david010 0 Posted January 12, 2009 zasto je zakljucana tema od ovih decki iz broda ????? zato sto je netko od admina htio zatvoriti da ne pocnemo mi hakeri i tamo tipkati LOL,Mrki u svom stilu kao i uvijek Ja nisam za Brod,možda kad otopli. ajde veki ne serendaj sta nebi isao..nije da se bojis dugackog puta..cuti i vozi se.. vidi ti njih oni bi se kladili na mene i kikija..pa ja njega pobjenim i s autom i konobaricom tako da bi vam bilo bolje na mene stavljati :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 12, 2009 Prestao sam mislit prije par godina,shvatio sam da mi baš ne ide naj,naj .Znam da neće ni jedan,jadna cura se smješila vjerovatno zbog nas svih zajedno:Dva mulca slikaju ko da su u Rimu a ne na benzi,niko ne zna šta bi popio,ti jedini pofuraš žensko čeljade.Ličilo je ko da je učiteljica došla s pol razreda spastičara .Felge,felge,mjenjač,dizna,injektor...Zamisli sebe da ti negdje uleti krdo namirisanih špicerica s promenade i povedu razgovor-Gucci,štikle,tamponi,obješeni sifoni! Tako da ja dajem glas da će se njih dvojica redovito nedjeljom tuširati par puta tek zato da ne legnu "suvog **rca" Cassanova,GM lover,šta vi kažete?Oćete me :palica ? Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 12, 2009 Prestao sam mislit prije par godina,shvatio sam da mi baš ne ide naj,naj .Znam da neće ni jedan,jadna cura se smješila vjerovatno zbog nas svih zajedno:Dva mulca slikaju ko da su u Rimu a ne na benzi,niko ne zna šta bi popio,ti jedini pofuraš žensko čeljade.Ličilo je ko da je učiteljica došla s pol razreda spastičara .Felge,felge,mjenjač,dizna,injektor...Zamisli sebe da ti negdje uleti krdo namirisanih špicerica s promenade i povedu razgovor-Gucci,štikle,tamponi,obješeni sifoni! Tako da ja dajem glas da će se njih dvojica redovito nedjeljom tuširati par puta tek zato da ne legnu "suvog **rca" Cassanova,GM lover,šta vi kažete?Oćete me :palica ? suzana ti nisi ni vidio kako ona izgleda ali bitno da si izasao kroz ona vrata koja vode za van iz wc-a.. hahahahahahahah Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 12, 2009 mrki ako bude problema s njima vici, imam ja elektro soker pa cemo ih malo bzzzzz Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 12, 2009 (edited) ali bitno da si izasao kroz ona vrata koja vode za van iz wc-a.. Normalno,pa nemogu 2 puta ući u WC!A od kad nesnalaženje u prostoru znači da nisam vidio malu?Ja to radim suptilno i neprimjetno,onako finjak,ne ko vi mladi.Curica vam se nasmješi a vas dvoje radovanje ko papige koje nasljeđuju sipinu kost od 2 metra :riba Dobro da niste prstenje izvadili i zaprosili odma...Ne zaboravi da je teta suzi imala skokove na prepone dok ste imali 3-4 god :mazi he,he,he,he. PS:kad bacim oko na par zadnjih strana mislim da će nam neko počet djelit packe za postove tipa jedna rječ-rečenica+cjeli quote,bilo rječi o tome! Edited January 12, 2009 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted January 12, 2009 negdje sam ja spomenio, nesjećam se, da kad bi netko novi došao čitat slavonija meets da bi popiz..o, stvarno svega ima, od "hrenovka party", kladionice hrvatske lutrije, skakanje po preponama, rupe, konobarice, wc-ovi, mladi mužjaci, liči na zoološki previše tu toga ima, svako vrti svoje, trebamo se malo smirit, nepisat toliko toga tu, u danu stučemo 2,3 stranice u ovoj temi, treba bit sretan što se uopće okupljamo i što nas ima onak lijep broj Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 12, 2009 davidenko moras se dokazat ja isto stavljam 100 kn na kikija od price nema nista ne laje pas radi sebe nego radi sela Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted January 12, 2009 e pa u nedjelju cu se obuc ko da idem van pa budemo vidili,necu ovak ko klosar doc kod tete na petros :bravo a ti davidenko se zadovolji sa svojom beštijom nemoj da te moram isavijat smijat ce ti se konobarica :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 13, 2009 steta sto necu biti u nedjelju da vidim ovaj dvoboj, a valjda ce biti kakvih slika Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted January 13, 2009 a čuj mrkija "moja dojilja" e da je mene moj tak zval! bi ti meni sedil doma za kaznu a ne na meet išo hahaha to vama zima pa na curice mislite da vam krv jače kola... da mrki imaš pravo i ja tak daleko vidim sve Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted January 13, 2009 steta sto necu biti u nedjelju da vidim ovaj dvoboj, a valjda ce biti kakvih slika da nosit ćemo fotiće, ako se budu iskazali dečki zabilježit ćemo to, neku skrivenu kameru napravit, mada mislim da su stidljivi oni, baš me zanima oće se spicit i kako če to izgledat Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 13, 2009 Eee,Emma,Emma,majne frau se tako sama nazvala,tako je po kući zovem,zna ona to kad mi visi iza leđa i gleda jel sam na forumu ili nekoj "Iskrici". :palica Dečki,pozdrav,napisao bi nešto pametno ali zveknuo mi je prozor pa se bacam u potragu za podizačem ako je do kraja rika ali to ću več sutra,zasad daska radi pod staklom,imam feeling da će opet 500 kn otići u vjetar :doh Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted January 13, 2009 (edited) ajd porast ce beba pa čete zajedno na meet ko ja s Markićem e da i treba ti disat za vratom tu gledaš aute a drugi prozor spušten hehehe Edited January 13, 2009 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 13, 2009 Spušten više nije a pukao je taman kad sam drečao iz auta da se ne baca u trans u turbo limachu.Čovjek može osijediti čekajući vas žene !Dok moj Mata krene na meetove s tatom izlazit će taman Golf XVI!Vidim oglas - 2,još su 500 kn :plac ,mislio sam da su pojeftinili prokleti podizači.Idem si skuhat koju litru vina da smirim nerve,smrzao sam se ispred trgovine dok sam skinuo tapacirung s vrata,hvala bogu pa uvijek furam neki alat sa sobom. Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted January 13, 2009 na krivi prozor si pomislio...na komp sam mislila drugi prozor tj iskrica i meni teško lijevi ide pa se svašta vozi u autu za nedaj bože Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted January 13, 2009 (edited) mrky sad po zimi pucaju plastike ko lude, pogotovo ako nešto rastavljaš, ja imam isti slučaj na mom golfu, dva puta je pao prozor, oko 700-i nešto kuna smo platili sve to, a drugi puta nam je frajer uspio sredit da nemoram cijeli komplet nosača uzimat neg je imao samo te plastikice male,a treći puta je motorić prevrtio sajlu tako da već drugu godinu daske rade u vratima, tako da vjerujem da ga ni lopov nebi sa šarafcigerom ili nekim pajserom spustio ima tu i prednosti Edited January 13, 2009 by voda-os Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 13, 2009 imam jedan prijedlog za nedjelju a on je da se opet skupimo na omv-u kod bille i onda svi zajedno idemo na petros, u koloni Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 13, 2009 danas me srce skoro opalilo idem s posla i prilazim autu i sta vidim cijeli auto mi je ogreban po drugi put u mjesec dana i to namjerno ogrebano ostrim predmetom ali sad je lik isao u krug i sve mi je ogrebano gepek, blatobrani prednji, vrata jedna i druga stranice jedna i druga ali znam tko je to napravio i ima da mu se majke ..... necu ovdje psovat nervozan sam ko pas ne moze se ispolirat mora se cijeli auto ofarbat ali mislim kad dohvatim lika koji je to napravio da cu cijelo lice izgrebat tako da ce ubuduce kad vidi moj auto ili mene ima da se upisa i usere od straha. ljut sam ko ris. Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted January 13, 2009 brate meni su prosuli uk4 ulje na auto znam kakav je to osijecaj de napisi mi inicijale da vidim jel ga znam ako je sjuga mozda nam je isti to napravijo Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 13, 2009 znas ko je debeli boris Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted January 13, 2009 koji k...c on izvodi malo je ljubomoran sto imas boli auto odnjega imam ja rijesenje za takve stvari kod kuce univerzalna pasta to mi je dao jedan auto lakirer vidit cemo sta se moze napravit.BURAJZ sutra krecem autobusom u pola jedan iz njemacke a kodkuce nemam komp pa se cujemo preko mobitela kad stignem imam sve brojeve Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted January 13, 2009 danas me srce skoro opalilo idem s posla i prilazim autu i sta vidim cijeli auto mi je ogreban po drugi put u mjesec dana i to namjerno ogrebano ostrim predmetom ali sad je lik isao u krug i sve mi je ogrebano gepek, blatobrani prednji, vrata jedna i druga stranice jedna i druga ali znam tko je to napravio i ima da mu se majke ..... necu ovdje psovat nervozan sam ko pas ne moze se ispolirat mora se cijeli auto ofarbat ali mislim kad dohvatim lika koji je to napravio da cu cijelo lice izgrebat tako da ce ubuduce kad vidi moj auto ili mene ima da se upisa i usere od straha. ljut sam ko ris. OMG,nemam riječi Share this post Link to post Share on other sites
gti16v 0 Posted January 13, 2009 Vidim oglas - 2,još su 500 kn :plac ,mislio sam da su pojeftinili prokleti podizači. U VK u Senka trade 320 kn - 10 % cash&carry. Zamjenski ali made in nemčija. Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted January 13, 2009 zeko pricat cu ti kad dodjes necu to ovdje ne pomaze pasta to su krateri jako sam ljut Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 13, 2009 bas mi zao pola,, nadam se da ces ga naci mrki trebao bi ja imati podizac tijekom sljedeceg tijedna ,samo neznam jel rucni ili elektricni . samo ovisi jel ti se da cekati Share this post Link to post Share on other sites