čađilak 0 Posted February 20, 2009 Kako se zove kolega koji se ženi? Možda smo u istim svatovima? ja svejedno dolazim Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 20, 2009 evo da se javim da je polo opet u pogonu vidimo se u nedjelju u 3 sata kod bille Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted February 20, 2009 Kako se zove kolega koji se ženi? Možda smo u istim svatovima? ja svejedno dolazim Tihomir K. Jel i ti ideš u te svatove ? Ja najvjerojatnije ne dolazim,znam kakav ču bit u nedjelju Share this post Link to post Share on other sites
čađilak 0 Posted February 20, 2009 aj dođi taman se naspavaš do susreta Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 20, 2009 (edited) onda nedjelja 3 sata kod bille, ako veki i david ne budu isli kao sto su napisali da vjerovatno nisu isli , ima nas dosta i bez njih, ali davida cemo mi jos srediti da ide,a i veki ce na kraju ici , naspava se lijepo i sve rjeseno, ugl vidimo se na bili u 3 P.S.decki unaprijed se ispricavam ako sutra u sitnim satima budem zvao nekoga na mob, jbg idem na rodendan, a kad popijem imam potrebu telefonirati , heh jbg Edited February 20, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 20, 2009 Ja danas pijem od 8 zjutra,rano je i za topic "samo za pijane i posle 00" ili neki racku.Ko neće,nemora,ko ide-ide,neće niko riku ušiljit pa se svejedno vidimo za 7 dana,znaći nema plakanja,za Vinkovce idem makar sam!Ide se 50 km pored šupe zvane OS!Šta da moramo zapalit na neki VW meet u ausland,a?Pol bi u bosnu otišlo,a? :fakjea :fakjea :fakjea :fakjea Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted February 20, 2009 pošto je moj škodilak u raspadu...imam jednu zamolbu za sve ovdje... u iducu subotu trebam vozit baku za zagreb na pretrage a nemam auto...ako je netko voljan iznajmit na jedan dan auto neka mi se javi...stvarno mi je hitno,platit cu koliko god treba...HVALA Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 20, 2009 pošto je moj škodilak u raspadu...imam jednu zamolbu za sve ovdje... u iducu subotu trebam vozit baku za zagreb na pretrage a nemam auto...ako je netko voljan iznajmit na jedan dan auto neka mi se javi...stvarno mi je hitno,platit cu koliko god treba...HVALA Zahebi lovu,ako ti paše moj krš onda zivo,ali mora meni nešto ostat za prjevoz ako moram malog furat za hiću!Ako nabavim kola za zamjenu onda teraj,u biti,javi se na mob! Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted February 20, 2009 ostavim ti ja svoj...jel mi se raspo zupcanik pete brzine,brtva glave(nabija kompresiju u posudu antifriza),vec me jednom izdala usred bosne i ne usudim se na tako dalji put....hvala ti mrki! Share this post Link to post Share on other sites
gogo 0 Posted February 21, 2009 primate nekog tko bas i nije cisti vw? nalazite se kod bille na sjenjaku? Share this post Link to post Share on other sites
kvaka 0 Posted February 21, 2009 naravno, samo dođite da nas bude što više. Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 21, 2009 primate nekog tko bas i nije cisti vw? nalazite se kod bille na sjenjaku? naravno samo dodji u nedjelju u tri kod bille lako ces nas prepoznat Share this post Link to post Share on other sites
gogo 0 Posted February 21, 2009 sigurno... skupina renaulta Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 21, 2009 (edited) slobodno dodi gogo , mi smo otvoreni za sve ljude dobra srca da kod bille na sjenjaku, nedjelja 3 sata ako bude kakvih problema zovi 091-549-62-33 Edited February 21, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted February 21, 2009 biću poludrogiran i polumrtav u nedjelju ali doći ću ,gogo sam dodi neće bit dosadno sigurno,pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 21, 2009 ostavim ti ja svoj...jel mi se raspo zupcanik pete brzine,brtva glave(nabija kompresiju u posudu antifriza),vec me jednom izdala usred bosne i ne usudim se na tako dalji put....hvala ti mrki! Ne zahvaljuj jos,treba se jos dogovorit uzivo,nije ni moj cvjece,kvacilo je na izdisaju. Ides sutra za Vk? Share this post Link to post Share on other sites
kvaka 0 Posted February 21, 2009 ej dečki di vi mislite doć, mislim di bi se našli, mislili smo da odemo na tifon, ako znate di je pa da dođete tamo, ili ako ne znate da se dogovorimo gdje da dođemo pred vas..... uzmite moj broj mobitela, i jedan siguran koji dolazi, nek napiše svoj broj pa da imam kontakt...... Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 21, 2009 brojeve ćemo uzet, pa i ak te netko poslje 15 sati u ned zove znaš da smo mi...pa ćemo sve u letu dogovorit Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 21, 2009 mislim da cemo ici preko jarmine pa bi bilo najbolje da nas sacekate poslije nadvoznjaka na ulazu u vinkovce. Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted February 21, 2009 a da najbolje idemo preko bizovca pa vam ja pokazem to famozno polje.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 21, 2009 jao nemoj molim te Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 21, 2009 Shit,shit,shit,klizi mi lamela u 3,4,5-oj,čini se da su zadnji milimetri otišli u Vukovaru,probat ću sutra smanjit ždrjebad da izdura još malo i da se ne razleti :plac Share this post Link to post Share on other sites
gogo 0 Posted February 22, 2009 nisi jedini.,.. idemo zajedno kod majstora na nitanje? Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 22, 2009 mrki ako ne sredis auto reci docu ja po tebe pa ces samnom Share this post Link to post Share on other sites