7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

Guest voda-os

zato sam rekao da treba ranije, nije samo skupimo se potovarimo i vozi...šta će oni koji nevoze neće sigurno pjehe ići trebamo sredit da svako redom pokupi koga može usput...i onda gas...i da se dečki iz vk-a izorganiziraju..srki ti tamo svoje moderatorske obavljaj mi ćemo za prijevoz i detalje :rotfl

trebamo se svi zajedno dogovoriti

a tebi voda :bilder :riba :plac :lijek :drot :boji :palica :zder :aplauz:aplauz

Guest voda-os

odlično aco...a ti srki dobro dobro ako je tako upućeno meni...odsad ćemo tako... :sw

ti se sad bačkaj sa autoškolom i mozak na leniju, mi ćemo se dogovorit a ti ćeš uvalit fino svoju stražnjicu u neko gromovo sjedište i vozit se ko čovjek...i ako nebudeš dobar ostavimo te na putu u nekoj leniji...enjoy pusa :palica

ma dovedite vi njega kod nas, a onda vam mi pokažemo di da ga ostavite, ni da vrišti 10 godina nebi ga našli.....xD

Nema problema za dogovore,necemo komplicirat ko da putujemo u hebeni Zanzibar,moja kola su takodje na raspolaganju a mogu i pokupit bilo koga ako nemoze doci do mjesta polaska.Po meni treba dogovorit samo jedno!Recite da sam mator ili sta god ali meni netreba do Vinkulje i natrag izdrkavanje tipa ''Fast n' furios'' obilazenja i jurcanja,kolonica s razmakom majka,ko hoce peglat nek ide naprijed.Coment?

dajte bilo bi ljepo kad bi stavrno u nedjelju došli do Vk..jel ja evo niako da se skocakam da dođem do os..pogotovo sad kad su mi ispiti na faksu i to..tako da se ljepo dog i zaletite se u nedjelju do Vk..pozdravw

sto se mene tice ja dolazim 100 posto a i mislim da ce vecin ici samnom pa evo jedan prijedlog ko moze ako hoce da se nademo u srijedu negdje na kavi ili pivu i dogovorimo ako nije problem

..jel ja evo niako da se skocakam da doem do os..pogotovo sad kad su mi ispiti na faksu i to..tako da se ljepo dog i zaletite se u nedjelju do Vk..pozdravw

Pa ni nemos se skockat kad nisi spuzva Bob,to je Kiki the Gsi fahrer al ga voza u Skodi da mu ne bude muka,lol!Priznaj da si mogao doletit da si htio al ti cura neda,he.Ja sam inace ozbiljan covjek i uljevam povjerenje ko Zuju u kriglu pa ak ti treba ispricnica javi se.Inace jos znam gatat iz filtera ulja i proricat buducnost iz pileceg batka pa ak si sklon kladjenju...

potpis, jel moramo i mi doc????......xD

mrki slazem se potpuno s tobom, jurcanje se ne isplati, bzvz gorivo trosite, tako da fino 90-110 se možete voziti, poštujući brzinu u naseljima, doći ćete za 30 min i sve 5. nemojte da se :svajda, jer cete ic kuc :bajk i onda ce bit :sipu , jos samo fali da vas :drot ONDA CEMO SE MORAT :cuga :zivio

Edited by kvaka

potpis, jel moramo i mi doc????......xD

mrki slazem se potpuno s tobom, jurcanje se ne isplati, bzvz gorivo trosite, tako da fino 90-110 se možete voziti, poštujući brzinu u naseljima, doći ćete za 30 min i sve 5. nemojte da se :svajda, jer cete ic kuc :bajk i onda ce bit :sipu , jos samo fali da vas :drot ONDA CEMO SE MORAT :cuga :zivio

ovo kao neki rebus...pitanje jel ce svi shvatiti sta je kvaka mislio..hehe..ako negdje netko zapne molim da nazove da nebi bilo kasnije nismo znali rijesiti rebus...hehehe..ili kako se to vec zove..

ma nije rebus, samo pogledaj ime smile-a i imaš riješenje, a i sama slika ti govori....hhehehehe.....

bit svega je, nemoj da ne dođete....

sva sreca da imam gps na mobu hhh

zeko me stima , mozemo i u parfeu

vlado ocekujemo da ako dodemo u VK da ces doci i ti

voda salil sam se

slazem se sa mrkijem, 90-100 laganica i uzivanje i polako, a ko zeli brze nek ide ne pocetak kolone

Slažem se da su neki to več jako zakomplicirali,ja isto idem 100% ,mogu povest nekoga a mogu i ja s nekim al to čemo se još dogovorit,pa nema nas 50.Mogli bi što Zeko kaže u srijedu se nač pa se dogovoriti.

evo decki ponuda samo za osijecane i VK, 4*100 alu felge sa gumama, 195/50/15 , et 37 , cijena 1300 kn, info na pm , ponavljam za sada samo okolica osijeka

Kazni se spameru jedan,ovdje si našao trgovat so felge! :riba :lol2:lol2

Ja u srijedu ne mogu,furam malog kod doktora al šta god dogovorite fuka mi se i pristajem... :palacg

ma tu sam to stavio samo zato sto je ponuda za nas

i nisam spamer, voda je spamer

ja isto ne mogu u srijedu ali sto god da dogovorite ja sam za i slazem se bez jurcanja van naseljenog mjesta 90 u naseljenom mjestu 50 jes cuo zeko bez zaobilazenja bilo bi glupo da neko pokupi kaznu

Joj,sve se bojim da če bit po propisima :D Kao ono kad smo išli iz Vu i kao po propisima čemo a ono 150km/h...

Guest voda-os

ja imam jedan lagani dojam da ćemo svi ići u koloni u razmaku i netko će se izbacit, povuć i svi za njim če krenit i onda će biti ono 150 tempo joj joj

ja necu sigurno nek me stize tko god hoce zaboli me kuko tko se zeli natjerivat nek ide mislim da nije mjesto za natjerivanje naseljeno mjesto ili van njega zna se gdje se to radi tko hoce neka proba rado cu mu pruzit to zadovoljstvo :palacg

dajte da budemo jednom normalni a ne da stalno policija pljuje po vama mladim vozacima.

idemo lijepo u koloni jedan iza drugog pa da nas ljudi malo vide a ne jedan ce se izdvojit pa ce doci u vk pa nece znati gdje dalje i onda ce cekat ostale :bravo

7 7