7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

ma zeza te on , nije mu to cura heh

lud ti je david ovako

e da mislim da se dobro vide ove bijele naljepnice..bar je tako kod mene.. :fakjea

Edited by david010

1ml

--đmmmmmm11,0

+Č 6V

/LKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKŠŠŠŠ

ŠŠPPPPPPPPPPPPPPPPPPPČžžMN M NNNNNNNNNNNNNNN 4Nmmmšššššššš11111jhh jhjh mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

3sxxdfv yas<

Hop,cup opsa,opsa....al ste ga nafilovallii burkee!Da se osvrnem na sve što sam dosad pročitao,da!, psujemo previše i Roko je u pravu,ove retke mogu čitat i mala djeca pa nije u redu da pomisle da ljudi koji vole VW stvarno takvi jesu i onda zbog toga odluče jednog dana kupit Hondu il WTF nešto!?Upozoreni smo svi pa ko popije nek popije.Nadalje,mene takođe može nazvat ko se hoće pridružit,ako mu smeta psovanje uživo nek zna da je to samo osebujan način izražavanja a na kraju,okupljaju se ljubitelji automobila a ne franjevačka mladež.

Još nešto,jel zna neko šta je ovo?Ja vozio danas!

dsc002422.jpg

jel zna neko šta je ovo?Ja vozio danas!

znam ja ipak zivim pokraj pruge..heh..koliko je cola ta felga 21..e da te pitam odmah bila jedna oklada u bircu tu kod nas..jel taj auto ima neki sistem da se okrene na pruzi tj kad zeli ici u suprotnome smjeru..

Ma jok bre,litra prepečenice i ručna!Šta si navro,ne žive svi pored pruge,baš sam je krenuo montirat na offtopic i tamo ću otkrit sve draži ove Rusko-Njemačko-Hrvatske Paklene naranče!

kad su meetovi....oce biti ovaj ili sljedeći tjedan.....došlo bi nas možda par iz vk.....pozdrav.....

Ovaj,ovaj,ovaj,ovaj....ko i svaki put,svako sebi plaća cugu,cicije smo al se peremo bar redovito,dobrodošli!!! :fakjea:palacg

tibore naravno da ce biti

i slobodno dodite

omv kod bille , 16 h

ako doalzite uzmite broj od nekog od nas koji smo uvijek tamo , da se raspoznamo lakse

dobro, može. doći ćemo ćim se dogovorimo...... :respekt:halo

Edited by kvaka

to sranje rusko VOLGA, jednom sam puko!!!!! čekao sam nekih 20 minuta na pruzi i to je prošlo a meni se da oprostite s*alo do jaja!! psovao sam još tih 6km do kuće .ebem joj mater i tim pijancima unutra!!!!

(nemojte sad reć da netko ili nečija sestra to vozi)

daj editiraj post , i ubaci kooju ** umjesto tih psovki , jer na kraju budemo prozivani ,a sve bzvvzz

to sranje rusko VOLGA, jednom sam puko!!!!! čekao sam nekih 20 minuta na pruzi i to je prošlo a meni se da oprostite sralo do jaja!! psovao sam još tih 6km do kuće .ebem joj mater i tim pijancima unutra!!!!

(nemojte sad reć da netko ili nečija sestra to vozi)

Momak!Koji dio izjave u prijašnjem postu koji glasi:"Ja danas vozio" nisi skužio da moraš reći (nemojte sad reć da netko ili nečija sestra to vozi),a?Pijanci,a? :riba

Inače ti je ta ekipa "pijanaca" iz tvog grada i mogu rukama odvrtat šarafe s pruge pa hmmm... :lol2

Edited by mrki OS

Momak!Koji dio izjave u prijašnjem postu koji glasi:"Ja danas vozio" nisi skužio da moraš reći (nemojte sad reć da netko ili nečija sestra to vozi),a?Pijanci,a? :riba

Inače ti je ta ekipa "pijanaca" iz tvog grada i mogu rukama odvrtat šarafe s pruge pa hmmm... :lol2

ovako vam bude na omv-u Veki molim caj, Srki produzenu s slagom,Kiki bijelu kavu,Voda uzme neciji keks,ja pitam za brusnicu i onda dobijem ledeni caj od limuna a gospodin Suzana tj Mrki naruci produzeno karlovacko i to od 7 litara :rotfl

Edited by david010

i tako to ide vec 10 nedjelja he

pa do kada vise???

i inace, ja pijem bijelu kavu

no dosta OT

srki pozdravio te zekic s juga

produzenu s hladnim mlijekom i casu vode voda dobijes moj keks :rotfl

srki ispravak kaze on ce se tebi javit posto ti njega neznas tako mi covjek kaze

ovako vam bude na omv-u Veki molim caj, Srki produzenu s slagom,Kiki bijelu kavu,Voda uzme neciji keks,ja pitam za brusnicu i onda dobijem ledeni caj od limuna a gospodin Suzana tj Mrki naruci produzeno karlovacko i to od 7 litara :rotfl

Davide sad si me zeznio s ovim opisom,mislio sam nas sve obući ko željezničare za doček Manniju,ono kao pijanci zbog kojih se skoro ukenjo :lol2

Badboy,di ti radiš,pljunuti si mi jedan murjak što me apsio?

Guest voda-os

može ja uzimam keks, ja zastranio malo tu nisam bio od jučer kad ono opa 3 nove stranice, bome ste svega napisali...

za naljepnice...može u bilo kojoj boji...dogovorit ćemo se na meetu, odeš samnom kod tog mog lika i on će ti ju zaljepit nije nikakav problem...što se tiče boja ove osnovne mogu to znam (crna, bijela, žuta, plava, crvena) a čini mi se da mi je i rekao da ima tih srebrnih, to je stvar papira a čak ako se i nevaram možda i nekih reflektirajućih...tako da ono nači će se nešto i za tebe..

a fotošuting, meni nije teško ponijeti fotić pa se može zabilježiti..samo moram napomenuti da je oko 16 sati već pomalo mračak, tako da kod katakombi recimo u to vrijeme slikat nevrijedi, ostalo na parkinzima, garažama i slično nema frke...

mrky pusti dečka na miru...šta se brineš o muriji toliko...ono da nas prate FBI i CIA...gle ljudi smo, okupljamo se, neradimo ništa loše, stoga nevidim razlog zašto bi se sad netko OKOMIO na nas...imaju oni puno gorih slučajeva, tak da se nebrini

družimo se, diskutiramo na forumu, slikamo se, išlo se na race u VU, sve u svoje vrijeme i na pravom mjestu..

jedino tko nas nadgleda ovdje su moderatori i admini...i opravdano su nas upozorili..to je jedino što smo napravili, e sad hoće li te admini hapsit to neznam :D

Edited by pikzibner

Tajno ime!Nisam lud da koristim se njime! :lol:

Ja kao paranoid android a?Pa non stop me upisuju iako sam uvijek parkiran! :glavomuzid

Nema ljutnje,nisam ništa loše mislio,ich liebe :drot !

Aco,bila je zeka peka!

nisam žbir radim u šečerani a 5 puta sam bježao od žbirova s autom i nisu me nijednom čopili nemam bez veze nick badboy.

Nemoraš se bojat :palacg:rotfl

pa vjerovatno ce se ici

dog cemo se preko mobova pa mos poslati poruku meni ili bolje mrkiju tamo oko 5 popodne pa ti mi onda sve kazemo, ali ugl. moglo bi biti malo sklizanja heh

i da, koji zekic???

voda furaj aparat onda

7 7