7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

Guest voda-os

da bilo je odlično na meetu...mrky u pravu si 10 kola je bilo...nas 14 meni se čini...đačavci jesmo al barem nas se vidi, gdje ima dima ima i vatre...

dolazi nam ljepše vrijeme, tako da će biti više mogućnosti, tako da se necrvamo više po kafanama :D

a evo i slikica, slikano je većinom po danu da se vidi, i dok nismo bili u punom sastavu...tako da se nitko neuvrijedi ako ga nema na slikama...

p1250046kd9.th.jpg p1250051gg8.th.jpg p1250053im5.th.jpg p1250058np1.th.jpg p1250060iz2.th.jpg p1250044vk8.th.jpg p1250069kv9.th.jpg p1250071mj7.th.jpg

Guest -kiki-

bilo je oki doki....došlo nas je bome dosta...

aco ak nije bed da mi sprzis one mexikance sto si pustao...fora mi ta mjuza :rolleyes:

Guest voda-os

a meni mrky da sprži onaj techno meni je to fora, svakome po nešto :D

a jbg sad mi zao sto nisam mogao doci , ali sam zato sljedece nedjelje tamo heh

drago mi je sto skoro svake nedjelje dobijemo po jednog novog clana ili vise njih, znaci da se `razvijamo`

Guest voda-os
:wow :wow kakav stručni komentar našeg moderatora, ma spominjali smo te non stop...al bilo je suzi šaci i ostalo...naravno da se razvijamo...nismo mi zaostali :D

Zdravo drugovi!Vidjeh ja da ste se vi raspisali,slike nemogu trenutno vidjet jer se javljam iz klonje di tiskam crnca pa bi mi pojelo tolare s paketa da ih otvaram. Samo tako treba nastavit,rekao sam ja:jednog dana cemo se na stadionu okupljat

kiki nemas beda snimim ti pa ti posaljem po zecu :palacg

slike su ok jos da smo mogli snimit koji filmic sa (suzuke) tj. staze bilo bi jos bolje ali to cemo jednom po danu nabavim ja kameru

Guest voda-os

aco nema beda...s čim god snimali nije bitno, bitno je samo da ima svijetla, tj da je dan...a još malo pa nam dolaze i takvi dani kad će dan duže trajati...kad bude toplije da možemo bit na cesti i sve to...a ne se usjedit ko gospoda po kafićima joj joj...bit će i race-a još...bit će i roštiljade..svašta smo već spominjali šta je u potencijalnom planu..zasad nemožemo bolje...

opopop ko je tu stigao...josip iz čepina,ekipa pozz,kad sredim problemčić sa turbinom pa ćemo bacit neki race :punk

josipe dobrodosao

davide jesi se skockao danas, jesi ti isao na faks ili na spoj heheh

Pa išao je na spoj na faksu,sigurno je bio "lenj" i nije učio pa šminkom rješava potpise i krlja babe na faksu :lol2:lol2:lol2

samo neka roka i treba... :palacg dječji doplatak i prolaz od bake bi dobro došao,za par mjeseci eto para za felge ili nešta drugo,pa polako :lol2

bolje za petu brzinu feligice cekaju kod kuce..jos malo pa ce na snagu.. :bravo

Daj da ti starom maznemo mašinu iz Audi-a,kao ono:matori! rješio sam ti fićukanje pod haubom.

Imaš onda 5-u i TDI odjednom,Aco ti otcvika amortizere & burn some rubber beybe! :palacg

Guest voda-os

napravit ćemo davide neki fake blow off :rotfl ...ili jednostavnija verzija od mrkija...na radio spojiš i pustiš neki video sa race-a, spustiš kurbla prozore..i da vidiš kako svršavaju.... :rotfl

izgleda da ce nam se uskoro pridruziti jos tri petice jedna gti i dvije tdi 105 dsg a ova druga ima obican..jedan passat 140 konjica..i naravno moje felgice.. :rotfl

davide ajde da ubijemo cvaju u zemlju izgledat ce opako jos moras bacit neku dobru roru iza pa ce pice svrsavat i pisat istovremeno jos kad mene dobijes na race-u bit ces pravi :lol2 :lol2 :rotfl :rotfl ps. pustit cu ti :palacg

Ahhmmm,reče velika pčela kad ju je pitala mala pčela kako se pravi med,hhmmm! :rotfl:rotfl:rotfl

Evo raport od Vode i mene sa sikrit lokejsn,spijuniramo GM.ovce al nikog osim Seatovaca nema!Nikog za vrbovati.

Evo raport od Vode i mene sa sikrit lokejsn,spijuniramo GM.ovce al nikog osim Seatovaca nema!Nikog za vrbovati.

WTF??? :lol2:lol2

davide kakve to petice spominjes i kakvog passata??

7 7