7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

ja ne dolazim ovaj vikend cura mi dolazi iz zagreba pa cu biti malo s njom...a i neki decki bi si isto trebali naci neke curice a ne samo o autima pricati...

Guest voda-os

e davide sad si ga usrao...nismo na nekom fensi-smensi forumu...normalno da samo razglabamo o autima

pa jednim dijelom se auti sredjuju da bi te naka zenksa opazila nije valjda da se vozas tvrdjom i ocekujes kako ce te muski gledati..hehehe...

LOL,ja ga sređujem samo za sebe a takve koje bi me gledale zbog auta sigurno ne trebam.

Guest voda-os

e veky ova ti je dobra :respekt

a bome si u pravu...šta će ti takva koja voli auto više od tebe...uostalom sređuju se auti samo zbog sebe samog i na vlastito zadovoljstvo...

e davide crni davide, ti kao u zatvoru heh. salim se

pa dovedi i nju, druzis se odmah i s nama i s njom, ne moras se bojati nece ti kiki curicu odnjeti

Sucking on my Tities like you wanting me,needing me Davide moj,ovo je VW forum a ne iskrica,smokvica ili adult friend finder,lol.A sto se tice pica sto se pale na nase makine vjerovatno vristi prvi red s biroa jer skupljeg groma od 10 ljami evra medju nama nema.Sala mala,samo ti bambusaj svoju djevojcicu,imas respekt s moje strane

Ma noo,znas i sam da trkeljam uvjek gluposti i da me se netreba uzimat za zbilju a jos sam se malo i ubijo s pivom.Ako nemozes nema veze niko se neljuti,trpaj brate malenu dok mozes.I ja bi al kobra neda,kaze da bazdim.

I ja bi al kobra neda,kaze da bazdim.

Ista stvar. :palacd Kao meni njeno vino ne bazdi. Moš mislit.

Guest voda-os

eo ljudi dok ste vi tu pisali lagano, ja sam si dao truda, točnije 4 sata buljenja i mozganja i evo rezultata:

t393606_borbeta2.jpg

Edited by voda-os

nije lose voda, eh da su ti takve u stvarnosti bar

Guest voda-os

e zapravo bi te koštalo puno novaca ako nosiš na krom lakiranje ili puno žuljeva i bolova ruku ako ih šmirglaš...a ovako samo gubim 4 sata koja bi proveo u dosadi u ovakve večernje sate...:D

Guest voda-os
stigao novi amper

hahaha ova ti je dobra :rotfl

alo ljudi pomaknite se iz topica slavonija meet! vas kao da su ogradili u taj topic nema vas drugdje!ima i otalih topica!projekti bla bla bla bla bla !

alo ljudi pomaknite se iz topica slavonija meet! vas kao da su ogradili u taj topic nema vas drugdje!ima i otalih topica!projekti bla bla bla bla bla !

''Divlje izlaske u grad zamjenio je sad lagani dvokorak uz puni zeludac,pa sada zreli i debeli iscrpljenoj zeni u prolazu djelimo poljubac''

Meni je otprilike ovako a i bacio sam se vise u citanja jer skupljam info o sljedecem auticu koji je u planu a ovdje kad pitas nesto sto te zanima onda 5 ljudi VICE koristi ''SEARCH'',lol!Vidis koliko halabuke si ti izazvao s malim komadicem plastike koji se nesvidja Vw fashion-machak-guruima.Tu smo brate,Voda gubi vid na ekranu,Veki testira air-bagove,Davidenko planira snosaj za cjeli vikend (dilam Viagru,domacu),ja izbjegavam moju zagorsku kobru ''vulgaris-domesticus-brak,itis''...Borba lega,sta da ti kazem.Samozatajni smo mi s Os tablama pa nam projekti lice na stopiranje s rukama u djepovima,al kad se probude zvjeri u nama ajoooj..............

Guest voda-os

eo ovako...ako već spamamo i "svađamo" se, onda je bolje da je to u slavoniji...jel samo komentiramo događaje sa naših meetova i neke prepravke koji nešto rade...to je sve...meni je jasno dragane da si bio uvrijeđen s time što se pisalo u offtopicu...ali nije istina da smo ZABUKIRANI samo u slavoniji...eo ja npr. pišem u grafici dosta, car audio, nešto styling, vicevi i tako to...sve što mogu dati savjet i koliko se razumijem napišem...samo neznam šta se očekivalo od nas da pišemo u tvojoj temi...mislim da je većina ostala sudržana...a da su ti non-slavonci pisali to što jesu...ako je već o tome riječ...

A ko se ovdje svadja? Mislim da mozemo i bez ostrih tonova

Guest voda-os

vidiš da sam napisao pod navodnicima tu riječ...naravno toga nema...al kažem samo pošto je dragan napisao zašto smo samo u slavoniji...

Ma vodim ja bitku sa air-bagovima.plastikama što fale,trulim podovima i novcima za regu :D

E da,jučer sam skinuo i prednji tepih i NARAVNO da i tamo imaju oni debilni gumeni čepovi i NARAVNO DA JE I TAMO ISHRĐALO,manje nego iza al opet se mora i to raditi :palacd Bravo VW za limariju :rolleyes:

Edited by Veki-os

Neznam,ja sam to shvatio kao friendly poticaj pa sam covjeku tako i odgovorio.

Veky,rega uskoro a,bome i meni pa ce bit tjesno s parama.

7 7