom u zivotu .. probat cu s kecom do Du ove godine u sklopu honeymoona ako se sve zvijezde poklope Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted May 9, 2014 Koliko sam ja puta bio u VK,i napisem na forum i nikad se niko ne javi... No nebitno Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 9, 2014 (edited) Druškamo se.. samo lova je uvijek problem. Nas par se skoro pa redovno nedjeljom nađemo kod matije(kramer s foruma) u Vinkovcima u birtiji Hang Loose.. Ja se nadam posjetit Dubrovnik bar jednom u zivotu .. probat cu s kecom do Du ove godine u sklopu honeymoona ako se sve zvijezde poklope Ako budes isao javi nam se prije vw team dubrovnik ti moze pomoci oko izbora smjestaja a i parkiga i slicnog... Isli smo s polom 1.4 DU-VU-DU i nije mnogo popio (5.5l/100) jer se kroz bosnu ppretezno lagano vozi Edited May 9, 2014 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
sarmaguru 1 Posted May 10, 2014 uzmes broj telefona i javis se.. danas je iznimka ali rijetko kad odem na net vikendom Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted May 10, 2014 slavonci navodno ce ici neka ekipa iz Pozege za Karlovac pa eto kad to bude blize da se izgrupiramo pa zajedno svi Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted May 10, 2014 Ja cu ici ali ako se ne poklapa sa 402 u Os Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted May 10, 2014 Mislim da se poklapa i ove god. Svi se poznajete pa dodjela troška nebi trebala bit problem, ako kroz godinu izdvojiš 1000kn za nekakve događaje stavi u auto 4 frenda i već imate 5000kn a tad se može i na nekoliko događaja kroz godinu. Rijetki su danas koji ne krpaju kunu do kune al uz malo promišljanja sve se uspije. I nemojte mi govoriti da je Slavonija slijepo crijevo, isto bi mogli reći i Dubrovčani, Splićani, Zadrani ako gledamo udaljenosti u odnosu na ZG ili KA Svatko ko je ista napravio na autu hoce ici sa svojim autom, a ko nije karlovac ga ni nezanima tako da petorica u autu i te fore jako tesko. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted May 10, 2014 Sto znaci da vecina ide u KA zbog auta,ne zbog druzenja? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted May 10, 2014 Evo da vam riješim tajnu Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted May 10, 2014 Super.. A bas sam imao dobru volju za KA Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted May 10, 2014 Ako budem išao i ove godine idem kako mi paše,eventualno se mogu dogovorit s Mladenom ili još njih par s kojima se da normalno isplanirat,kojekakva dogovaranja i čekanja-kupljenja usput su mi prisjeli odma prve godine jer se Požeška ekipa "500 godina" skupljala u 3 mjesta usput,neki su nonšalantno kasnili i onda po smrti od ceste do Kutine,pa opet čekaj,pa se pogubili do Bille...A za ove neke tvdnje ko zbog čega ide mi puca stojko,to su individualne stvari svakog od nas,ja eto nisam al baš ništa posebno radio na svom autu ali svejedno mi ne pada na pamet ić bez njega iako u KA idem zbog ekipe a ne auta,pogledat šta su dobro složili je usputni bonus. Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted May 10, 2014 Ja svakako idemo preko pozege tako da pozezani ako imate volje mozemo zajedno i naravno vozim po cesti uz autoput laganini 60 na sat i to je to. nema zurbe i da. idem u petak oko podne da bi oko 5 bio tamo, oznacio teritorij, utaborio se, i poceo cugat. i najvjerojatnije cu imat pun auto. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted May 11, 2014 koje drame..... vidjet cemo jos kakko i sta, ovi sto bi isli iz PZ vecinom nisu forumasi...i ako se bude islo ide se autocestom, bar ja idem autocestom, Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted May 11, 2014 Jel neko kafenise danas negdje,skuhao sam rucak i oprao sudje pa smijem van Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted May 12, 2014 Ajde navecer Cuo sam i da je onaj decko s ventom sa phaeton felgama u os, mogli bi ga zvat Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted May 12, 2014 Jebiga,neznam za danas... Imam posla jos za usrat se a sutra turneja koja pocinje dizanjem u 4 i paklenom narancom na gas Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted May 13, 2014 Ako budem išao i ove godine idem kako mi paše,eventualno se mogu dogovorit s Mladenom ili još njih par s kojima se da normalno isplanirat,kojekakva dogovaranja i čekanja-kupljenja usput su mi prisjeli odma prve godine jer se Požeška ekipa "500 godina" skupljala u 3 mjesta usput,neki su nonšalantno kasnili i onda po smrti od ceste do Kutine,pa opet čekaj,pa se pogubili do Bille... A za ove neke tvdnje ko zbog čega ide mi puca stojko,to su individualne stvari svakog od nas,ja eto nisam al baš ništa posebno radio na svom autu ali svejedno mi ne pada na pamet ić bez njega iako u KA idem zbog ekipe a ne auta,pogledat šta su dobro složili je usputni bonus. Prvu godinu mi nespominji, pola podvozja sam otkinio i bas sve plastike pod autom zakinio. Za 100kn autoputa se neplaniram ujutro zamarati pogotovo ne preko krndije i do kutine. Eventualno povratak podravskom magistralom i rjesavanje mamurloka u usputnim kafanama. El zna tko jel se mogu kod koga nabaviti nalje od proslih susreta na kojima smo bili? 8.i9.su osli s prvim audijem, a 10.i 11.nisam ni kupovo jer sam imo abt tuning pa mi nije pasalo uz style. Tko onda planira ove godine ici? Razor, mrki, ja, said? Da se os i pz ekipa nadu na autoputu negdje pa onda neka normalna voznja do ka? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted May 13, 2014 ja i trojka bi isli najvjerojatnije i jos jedan auto iz PZ s nama, sad neznam za ove ostale, al netso se dogovaraju pa cemo vidjeti jos Share this post Link to post Share on other sites
bruiser 0 Posted May 17, 2014 Molim pomoc. Passat 3c 2009 god, trebam kodiranje us pozicija. Ima li tko preporuku. Lokacija Slavonski Brod i okolica Share this post Link to post Share on other sites