os.badboy.os 0 Posted January 7, 2009 Zaboravio sam napomenut povescu jos jednog buduceg vw-ovca Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 7, 2009 nema frke, samo dovedi , sto se tice prostacenja, ha sta da vam kazem , to im je navika lol slobodno dodite na meet ,. tamo ej druzenje ,zezancija i takve stvari , bez ovog psovanja i takvih stvari , nemate se cega bojati. jos malo pa cemo se morati najavljivati ovima na omv-u da nam sacuvaju 2-3 stola da imamo gdje sjesti heh Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 7, 2009 ja kontam da cemo se naci svi mi vw-ovci se namirisemo samo da nema opelasa nevolim ih vidjet Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 7, 2009 jbg onda , ja i kiki cemo sutiti LOL voda ocvemo neki fotoshouting imati ?? nismo dugo Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 7, 2009 zasto ja imam ispod slike onaj warn??????????? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 7, 2009 to su ti kao opomene, ako ne postujes pravila dobijes 20 posto i tak 5 puta i onda ban na dan,mjesec ili kak se vec admin odluci Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 7, 2009 zasto ja imam ispod slike onaj warn??????????? sigurno si nesto pisao sto ne smijes.. Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 7, 2009 mislim da bi bilo u redu da napravimo neke slikice negdje npr. kod katakombi uf moram onda oprat auto Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 7, 2009 nisam nista pisao sto ne bih trebao bas pazim ali to imam otkako sam se uclanio Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 7, 2009 heh mi smo se vec isli slikati , bili smo u intersparu u garazi , a ima i kod emecete nekih slika bitno je da voda ponese aparatic pa se mi lako dogovorimo za lokaciju Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted January 7, 2009 nisam nista pisao sto ne bih trebao bas pazim ali to imam otkako sam se uclanio Da ali ti pise 0% znaci da nemas onda nijedan warn Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 7, 2009 imam pitanje prije nego sto sam postao clan bio sam narucio iz shopa neke stvari jos u 10 mj. nista nisam dobio danas sam narucio naljepinice od kluba pa cemo vidjet hoce li stici ako ne napravicu ih sam imam prijatelja koji bi ih mogao napravit morao bih ga pitat pa ako moze koga zanima dogovorit cemo se Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 7, 2009 voda-os ti pravi naljepnice, napravio je svima nama, 20 kn ti je , a izgleda ces vidjeti u nedjelju Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 7, 2009 imam pitanje prije nego sto sam postao clan bio sam narucio iz shopa neke stvari jos u 10 mj. nista nisam dobio danas sam narucio naljepinice od kluba pa cemo vidjet hoce li stici ako ne napravicu ih sam imam prijatelja koji bi ih mogao napravit morao bih ga pitat pa ako moze koga zanima dogovorit cemo se vidjet ces u nedjelju mi smo si napravili naljepnice za 20kn mislim nisu velike ali taman da ne bude kirvaj.. Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 7, 2009 ajd sredite s covjekom pa neka ponese fotic obucu GTI bokse Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 7, 2009 ovaj srkii stalno krade rijeci s tipkovnice i pise ih prije mene.. :riba :palica Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 7, 2009 sredit cemo mi aparat , samo nemoj zaboraviti bokse obuci , jer ako njih nema slikat cemo ti samo auto Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 7, 2009 sredit cemo mi aparat , samo nemoj zaboraviti bokse obuci , jer ako njih nema slikat cemo ti samo auto a zato ti mene stalno sprdas zbog cura..nisam znao da si nastran... Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 7, 2009 odlicno ako on pravi jel pravi u svim bojama ili samo jednoj mene zanimaju srebrne male za bocna stakla i dvije velike za sajbe jedino bih trebao pomoc za ljepljenje hihi Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 7, 2009 nemas beda bokse ce biti na meni Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 7, 2009 davide ne se** meni je rekao da moze ici crna i bijelea, e sada jel moze i u drugim bojama neznam heh, a velicinu moze rijesiti , a i ljepljenje isto , svi su ljepili na svoj auto tako da ono nema problema Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 7, 2009 davide tko je ono lijepo mache na slici izgleda Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 7, 2009 (edited) davide tko je ono lijepo mache na slici izgleda Edited March 4, 2009 by david010 Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 7, 2009 kontam da se crna slabo vidi bijela je ok ali ipak mislim da srebrna najbolja vidjet cu ja sa svojim legom ako ne onda cemo bijelu Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 7, 2009 sorry ali ali ti je cura jako lijepa Share this post Link to post Share on other sites