zeko golf 1.9 tdi 0 Posted February 10, 2009 alo ljudi malo nas vrijeme hebe davide pa disi ti nemate u nedelju Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted February 10, 2009 mrki drago mi je da si doma decki trebam hitno radit zadnji trap od auta a tak me vrijeme hm u zdrav mozak Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted February 10, 2009 alo ljudi malo nas vrijeme hebe davide pa disi ti nemate u nedelju imao utakmicu i igrao sam pune tri minute otislo mi malo koljeno i aj van.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted February 10, 2009 ja slažem kadetta tako da cu propustit par meetova jer mi je nedjelja jedini slobodan dan... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 11, 2009 ja slažem kadetta tako da cu propustit par meetova jer mi je nedjelja jedini slobodan dan... Pa napravit cemo meet kod tebe,nije greda,svako izvadi sic iz svog auta da ima gdje sjesti i super. Sto se lenija tice zalosno je da vlasnik jednog karavana mora guglat umjesto da dere v prtljaznem prostorju. Mali problem je kad se skrene s lenije,znao je nekima i kombajn doci do haube,he,he.Davidenko je inace najstrucniji sto se toga tice,ne sto kara nego sto svakodnevno ide u centar preko jedne L... Share this post Link to post Share on other sites
hitman 0 Posted February 11, 2009 he he narode ludi ste, u pozitivnoom smislu naravno, sto se tice lenija, ja znam sto su mogao bi i ja na koji meet kad sredim auto, otisao mi alternator a nisam bas pri parama...a sjedalo imam jedno viska tako da i mozemo kod kikia Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted February 11, 2009 he he narode ludi ste, u pozitivnoom smislu naravno, sto se tice lenija, ja znam sto su mogao bi i ja na koji meet kad sredim auto, otisao mi alternator a nisam bas pri parama...a sjedalo imam jedno viska tako da i mozemo kod kikia ajde vas dvojica s tog sora dodjite do bizovca pa mozemo s mojim autom za osijek.. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 11, 2009 (edited) ajde vas dvojica s tog sora dodjite do bizovca pa mozemo s mojim autom za osijek.. Ovo bi moglo biti zanimljivo,neznam da li je ko prije kad sam bio picos ali stavit Beliscana i Valpovcana u ista kola je ko s upaljacem gledat di ti curi plin na sporetu,he,he (Nemogu s mobitela stavljati lol smajlice pa molim da si ih zamislite par komada) Edit: Edited February 11, 2009 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted February 11, 2009 (edited) hehe Mrki ovo su moderni gradjani samo da se ne pocnu prepirati dok se budemo vozili jos ce i mene podrapati.. Edited February 11, 2009 by david010 Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted February 11, 2009 A što češ,ja sam gradski dečko,ne znam ja za lenije i te fore samo za katakombe(jeb.drom) a i ne idem lenijom do centra Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 11, 2009 tocno tako mrki, to dvoje nemos staviti u istu recenicu jer ce biti krvi hhh kiki samo ti radi , valjda ces nas prodirati u geseiu Share this post Link to post Share on other sites
hitman 0 Posted February 12, 2009 ma decki nije to tako strasno, ako bude onako kako je kazem sve ok Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted February 12, 2009 lenija je 100m od moje ulice tako da ja s time nemam problema mozes kad oces Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted February 12, 2009 o cem vi pricate koji vam je k Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 12, 2009 vidi srki opet spama, gesei fušerski zvuči bolje napiši gsiju ili gsi-ju ...dosta o lenijama...ajmo nešto pametno ( srki nemoj samo ovo napisat...znači nedjelja 16 h petros) Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted February 12, 2009 nekako saloon bolje zvuci od petrosa Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 12, 2009 ja sam takoder sa saloon, nismo dugo bili na piici sta kazte? Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 13, 2009 jeste mislili da odemo nas par poslje petrosa ili da cijela ekipa ide...meni je totalno svejedno...činimi se da mi je david prije koji dan reko da će biti puni sastav sad u nedjelju, i još ako dođu dečki iz vinkovaca...uglavnom petros je svakako...da nemučimo ljude...tko može ostat pravac saloon, a ionako saloon tek radi od 17 sati Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted February 13, 2009 jel netko bude u vukovaru nedjeljom, kolega mi kaže da je brija!!!! Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted February 13, 2009 jel netko bude u vukovaru nedjeljom, kolega mi kaže da je brija!!!! one trke u vukovaru su gotove dok je zima..uzasno je hladno tamo...a ti bi se mogao jednom pojaviti na meetu... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 13, 2009 voda pa trebali bi ici svi koji su raspolozeni, a to koliko ih je, vidit cemo u nedjelju, a sto se tice punog sastava, pusti davida, kad mi to vidimo onda je pun sasatav LOL trkica u VU nema vise, zimska pauza, imaju oni svoje meetove na kojima se odveze 1 ili 2 utrke ,ali nije to to, ono tek dolazi Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 13, 2009 nema zime, predložit ćemo kad se okupimo tamo, pa šta odlučimo Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 13, 2009 mozda i ja dodjem ove nedjelje za utrkivanje sam uvijek spreman Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted February 13, 2009 ljudi pa aco nam je ziv pa disi prijatelju sta ima. jesi napravio injektor Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 13, 2009 nisam jos narucio drkavi injektor ali to ne znaci da se ne mogu utrkivat naravno da sam ziv Share this post Link to post Share on other sites