os.badboy.os 0 Posted July 7, 2009 Cuj kiki,niko nekaze da ti njakas nego samo konstatiramo da smo vec imali takvih s papirnatim konjima koji su klekli na suzuki i sl. I to su uglavnom ljudi koji su stvarno uvjereni da im gljiva daje 10 ks,auspuf 10 ks pa chip s koridora i obicnim zbrajanjem dobijes makinu kakvu nezna ni kremni slozit i to s razlogom zato sto to ne drzi vodu.Trojka tdi s pravih 150 konja jede vr6 na 402 al nema ni blizu taku cistu guzu 100 zena 200 sisa plus minus :lol2 :lol2 :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted July 7, 2009 Primate Audi u nedjelju? Vjerovatno sam slobodan ovu nedjelju, pa... ... Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted July 7, 2009 ako dodje u nedjelju uzet cu mu mjeru na suzuki polo je spreman nije injektor bio u pitanju heeheheheheheheh lijepo od tebe da priznaš....aj sad neka nova izlika zasto ti auto neide :palci :palci :palci Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 7, 2009 nitko ne ide u sljivosevce?? u nedjelju , u 15h pocinje sr Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted July 7, 2009 nitko ne ide u sljivosevce?? u nedjelju , u 15h pocinje sr To ovu sad nedjelju? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 7, 2009 (edited) da, 12.07 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=26614 Edited July 7, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted July 7, 2009 Primate Audi u nedjelju? Vjerovatno sam slobodan ovu nedjelju, pa... ... Posvadjo si se s curom,a? Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted July 7, 2009 Posvadjo si se s curom,a? Ne, ne, i cura samnom, naravno, nikud bez nje! Mi se volimo, mi se volimo... ... Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted July 7, 2009 da, 12.07 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=26614 Ooooo krasno, kud sad ići... El ide VW ekipa u Šljivoševce? Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted July 7, 2009 heeheheheheheheh lijepo od tebe da priznaš....aj sad neka nova izlika zasto ti auto neide :palci :palci :palci nije uopce nova izlika opelas Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted July 7, 2009 ja idem ako ide vecina ekipe koja se okuplja svake ned...ako ne ide od ekipe nitko samo srkii jbg...ipak sam ja povodljiva kuja :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted July 7, 2009 Ja sam bio jednom tamo i ne idem nikad više Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted July 7, 2009 ja neidem ....... vidimo se na kopici..... bilo nas pun ku..... u nedjelju al nisam mogo duze ostat ..... ajmo to ponovit pa nam se mozda i aco ukaze ko zna :D Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted July 7, 2009 davide dođi na meet nemoj da te mrki sputava...... :wacko: :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted July 7, 2009 ma poklopilo se fino u nedjelju, mrky je imao stražan izljev EPIC-a...neviđeno...ajmo opet tak u nedjelju pa ranije zasjest na terasu negdje? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted July 7, 2009 Ja nisam bio nijednom tamo i ne idem nikad više Neznam zapravo,će bit kakvih pičića ili tipični "hrenovka" tulum brzih i nervoznih? Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted July 7, 2009 tomo tako ti je to kad god ja dodjem na meet svi dobiju inspiraciju a pogotovo suzana(mrki) tako da sam navikao...dodjem i ja ako budem u prilici...vidimo se.. Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted July 7, 2009 Popis za šljivoševce: 1.Srkii 2. 3. :rotfl 4. :rotfl .... Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted July 7, 2009 (edited) ROFLMAO Edited July 7, 2009 by Veki-os Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted July 7, 2009 kakvi šljivoševci?šta je to? to neki zavoj prema cepinu :doh Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted July 7, 2009 sta vi mislite o voznji auta na jestivo ulje..susjed mi vozi citroen 2.1 td 115ps vec godinu dana napravi mjesavinu 20litara ulja i 10 litara dizela... jel to bilo vec na forumu ajde da mi netko stavi link...posto se u mojoj kuci puno jede pa da malo iskoristim to ulje..heheh...salim se Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted July 7, 2009 jaĆ doĆ u šlivoševce!! ako si vec odlucio ici do sljivosevaca bolje dodji na kopiku da je mirkovac ok isao bi ali sljivosevci mi se ne svidjaju Share this post Link to post Share on other sites