7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

Mozemo otic vidjet sta ima tamo i samo to jer nam auti nespadaju bas pod tuning etiketu,uostalom dogovorit cemo se...ljudi smo,valjda?

Ja imam VR6 LIP i alaminijumske felge,to je isto TUNING :D I još plave led pozicije i zafarbane stopove haha

vjerujte biti ce jos auta `netuniranih` heh

to se odrzava u OS, skuplja se u tvrdji pa se tamo i upoznaje , pijucka sta ko oce i onda cruising do juga 2 i tamo fotkanje kao i naravno druzenje

voda cekamo slikice

voda ima dobrih slikice, svaka cast

daj napisi na kojoj slici je uprava kluba lol

ma kad im uletim sa svojim zelenim zmajem lega moj :ninja: bitno da se družimo a ti srki samo obavještavaj da znamo bit u toku

Guest voda-os

ma zna se u kojim se kolima uprava vozi...sve u svemu pun pogodak je kad dvoje ljudi slika svatko nešto drugačije uvati i onda bude finih slikica pohvata se sve...isto tako drago mi da je bio danas odličan meet.. :palacg

bilo super..voda nisi stavio kuma vekija i mene..hehe..slike su super...bit ce nesto od nas... :vampir

Guest voda-os

hvala hvala, joj zaboravio al evo kumova:

p1010317.th.jpg

e nažalost nisam...sljedeći puta kad ja budem slikao isto neka mi obavezno netko kaže šta želi da uslikam...ako zamjeti šta bi bilo dobro ili evo mu fotić pa nek uslika...nema frke

Edited by voda-os

Guest voda-os

ipak je bio dosad najveći meet, dojam malo, toliko auta...nisam razmišljao o tim hondicama...neki drugi puta :rotfl

vidim dobro vama bilo, jbg, nisam mogao doci, neki drugi put... i cekajte s trkicama dok ne stavim lamelu drugu :D

Guest voda-os

ma došla je ekipa, bitno da je dragan bio, auti se šarafaju polako doći će i oni na cestu...gogo šteta što nisi išao..al nam se pridruži sad u ovo vrijeme dok još mirujemo zbog hladnoće...lako za trkice

e raja,ajd bas mi je drago da sam upoznao nove vwdecke!svi su ok i vrijedno pohvale badboy svaka pohvala za polića!i ostalim deckima znak respecta na trudu u svemu sto se radi!i meni je zao sta nisam dosao za svojim golfinjom al zeljno iscekujem da turim te CATOVE brege!uglavnom budemo vec organizirali cim oljepoti nekakv rostilj ili cugu na jednoj od benzinski!e vec tada se nadam da ce meet uprilicit u tri auta lijepih 680PS-a!svaka cast decki bitna je u svemu zajednicka rijec i pomoc!

dragane u planu je rostilj, samo se ceka ljeto

jel se slazete da zovem i ACC u nedjelju??

a,sta se mene tice moze uvijek!al eto steta je samo sto je vecina nasih auta u fazi projekta!pa bude trebalo cirka nekih mjesec i pol da svi budu u pogonu!

Eee,deco,aaa di su bile Honde?Jel to nije ona balavurdija na skate-ima gurala konzumova baby kolica,ispricavam se,lako ih je zamjeniti poradi dizajna,lol(opet zamislite smajlic).

Sala mala,nije ni meni palo napamet poslikat ih kad me nepale ta Ho-shin-minn vozila a i osupnula me ljepota VAG voznog parka i zabljesnula kolicina ugradjenih ledica...

haha mrki te honde mogu proci bitno da nije OPEL :fuj

dragane hvala na pohvalama

mi isto jedva cekamo da malo zatopli pa da se ne vucemo vise po benzinskim pumpama nego da stvarno bacimo koji rostilj i neku voznjicu laganu :bravo

7 7