7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

ma tempo kao i kad smo na suzuku isli, 90-100 dok jedan ne povuce onda svo po plinu , tak ce biti i sada

samo se vi natjerujte kazne su velike bolje da te novce ulozite u auto

samo ih čitam :rotfl

dečeci kajlice bum vam poslala pa ih ispod papučice gasa podbacite :rolleyes:

Guest Dundo

pozdrav svima... nadam se da se uskoro vidimo na meet-ovima ! :D

uživajte ljudi... :zivio

Guest voda-os

o pozdrav lega, vidim odobrili su te....nemaš frke...rješi ti sve obveze koje imaš..pa nam se pridruži...bio si jednom s nama i to kad smo marisali po pizzi u saloon-u...vidio si šta je kako je...čekamo ljepše vrijeme...trenutno pripremamo sad u nedjelju odlazak u vk. Moj broj imaš ako si zainteresiran samo se prijavi :palacg

slazem se u potpunosti :palacg:respekt

najbolje da ja budem vodja skupine zajdeno sa srkijem u kolima..moja ne idu vise od 110 tako da nam ni kaznu ne mogu napisati...

Ne beri brigu Emma,nabacat ćemo pivskih flaša pod noge vozačima koje budemo popili tamo i natrag a ako nas zaustave tražit ćemo da nam budu sponzori! :rotfl Može Davidenko,predvodi čopor bar do Čepina :palci

ljudi ja idem sigurno ali mozda bez auta kvacilo mi nesto gadno skripi pogledat cu sutra sta je malo mi propada pedala i tesko ide u prvu :mellow:

ljudi ja idem sigurno ali mozda bez auta kvacilo mi nesto gadno skripi pogledat cu sutra sta je malo mi propada pedala i tesko ide u prvu :mellow:

Jaaa,cilindriše bi mogo biti kaputt ako imaš hidrauliku ko u me!Ili si slomio viljušku druk ležaja,ili..."Šit enivej" :rolleyes: ,a kad se voliš trkat,hebiga!

eto vec je pao dogovor

ja i david vodimo kolonu i onda nema kazni za brzine

Guest voda-os

pa da ovaj puta niste u nadgledanju, ovaj puta vodite čopor, samo nemojte da zalutate negdje pa da završimo u leniji nekoj...i sve če bit ok :rotfl

a cuj sve je moguce, nadam se da cemo naci pravi put :bleh

samo nas nemojte slijepo pratiti :skace

kako bi ja umro od smijeha da se izgubite, ne znam.....ajd dođite i javite kada :vozi :vozi

Nesto mi steka mobitel pa se nadam da necu sduplat post,uglavnom,dovoljno sam se kurvao po Vk pa se ne gubim lako.

Badboy ako ce ti biti lakse meni jutros otpade remenica s vodene pumpe,svukla se s osovine i napravila dar-mar.Tako da smo oboje u banani,doduse ja u puno manjoj al eto.Nije mnogo al covjeka nimalo ne veseli,besan sam ko kerce.

Guest voda-os

pa ljudi šta se to događa, odjednom počelo sve rikavat...danas bio mini meet na efosu, ja david i zeko se našli...slučajno naravno...i kad sam išao kuči neki sa proklijom bez rega i zgužen od iza pegla ispred mene i neko kamenje mi baci po autu...vidio sam par točkica na farovima i nešto na šajbi...al sam mu psovo...ufff

daj dođite vlakom najbolje......hehehehehehe :P

mrki ce nas sa volgom dofurati.. :rotfl

prebacimo davidov sub u volgu i udri za vinkovce

oce biti sta sutra?????

Pa jesam ti ako ste na etfosu, jel ima tko riješene zadatke iz matematičke statistike kod hrehorovića. treba mi za sutra.

Pa jesam ti ako ste na etfosu, jel ima tko riješene zadatke iz matematičke statistike kod hrehorovića. treba mi za sutra.

voda i ja smo na efosu ali tek prva godina tako da ti ne mozemo pomoci...

Guest voda-os

davide nisi skonto on je napisao ETFOS-elektro tehnički....a mi smo EFOS...svakako neide :rotfl

Eo kurave,rjesena stvar,pumpa-remenje-spaner-dihtunzi ventil dekla... I Golfinjo opet jase,sad jos samo do carobnjaka da finjak nastela paljenje. Za Vinkovce spreman

7 7