7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

Cuj kiki,niko nekaze da ti njakas nego samo konstatiramo da smo vec imali takvih s papirnatim konjima koji su klekli na suzuki i sl.

I to su uglavnom ljudi koji su stvarno uvjereni da im gljiva daje 10 ks,auspuf 10 ks pa chip s koridora i obicnim zbrajanjem dobijes makinu kakvu nezna ni kremni slozit i to s razlogom zato sto to ne drzi vodu.Trojka tdi s pravih 150 konja jede vr6 na 402 al nema ni blizu taku cistu guzu

100 zena 200 sisa plus minus :lol2 :lol2 :lol2 :lol2 :lol2 :lol2

Primate Audi u nedjelju? Vjerovatno sam slobodan ovu nedjelju, pa... ...

Guest -kiki-
ako dodje u nedjelju uzet cu mu mjeru na suzuki :grrr polo je spreman nije injektor bio u pitanju :rolleyes:

heeheheheheheheh

lijepo od tebe da priznaš....aj sad neka nova izlika zasto ti auto neide :palci :palci :palci :palci :palci :palci

nitko ne ide u sljivosevce?? u nedjelju , u 15h pocinje sr

nitko ne ide u sljivosevce?? u nedjelju , u 15h pocinje sr

To ovu sad nedjelju? :mellow:

Primate Audi u nedjelju? Vjerovatno sam slobodan ovu nedjelju, pa... ...

Posvadjo si se s curom,a?

Posvadjo si se s curom,a?

:lol2

Ne, ne, i cura samnom, naravno, nikud bez nje! Mi se volimo, mi se volimo... ... :bravo:bravo:bravo

heeheheheheheheh

lijepo od tebe da priznaš....aj sad neka nova izlika zasto ti auto neide :palci :palci :palci :palci :palci :palci

nije uopce nova izlika opelas :respekt

ja idem ako ide vecina ekipe koja se okuplja svake ned...ako ne ide od ekipe nitko samo srkii jbg...ipak sam ja povodljiva kuja :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl

ja neidem ....... vidimo se na kopici..... bilo nas pun ku..... u nedjelju al nisam mogo duze ostat ..... ajmo to ponovit pa nam se mozda i aco ukaze ko zna :D :D

davide dođi na meet nemoj da te mrki sputava...... :skace:wacko: :wacko: :D :D

Guest voda-os

ma poklopilo se fino u nedjelju, mrky je imao stražan izljev EPIC-a...neviđeno...ajmo opet tak u nedjelju pa ranije zasjest na terasu negdje?

Ja nisam bio nijednom tamo i ne idem nikad više :D:rotfl

Neznam zapravo,će bit kakvih pičića ili tipični "hrenovka" tulum brzih i nervoznih?

tomo tako ti je to kad god ja dodjem na meet svi dobiju inspiraciju a pogotovo suzana(mrki) tako da sam navikao...dodjem i ja ako budem u prilici...vidimo se..

sta vi mislite o voznji auta na jestivo ulje..susjed mi vozi citroen 2.1 td 115ps vec godinu dana napravi mjesavinu 20litara ulja i 10 litara dizela...

jel to bilo vec na forumu ajde da mi netko stavi link...posto se u mojoj kuci puno jede pa da malo iskoristim to ulje..heheh...salim se

jaĆ doĆ u šlivoševce!!

ako si vec odlucio ici do sljivosevaca bolje dodji na kopiku :respekt

da je mirkovac ok isao bi ali sljivosevci mi se ne svidjaju :palacg

7 7