7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

Bolje je kad utisam motor,na 85 konjica ne klizi nist(5 je crklo davno,zato tako smrdi kad dam gas).Vidimo se kod Bille

kvaka evo ti moj broj pa zvrcni ako nest ne bude jasno 091-549-62-33

bilo bi bolje recimo da se dogovrimo gdje cemo se naci pa onda idemo svi zajedno na tifon ili gdje nas vec budete vodili

predlozite vi vinkovcani gdje bi se mogli sastati

gle ako idete preko jarmine, onda samo nastavite tom famoznom obilaznicom ravno, prodjete semafor jedan, i onda na sljedećem križanju ima samo lijevo i desno, vi odete pre vinkovcima i tifon je odmah na ulazu. tko zna nek vodi.....

samo onda da bi došli na tifon morate presijeći punu liniju, a to možete izbjeći tako da malo produžite prema gradu sa lijeve strane ima parking veliki i tamo se okrenete, i to je to......

znači prođete nadvožnjak i onda samo ravno kao da idete za županju na tom posljednjem križanju skrenete lijevo za vk..... B)

Ajmo gdje su slike. Da mogu mirne duše nastaviti učiti, ako mi još šta mozga ostane. Djeca mi ga piju na slamku.

Dakle ovako,malo bolesnika za auto higijenu:DSC04766.jpgDSC04768.jpg

Malo ironije,htio sam bit red i zakon ko "domačica" među keksima al me niko nije ozbiljno shvatio,skoro ispao druker!

DSC04770.jpg

Ovo Badboy-u znači voziti mirno u koloni,ostale neću ni spominjat.

DSC04771.jpg

Prvi odmor nakon 15 km,da dočekamo Vekija jer je izgleda vozio u rikverc?!(Kao zaboravio novčanik)

DSC04779.jpg

I ajmo dalje...

DSC04781.jpgDSC04782.jpg

DSC04783.jpg

Vinkovci:

DSC04791.jpgDSC04792.jpg

DSC04793.jpgDSC04794.jpg

DSC04795.jpgDSC04796.jpg

DSC04797.jpgDSC04798.jpg

DSC04799.jpgDSC04800.jpg

DSC04801.jpgDSC04802.jpg

DSC04803.jpgDSC04804.jpg

DSC04805.jpgDSC04806.jpg

Ja mislim da je to sve i da nisam nikog izostavio,meni bilo super,za ostale neznam.Zahvaljujem Vinkovčanima,Otočanima... na dobrodošlici i želim nam svima malo ljepšeg vremena da se okupimo u još većem broju pa da slikamo neke normalne stvari poput roštilja,bljuvanja itd.

Ali to sljedi sigurno u sljedećim danima kad zatopli,kad pčelice zazuje,tange provire iz guza,sise iz bluza,jer brate mili dopi*dilo mi slikat sami lim i kola.

Ppozdrav! :fakjea :fakjea :fakjea :fakjea

Edited by mrki OS

ajde stavljajte te slike......bilo je predobro.....tko nije bio ne zna što je propustio.....

ovo nam je bio do sada najveci meet

cak 13 auta, upoznali nekolicinu novih i svega po malo

cekamo slike mrki

Eoo vam slika malo gore,dok sam ukuco sve vi već naredali,sad me bole oči pa idem popit par piva i gledat mlade divojke kako se igraju s crnim čikama(gole),pere me zavist jer imaju većeg a ne gramofonsku iglicu ko ja,hebiga,bitno da svira :bravo

super slike mrki sve je lijepo prikazano

sada jos cekam vodin izvjestaj da vidimo sta je on toliko slikao

ma prezivili smo najgori dio godine sto se tice meetova, zimu, sada moze biti samo bolje

a oni dečki nisu došli što su se najavljivali...kad bude ljepše vrijeme možemo se i drugim danima nalazit i zahebavat sam polako :lol2 :lol2 :lol2

evo decki organizira se neki meet u organizaciji tuning cluba croatia

meet je 14.3., mislim da ne bi bilo lose da odemo kao ekipa

sta kazete?

nije u planu nikakav race, nego okupljanje pa onda druzenje i cruising i tamo slikanje i druzenje

bit ce i raceova, samo polako

Guest voda-os

eo sad će slike, gledo sam tekmu, ima materijala dok ja to sve fino postavim pa se divite :rotfl

a di se to održava?samo polako voda :glavomuzid :zder

nista se ne brini joole srki ce nas sve obavijestit na vrijeme i naravno da cemo svi ici :bravo:palacg

7 7