7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

Ako vrjeme posluzi onda da,neznam tocno kada jer oko 1 idem dogovarat salu malom za krstenje

Di će onda biti koga? Jel se prima koji audi vozač? Bio sam nekad VWovac! hehehe :)

Sutra popodne ću vjerovatno s frendom ić malo do Os, pa da naletim na koju cugu...

Pa danas u 15h smo na katakombama a u sutra u 16h Petros na Južnoj obilaznici.

Prima se sve iz VAG-a :D

Malo me fuko auspuh pa sam morao sipat Sinalco Energys u tank,sad je dobro.Od meeta me zabolila glava,i kuma takođe pa sad lječimo rakijom,vidimo se sutra,valjda :bravo

Guest voda-os

evo par slikica sa meeta:

t398965_P3140023.JPG

t398964_P3140031.JPG

t398963_P3140025.JPG

Aaaa di je moj auspuff?Čeg je sveg tamo bilo ja sam bar do finala trebo stić :lol2:lol2:lol2

Zato mi se i pilo,pa kud taj svjet vodi,škoda favorit matirano žabokrečina zelene boje s V8 naljom?

Jel vidite da sam vidovit,reko sam da će tako bit još prije 2-3 tjedna! :bravo

Guest voda-os

srki je slikao, čini mi se veky tvoj auspuh baš...ja sam svoje stavio...nije mi bilo ništa zanimljivo pa sam par slika opalio, krupni plan...uglavnom ekipa kak je vama bilo...meni monotono, dosadno ?

srki je slikao, čini mi se veky tvoj auspuh baš...ja sam svoje stavio...nije mi bilo ništa zanimljivo pa sam par slika opalio, krupni plan...uglavnom ekipa kak je vama bilo...meni monotono, dosadno ?

Jel ti ništa ne govori što mi se propilo,što sam nagurao konzerve u auspuh,otišao u Mac po Happy Meal s slatkim pesekom (da me čuva dok nanam noćas),što lagano prelazim prerko 2 promila.Sad sam na baciklu a gurat ću ga doma,eto tako me se dojmio TCC,strava i užassss! :palacd

decki ja nisam mogao.zaglavio na nk osijeku sudio Nike cup od pol 10 do pol 3 i onda imali placenu klopu u Hotelu Osijek pa isao se debljati pa malo zaglavio tamo...

sutra sam redovan...

mrky auspuff je prva liga :rotfl :rotfl dosao tamo i sprdao decke ćunere, sram te bilo :lol2

sta vas briga bar ste bili tamo..zeko i ja smo se sreli sa zenicama..hehe..

samo da kazem majstor me zeznuo rastavio nekog bmw i nije zavrsio tako da sam jos na 4 brzine... :palacd

ljud david ima butru do jaja dobar komad

a čuj ti njega :bravo

zeko imaš ti mu...... za tak nekaj izjavit :rotfl

a uj ti njega :bravo

zeko imaš ti mu...... za tak nekaj izjavit :rotfl

Ma Emma,znamo mi to odavno svi,da nije dobra nebi je Davidenko skrivao ko zmija noge,ili ga je strah da malecka ne skuzi da se vraca s vratoboljom od okretanja za drugim cupikama.Kako god bilo mister ''D'' je pravi bareze Cassanova pa i zasluzuje komad od ribice.

samo nek on okrece glavicom dok mu mala nezašarafi glavu :lol:;)

Guest -kiki-

dobra je davidova mi smo ju prašili u srednjoj

7 7