mrki 0 Posted February 22, 2009 Bolje je kad utisam motor,na 85 konjica ne klizi nist(5 je crklo davno,zato tako smrdi kad dam gas).Vidimo se kod Bille Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 22, 2009 kvaka evo ti moj broj pa zvrcni ako nest ne bude jasno 091-549-62-33 bilo bi bolje recimo da se dogovrimo gdje cemo se naci pa onda idemo svi zajedno na tifon ili gdje nas vec budete vodili predlozite vi vinkovcani gdje bi se mogli sastati Share this post Link to post Share on other sites
kvaka 0 Posted February 22, 2009 gle ako idete preko jarmine, onda samo nastavite tom famoznom obilaznicom ravno, prodjete semafor jedan, i onda na sljedećem križanju ima samo lijevo i desno, vi odete pre vinkovcima i tifon je odmah na ulazu. tko zna nek vodi..... samo onda da bi došli na tifon morate presijeći punu liniju, a to možete izbjeći tako da malo produžite prema gradu sa lijeve strane ima parking veliki i tamo se okrenete, i to je to...... znači prođete nadvožnjak i onda samo ravno kao da idete za županju na tom posljednjem križanju skrenete lijevo za vk..... Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted February 22, 2009 ma prekrasno je polje to da Share this post Link to post Share on other sites
gti16v 0 Posted February 22, 2009 Ajmo gdje su slike. Da mogu mirne duše nastaviti učiti, ako mi još šta mozga ostane. Djeca mi ga piju na slamku. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 22, 2009 (edited) Dakle ovako,malo bolesnika za auto higijenu: Malo ironije,htio sam bit red i zakon ko "domačica" među keksima al me niko nije ozbiljno shvatio,skoro ispao druker! Ovo Badboy-u znači voziti mirno u koloni,ostale neću ni spominjat. Prvi odmor nakon 15 km,da dočekamo Vekija jer je izgleda vozio u rikverc?!(Kao zaboravio novčanik) I ajmo dalje... Vinkovci: Ja mislim da je to sve i da nisam nikog izostavio,meni bilo super,za ostale neznam.Zahvaljujem Vinkovčanima,Otočanima... na dobrodošlici i želim nam svima malo ljepšeg vremena da se okupimo u još većem broju pa da slikamo neke normalne stvari poput roštilja,bljuvanja itd. Ali to sljedi sigurno u sljedećim danima kad zatopli,kad pčelice zazuje,tange provire iz guza,sise iz bluza,jer brate mili dopi*dilo mi slikat sami lim i kola. Ppozdrav! :fakjea :fakjea Edited February 22, 2009 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted February 22, 2009 uredu je ovako,taman Share this post Link to post Share on other sites
kvaka 0 Posted February 22, 2009 ajde stavljajte te slike......bilo je predobro.....tko nije bio ne zna što je propustio..... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 22, 2009 ovo nam je bio do sada najveci meet cak 13 auta, upoznali nekolicinu novih i svega po malo cekamo slike mrki Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 22, 2009 Eoo vam slika malo gore,dok sam ukuco sve vi već naredali,sad me bole oči pa idem popit par piva i gledat mlade divojke kako se igraju s crnim čikama(gole),pere me zavist jer imaju većeg a ne gramofonsku iglicu ko ja,hebiga,bitno da svira Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 22, 2009 super slike mrki sve je lijepo prikazano sada jos cekam vodin izvjestaj da vidimo sta je on toliko slikao Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted February 22, 2009 bilo je dobro i što mrki kaže po ljepšem vremenu samo ožeži brale,biće još bolje Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 22, 2009 ma prezivili smo najgori dio godine sto se tice meetova, zimu, sada moze biti samo bolje Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted February 22, 2009 a oni dečki nisu došli što su se najavljivali...kad bude ljepše vrijeme možemo se i drugim danima nalazit i zahebavat sam polako :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 22, 2009 a neznam sta je bilo sa njima gogo sta te nema?? Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 22, 2009 decki bilo je predivno slike su ok mrki sacuvaj te slike sljedeci put ti donesem stick pa mi prebacis Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 22, 2009 evo decki organizira se neki meet u organizaciji tuning cluba croatia meet je 14.3., mislim da ne bi bilo lose da odemo kao ekipa sta kazete? Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 22, 2009 voda daj slike :palica Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted February 22, 2009 ajmo voda ajmo :fakjea Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 22, 2009 ja idem sigurno jos ako bude neki race Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 22, 2009 nije u planu nikakav race, nego okupljanje pa onda druzenje i cruising i tamo slikanje i druzenje bit ce i raceova, samo polako Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 22, 2009 eo sad će slike, gledo sam tekmu, ima materijala dok ja to sve fino postavim pa se divite Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted February 22, 2009 a di se to održava?samo polako voda :zder Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted February 22, 2009 svi oline čekaju slike hehe Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 22, 2009 a di se to održava?samo polako voda :zder nista se ne brini joole srki ce nas sve obavijestit na vrijeme i naravno da cemo svi ici Share this post Link to post Share on other sites