david010 0 Posted January 9, 2009 takodjer iskrena sucut..ja ti jos javim gdje cemo biti.. zeko Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 9, 2009 zeko benza jos nije gotova a pod glavnim omv se valjda misli na onaj na cepinskoj, mozemo i tamo , meni sve stima, ali sumnjam da je tamo manja guzva voda takoder iskrena sucut Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 9, 2009 takodjer iskrena sucut. zeko vidim da si uspio doci na forum odlicno ...pozdrav benza na jugu jos nije otvorena ljudi meni je svejedno gdje cemo se naci ali mislim ako ce doci i vinkovcani bolje da se nadjemo na omv-u kod bile jer je i njima to sigurno lakse za naci pa kad se skupiomo mozemo otici negdje drugdje i onda se uvijek tamo sastajat kad svi budu znali gdje. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 9, 2009 slazem se sa ovim prijedlogom , skupimo se svi na omv-u i onda idemo negdje ili ostanemo na omvu ako bude bilo mjesta dakle omv kod bille, 16h , nedjelja Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted January 9, 2009 ok decki lijep pozdrav svima i jedva cekam da se upoznam sa ostalom ekipom meni je isto svejedno dicemo se nalaziti samo da nas bude puno Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 9, 2009 ja bi ovako nadjemo se svi u 16:00 i cekamo do 16:30 tko dodje dodje poslije gibamo gdje se dogovorimo i molim neka se jave svi koji dolaze hvala Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted January 9, 2009 decki ako ko ima neke felge celicne s gumama neka mi se javi moze i 14 i 15 cola uopce nije bitno broj mi je dole upisan Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 9, 2009 aco mislim da je 15 minuta sasvim dovoljno a i svi koji imaju u plani doci trebaju uzeti broj od nekog od ekipe koja je stalno na meetovima tako da se moze nazvati ukoliko se netko izgubi , i radi prepoznavanja,a i ako netko bude dosao kasnije , a mi vec odemo da mu mozemo objasniti gdje smo Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted January 9, 2009 ja nedolazim, hebiga! auto mi gubi vodu - pukla neka plastika što je na glavi motora!!! u .urac!!! Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 9, 2009 ja nedolazim, hebiga! auto mi gubi vodu - pukla neka plastika što je na glavi motora!!! u .urac!!! kad budes dosao bit ce .. Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 9, 2009 ja imam broj od mrkija i srkija (mirko i slavko) pa kad dodjem na omv njih cu nazvat. moj broj je dolje kog zanima. Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted January 9, 2009 manni ajd se raspitaj koja je to plastka ili stavi sliku koji je to dio ako nije bas skupo mogu ti ja probati nabavit tu iz njemacke dok sam tu ovaj tjedan nije mi neki problem Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted January 9, 2009 aco stopove sam probo danas naruciti iz berlina bijele kako si reko ali kazu ovi da ima u hr da ce mi poslati mail koj stranica na internetu Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 9, 2009 Prvo iskrena sućut Vodi!Zatim pozdrav ostalima,vidim da ste se raspisali ko ludi a dogovora još nema,ko zakasni u nedjelju će imat nečiji broj pa će doletit naknadno,smještaj treba promjenit svakako ako će nas biti veći broj samo gdje?Negdje di stanemo svi i gdje je usluga dobra a ne Davidenko moj "di je dobra konobarica" :riba Neću pit toplo pivo il odvratnu kavu zbog nečije želje da joj strese dabra međ nogama Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 9, 2009 mrki nisam znao da si autoelektricar imas jedan poslic mali na polu kod mene Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 9, 2009 (edited) Prvo iskrena sućut Vodi!Zatim pozdrav ostalima,vidim da ste se raspisali ko ludi a dogovora još nema,ko zakasni u nedjelju će imat nečiji broj pa će doletit naknadno,smještaj treba promjenit svakako ako će nas biti veći broj samo gdje?Negdje di stanemo svi i gdje je usluga dobra a ne Davidenko moj "di je dobra konobarica" :riba Neću pit toplo pivo il odvratnu kavu zbog nečije želje da joj strese dabra međ nogama ali tamo mozda ima brusnice.. naravno da treba ici gdje je usluga super.. Edited March 4, 2009 by david010 Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 9, 2009 ekipa a sta kazete na tiffon na vukovarskoj ili na cepinskoj? Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted January 9, 2009 ekipa a sta kazete na tiffon na vukovarskoj ili na cepinskoj? Uf,Tifun na Vukovarskoj je premal al na Čepinskoj ne znam koliki je? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 9, 2009 mrki nisam znao da si autoelektricar imas jedan poslic mali na polu kod mene Kakav poslić?Neradim ništa dok temperatura ne skoči bar malo u +C* Sigurno bi stavljao neke bjele štopove,a?Mislim da ću lagano u izvidnicu za lokaciju danas za meet kad okupam malog,malo drljat negdje itd... Možda i Veki krene na pohod samnom,vidit ćemo! Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted January 9, 2009 pozdrav veki dobar ti je auto ja sam svaki dan u tvrdi na kavi Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted January 9, 2009 pozdrav veki dobar ti je auto ja sam svaki dan u tvrdi na kavi Hvala Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 9, 2009 znaci rijeseno je sve xD nalazimo se na omv-u kod bille u 16 h pa cemo onda vidjeti, super decki vidimo se drago mi je sto ce nam se pridruziti novi clanovi ovaj kiki se jos uvijek ljuti i ne cita temu lol Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 9, 2009 mrki nije velik poslic a i unutra je u autu samo da pogledas sta napravicu sam znas tamo gdje je klima ne gori mi nista promijenio sam zaruljicu i opet ne gori pa neznam sta je Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 9, 2009 Pogledat ćemo šta je,nabavi prob lampu ili multimetar ako je hitno,ako nije uzmem iz firme pa vidimo kasnije,ostavio sam danas u radioni jeb,ga a sutra je zatvoreno Veki und ich gehen malo na tour,lokacije itd,dogoš je pao a moram isprobati čarobnu napravu protiv opakih minusa u vidu crne plastike između maske i hladnjaka!Start poslje 20 h,kad odvezem ljubljenu punicu kući! Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted January 9, 2009 mrki pozdrav Share this post Link to post Share on other sites