srki 0 Posted February 16, 2009 ma tempo kao i kad smo na suzuku isli, 90-100 dok jedan ne povuce onda svo po plinu , tak ce biti i sada Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 16, 2009 samo se vi natjerujte kazne su velike bolje da te novce ulozite u auto Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted February 16, 2009 samo se vi natjerujte kazne su velike bolje da te novce ulozite u auto samo ih čitam dečeci kajlice bum vam poslala pa ih ispod papučice gasa podbacite Share this post Link to post Share on other sites
Guest Dundo Posted February 16, 2009 pozdrav svima... nadam se da se uskoro vidimo na meet-ovima ! uživajte ljudi... Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 16, 2009 o pozdrav lega, vidim odobrili su te....nemaš frke...rješi ti sve obveze koje imaš..pa nam se pridruži...bio si jednom s nama i to kad smo marisali po pizzi u saloon-u...vidio si šta je kako je...čekamo ljepše vrijeme...trenutno pripremamo sad u nedjelju odlazak u vk. Moj broj imaš ako si zainteresiran samo se prijavi Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 16, 2009 samo ih čitam dečeci kajlice bum vam poslala pa ih ispod papučice gasa podbacite slazem se u potpunosti Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted February 16, 2009 najbolje da ja budem vodja skupine zajdeno sa srkijem u kolima..moja ne idu vise od 110 tako da nam ni kaznu ne mogu napisati... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 16, 2009 samo ih čitam dečeci kajlice bum vam poslala pa ih ispod papučice gasa podbacite Ne beri brigu Emma,nabacat ćemo pivskih flaša pod noge vozačima koje budemo popili tamo i natrag a ako nas zaustave tražit ćemo da nam budu sponzori! Može Davidenko,predvodi čopor bar do Čepina Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 16, 2009 ljudi ja idem sigurno ali mozda bez auta kvacilo mi nesto gadno skripi pogledat cu sutra sta je malo mi propada pedala i tesko ide u prvu Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 16, 2009 ljudi ja idem sigurno ali mozda bez auta kvacilo mi nesto gadno skripi pogledat cu sutra sta je malo mi propada pedala i tesko ide u prvu Jaaa,cilindriše bi mogo biti kaputt ako imaš hidrauliku ko u me!Ili si slomio viljušku druk ležaja,ili..."Šit enivej" ,a kad se voliš trkat,hebiga! Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 16, 2009 hebiga neznam do sutra nista idem sutra kod bosnjaka da pogleda samo se nadam da nije nesto veliko Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 16, 2009 eto vec je pao dogovor ja i david vodimo kolonu i onda nema kazni za brzine Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 16, 2009 pa da ovaj puta niste u nadgledanju, ovaj puta vodite čopor, samo nemojte da zalutate negdje pa da završimo u leniji nekoj...i sve če bit ok Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 16, 2009 a cuj sve je moguce, nadam se da cemo naci pravi put samo nas nemojte slijepo pratiti Share this post Link to post Share on other sites
kvaka 0 Posted February 17, 2009 kako bi ja umro od smijeha da se izgubite, ne znam.....ajd dođite i javite kada :vozi Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 17, 2009 Nesto mi steka mobitel pa se nadam da necu sduplat post,uglavnom,dovoljno sam se kurvao po Vk pa se ne gubim lako. Badboy ako ce ti biti lakse meni jutros otpade remenica s vodene pumpe,svukla se s osovine i napravila dar-mar.Tako da smo oboje u banani,doduse ja u puno manjoj al eto.Nije mnogo al covjeka nimalo ne veseli,besan sam ko kerce. Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 17, 2009 pa ljudi šta se to događa, odjednom počelo sve rikavat...danas bio mini meet na efosu, ja david i zeko se našli...slučajno naravno...i kad sam išao kuči neki sa proklijom bez rega i zgužen od iza pegla ispred mene i neko kamenje mi baci po autu...vidio sam par točkica na farovima i nešto na šajbi...al sam mu psovo...ufff Share this post Link to post Share on other sites
kvaka 0 Posted February 17, 2009 daj dođite vlakom najbolje......hehehehehehe Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted February 17, 2009 daj dođite vlakom najbolje......hehehehehehe mrki ce nas sa volgom dofurati.. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 17, 2009 prebacimo davidov sub u volgu i udri za vinkovce oce biti sta sutra????? Share this post Link to post Share on other sites
gti16v 0 Posted February 17, 2009 Pa jesam ti ako ste na etfosu, jel ima tko riješene zadatke iz matematičke statistike kod hrehorovića. treba mi za sutra. Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted February 17, 2009 Pa jesam ti ako ste na etfosu, jel ima tko riješene zadatke iz matematičke statistike kod hrehorovića. treba mi za sutra. voda i ja smo na efosu ali tek prva godina tako da ti ne mozemo pomoci... Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 17, 2009 davide nisi skonto on je napisao ETFOS-elektro tehnički....a mi smo EFOS...svakako neide Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted February 17, 2009 ja cu zadnji biti u koloni za vimkovce nije problem i ovako nesmijem brzo voziti.KVAKA JEL SE NADEMO KOD BILE U VINKOVCIMA ILI U CENTRU Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 17, 2009 Eo kurave,rjesena stvar,pumpa-remenje-spaner-dihtunzi ventil dekla... I Golfinjo opet jase,sad jos samo do carobnjaka da finjak nastela paljenje. Za Vinkovce spreman Share this post Link to post Share on other sites