7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

alo ljudi malo nas vrijeme hebe davide pa disi ti nemate u nedelju

imao utakmicu i igrao sam pune tri minute otislo mi malo koljeno i aj van..

Guest -kiki-

ja slažem kadetta tako da cu propustit par meetova jer mi je nedjelja jedini slobodan dan...

ja slažem kadetta tako da cu propustit par meetova jer mi je nedjelja jedini slobodan dan...

Pa napravit cemo meet kod tebe,nije greda,svako izvadi sic iz svog auta da ima gdje sjesti i super.

Sto se lenija tice zalosno je da vlasnik jednog karavana mora guglat umjesto da dere v prtljaznem prostorju. Mali problem je kad se skrene s lenije,znao je nekima i kombajn doci do haube,he,he.Davidenko je inace najstrucniji sto se toga tice,ne sto kara nego sto svakodnevno ide u centar preko jedne L...

he he narode ludi ste, u pozitivnoom smislu naravno, sto se tice lenija, ja znam sto su :rolleyes:

mogao bi i ja na koji meet kad sredim auto, otisao mi alternator a nisam bas pri parama...a sjedalo imam jedno viska tako da i mozemo kod kikia :zivio

he he narode ludi ste, u pozitivnoom smislu naravno, sto se tice lenija, ja znam sto su :rolleyes:

mogao bi i ja na koji meet kad sredim auto, otisao mi alternator a nisam bas pri parama...a sjedalo imam jedno viska tako da i mozemo kod kikia :zivio

ajde vas dvojica s tog sora dodjite do bizovca pa mozemo s mojim autom za osijek..

ajde vas dvojica s tog sora dodjite do bizovca pa mozemo s mojim autom za osijek..

Ovo bi moglo biti zanimljivo,neznam da li je ko prije kad sam bio picos ali stavit Beliscana i Valpovcana u ista kola je ko s upaljacem gledat di ti curi plin na sporetu,he,he

(Nemogu s mobitela stavljati lol smajlice pa molim da si ih zamislite par komada)

Edit: :lol2:lol2:lol2:lol2:lol2:lol2

Edited by mrki OS

hehe Mrki ovo su moderni gradjani samo da se ne pocnu prepirati dok se budemo vozili jos ce i mene podrapati.. :lol2

Edited by david010

A što češ,ja sam gradski dečko,ne znam ja za lenije i te fore samo za katakombe(jeb.drom) :D a i ne idem lenijom do centra :rotfl

tocno tako mrki, to dvoje nemos staviti u istu recenicu jer ce biti krvi hhh

kiki samo ti radi , valjda ces nas prodirati u geseiu

Guest voda-os

vidi srki opet spama, gesei fušerski zvuči bolje napiši gsiju ili gsi-ju :rotfl ...dosta o lenijama...ajmo nešto pametno ( srki nemoj samo ovo napisat...znači nedjelja 16 h petros) :rotfl

ja sam takoder sa saloon, nismo dugo bili na piici

sta kazte?

Guest voda-os

jeste mislili da odemo nas par poslje petrosa ili da cijela ekipa ide...meni je totalno svejedno...činimi se da mi je david prije koji dan reko da će biti puni sastav sad u nedjelju, i još ako dođu dečki iz vinkovaca...uglavnom petros je svakako...da nemučimo ljude...tko može ostat pravac saloon, a ionako saloon tek radi od 17 sati

jel netko bude u vukovaru nedjeljom, kolega mi kaže da je brija!!!!

one trke u vukovaru su gotove dok je zima..uzasno je hladno tamo...a ti bi se mogao jednom pojaviti na meetu... :palacg

voda pa trebali bi ici svi koji su raspolozeni, a to koliko ih je, vidit cemo u nedjelju, a sto se tice punog sastava, pusti davida, kad mi to vidimo onda je pun sasatav LOL

trkica u VU nema vise, zimska pauza, imaju oni svoje meetove na kojima se odveze 1 ili 2 utrke ,ali nije to to, ono tek dolazi

Guest voda-os

nema zime, predložit ćemo kad se okupimo tamo, pa šta odlučimo

7 7