7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

nema frke, samo dovedi , sto se tice prostacenja, ha sta da vam kazem , to im je navika lol

slobodno dodite na meet ,. tamo ej druzenje ,zezancija i takve stvari , bez ovog psovanja i takvih stvari , nemate se cega bojati.

jos malo pa cemo se morati najavljivati ovima na omv-u da nam sacuvaju 2-3 stola da imamo gdje sjesti heh

jbg onda , ja i kiki cemo sutiti LOL

voda ocvemo neki fotoshouting imati ??

nismo dugo

to su ti kao opomene, ako ne postujes pravila dobijes 20 posto i tak 5 puta i onda ban na dan,mjesec ili kak se vec admin odluci

zasto ja imam ispod slike onaj warn??????????? :mellow:

sigurno si nesto pisao sto ne smijes..

heh mi smo se vec isli slikati , bili smo u intersparu u garazi , a ima i kod emecete nekih slika

bitno je da voda ponese aparatic pa se mi lako dogovorimo za lokaciju

nisam nista pisao sto ne bih trebao bas pazim ali to imam otkako sam se uclanio :mellow:

Da ali ti pise 0% znaci da nemas onda nijedan warn :)

imam pitanje prije nego sto sam postao clan bio sam narucio iz shopa neke stvari jos u 10 mj. nista nisam dobio danas sam narucio naljepinice od kluba pa cemo vidjet hoce li stici ako ne napravicu ih sam imam prijatelja koji bi ih mogao napravit morao bih ga pitat pa ako moze koga zanima dogovorit cemo se

voda-os ti pravi naljepnice, napravio je svima nama, 20 kn ti je , a izgleda ces vidjeti u nedjelju

imam pitanje prije nego sto sam postao clan bio sam narucio iz shopa neke stvari jos u 10 mj. nista nisam dobio danas sam narucio naljepinice od kluba pa cemo vidjet hoce li stici ako ne napravicu ih sam imam prijatelja koji bi ih mogao napravit morao bih ga pitat pa ako moze koga zanima dogovorit cemo se

vidjet ces u nedjelju mi smo si napravili naljepnice za 20kn mislim nisu velike ali taman da ne bude kirvaj..

ovaj srkii stalno krade rijeci s tipkovnice i pise ih prije mene.. :riba :palica

sredit cemo mi aparat , samo nemoj zaboraviti bokse obuci , jer ako njih nema slikat cemo ti samo auto

sredit cemo mi aparat , samo nemoj zaboraviti bokse obuci , jer ako njih nema slikat cemo ti samo auto

a zato ti mene stalno sprdas zbog cura..nisam znao da si nastran... :rotfl

odlicno ako on pravi jel pravi u svim bojama ili samo jednoj mene zanimaju srebrne male za bocna stakla i dvije velike za sajbe jedino bih trebao pomoc za ljepljenje hihi

davide ne se**

meni je rekao da moze ici crna i bijelea, e sada jel moze i u drugim bojama neznam heh, a velicinu moze rijesiti , a i ljepljenje isto , svi su ljepili na svoj auto tako da ono nema problema

davide tko je ono lijepo mache na slici izgleda :wow

:rotfl

Edited by david010

kontam da se crna slabo vidi bijela je ok ali ipak mislim da srebrna najbolja vidjet cu ja sa svojim legom ako ne onda cemo bijelu :palacg

7 7