srki 0 Posted June 1, 2014 eto nazalost sto se mene tice, karlovac je opet izvisio a koliko vidim jako ce malo nasih biti tamo valjda cemo se onda mi slavonci skupiti za xmas Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted June 2, 2014 Ja se jos premisljam. Neznam tko ide od slavonaca? Neda mi se bas samom pa da se barem dio puta s nekim vozim... Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted June 2, 2014 Ja, Trojka i kera V6 za sad idemo u subotu... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 2, 2014 Kontam da Razzor ide,tražio je Kiletov broj a jedini razlog koji mi pada na pamet za nazvat takvog idiota je klubska zastava Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted June 2, 2014 Idem i ja u nedjelju...vidimo se... Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted June 2, 2014 (edited) Nije mi toliko ni do karlovca ove godine kad mrki neide, nego naso neke felge pa bi ih odma iso vidit Ak odlucim kupit felge onda idem (ili gnjavim nekog da mi ih doveze) Ako idem idem subotu ujutro, oko 6 krecem iz osijeka. Edited June 2, 2014 by vwgolf3 Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted June 2, 2014 Mi prije pola 8-8 necemo bit na autocestii....radimo nocnu u petak pa dok se spremimo ono tek oko cca 7 krecemo Kuseticu neznam dal se isplati ici u nedjelju Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted June 3, 2014 Nedjeljom se tamo mogu vidjeti samo mamurne glave kako teturaju u potrazi za kavom. Nista pamtno. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 3, 2014 Ajd ko ide sigurno nek javi,trebam nešto poslat na vwts... Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted June 3, 2014 Mrki predpostavljam da se vidimo na pisti,? Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted June 3, 2014 Od mene izgleda nista, dolazi mi prekosutra covjek raditi ogradu, bojim se da nece stici 50m ograde za 2 dana postaviti. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 3, 2014 Nista ostrimo se onda za sljedeci meet Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 3, 2014 Mrki predpostavljam da se vidimo na pisti,? Kad je SR? Mogo bi za vikend put HR..cekam da potvrde smjenu.. Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 4, 2014 Pozdrav. Jel ima nekog iz okolice Vinkovca ili bliže, trebalo bi mi prevest zadnje staklo za Jettu do Karlovca?? Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted June 4, 2014 Vlaho u sub i nedjelju je rejs... Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 4, 2014 Hvala! mozda i stignem do tad iz Škotske.. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted June 4, 2014 Ajde,pa da popijemo i pojedemo nesta Share this post Link to post Share on other sites
mario_vu 0 Posted June 4, 2014 vidimo se na pisti nadao sam se vožnji ali.... mjerač protoka... i senzor temperature.. rikavella Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 4, 2014 Ajde,pa da popijemo i pojedemo nesta Ajde,pa da popijemo i pojedemo nesta Ako stignem navrijeme, vrlo rado jeli imas jos uvijek isti broj moba? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted June 5, 2014 Mrki predpostavljam da se vidimo na pisti,? Yep čelavo moje,inkognito mod i snajpanje guznih fugni Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted June 22, 2014 Inkognito mod i ostali ima koga za kavu danas mozda? Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted June 22, 2014 mogo si doc na lilu,...bilo je trkača i pedera Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted June 22, 2014 Nisam znao dali ce tko ici...da sam znao doso bi, ionako stalno picim u nasice. Share this post Link to post Share on other sites