mrki 0 Posted February 22, 2009 Mozemo otic vidjet sta ima tamo i samo to jer nam auti nespadaju bas pod tuning etiketu,uostalom dogovorit cemo se...ljudi smo,valjda? Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 22, 2009 tamo ce doci ovi plasticari ali nema veze idemo se sprdat :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted February 22, 2009 a neznam baš ali ajd recimo da jesmo Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 22, 2009 vau nisam ni primijetio da imam 101 post bravo ja :lol2 :lol2 :bravo Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted February 22, 2009 Ja imam VR6 LIP i alaminijumske felge,to je isto TUNING I još plave led pozicije i zafarbane stopove haha Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 22, 2009 eo ga idemo lagano: Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 22, 2009 vjerujte biti ce jos auta `netuniranih` heh to se odrzava u OS, skuplja se u tvrdji pa se tamo i upoznaje , pijucka sta ko oce i onda cruising do juga 2 i tamo fotkanje kao i naravno druzenje voda cekamo slikice Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 22, 2009 voda ima dobrih slikice, svaka cast daj napisi na kojoj slici je uprava kluba lol Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted February 22, 2009 ma kad im uletim sa svojim zelenim zmajem lega moj bitno da se družimo a ti srki samo obavještavaj da znamo bit u toku Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 22, 2009 ma zna se u kojim se kolima uprava vozi...sve u svemu pun pogodak je kad dvoje ljudi slika svatko nešto drugačije uvati i onda bude finih slikica pohvata se sve...isto tako drago mi da je bio danas odličan meet.. Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted February 22, 2009 bilo super..voda nisi stavio kuma vekija i mene..hehe..slike su super...bit ce nesto od nas... Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted February 22, 2009 slike su odlične!!!svaka čast dečki Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 22, 2009 voda slike su ok jel to sve ili imas jos neke? jesi slikao one dvije honde i onog bmw.a? Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 22, 2009 (edited) hvala hvala, joj zaboravio al evo kumova: e nažalost nisam...sljedeći puta kad ja budem slikao isto neka mi obavezno netko kaže šta želi da uslikam...ako zamjeti šta bi bilo dobro ili evo mu fotić pa nek uslika...nema frke Edited February 22, 2009 by voda-os Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 22, 2009 ma ok one dvije honde su bile dobre vrijedne slikanja ali nema veze drugi put Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 22, 2009 ipak je bio dosad najveći meet, dojam malo, toliko auta...nisam razmišljao o tim hondicama...neki drugi puta Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 22, 2009 u pravu si dosad najveci meet drago mi je sto su dosli decki iz otoka i sto smo ih upoznali stvarno je bilo dobro Share this post Link to post Share on other sites
čađilak 0 Posted February 22, 2009 Šteta što Dragan nije došao s VR-om i njegov kolega s kecom... Ostalo sve 5 Share this post Link to post Share on other sites
gogo 0 Posted February 22, 2009 vidim dobro vama bilo, jbg, nisam mogao doci, neki drugi put... i cekajte s trkicama dok ne stavim lamelu drugu Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted February 22, 2009 ma došla je ekipa, bitno da je dragan bio, auti se šarafaju polako doći će i oni na cestu...gogo šteta što nisi išao..al nam se pridruži sad u ovo vrijeme dok još mirujemo zbog hladnoće...lako za trkice Share this post Link to post Share on other sites
dragan 1 Posted February 23, 2009 e raja,ajd bas mi je drago da sam upoznao nove vwdecke!svi su ok i vrijedno pohvale badboy svaka pohvala za polića!i ostalim deckima znak respecta na trudu u svemu sto se radi!i meni je zao sta nisam dosao za svojim golfinjom al zeljno iscekujem da turim te CATOVE brege!uglavnom budemo vec organizirali cim oljepoti nekakv rostilj ili cugu na jednoj od benzinski!e vec tada se nadam da ce meet uprilicit u tri auta lijepih 680PS-a!svaka cast decki bitna je u svemu zajednicka rijec i pomoc! Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 23, 2009 dragane u planu je rostilj, samo se ceka ljeto jel se slazete da zovem i ACC u nedjelju?? Share this post Link to post Share on other sites
dragan 1 Posted February 23, 2009 a,sta se mene tice moze uvijek!al eto steta je samo sto je vecina nasih auta u fazi projekta!pa bude trebalo cirka nekih mjesec i pol da svi budu u pogonu! Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted February 23, 2009 Eee,deco,aaa di su bile Honde?Jel to nije ona balavurdija na skate-ima gurala konzumova baby kolica,ispricavam se,lako ih je zamjeniti poradi dizajna,lol(opet zamislite smajlic). Sala mala,nije ni meni palo napamet poslikat ih kad me nepale ta Ho-shin-minn vozila a i osupnula me ljepota VAG voznog parka i zabljesnula kolicina ugradjenih ledica... Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 23, 2009 haha mrki te honde mogu proci bitno da nije OPEL dragane hvala na pohvalama mi isto jedva cekamo da malo zatopli pa da se ne vucemo vise po benzinskim pumpama nego da stvarno bacimo koji rostilj i neku voznjicu laganu Share this post Link to post Share on other sites