manni 0 Posted July 8, 2009 meni tamo brija - divljaju svi sa autima i dobro...... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted July 8, 2009 sta vi mislite o voznji auta na jestivo ulje..susjed mi vozi citroen 2.1 td 115ps vec godinu dana napravi mjesavinu 20litara ulja i 10 litara dizela... jel to bilo vec na forumu ajde da mi netko stavi link...posto se u mojoj kuci puno jede pa da malo iskoristim to ulje..heheh...salim se Mislis na rabljeno jestivo ulje?Ovo u trgovini ti je skuplje nego dizel!Pusti to,ti vozis svabu a ne zabara,Citron osjeti Pommes fritese u tragovima pa leti zbog nacionalnog ponosa a za isti efekt tebi treba Bier & Wurst a to nejde kroz dizne.Ak nevjerujes probaj.Uostalom,kad se snicle budu mogle peci na Castrolu onda cu se i ja vozit na krumpirichi zejtin,prije nikako. I nemojte z@jb@v@t Srkija,nek ide gdje ko hoce,nismo u braku,ak se njemu ide nek ide,mozda i ja zapalim pa se vrnem do 5 Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted July 8, 2009 nek ide covjek ,bar cemo imati report iz prve ruke a mozda i padne koja slika ovdje ...... Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted July 8, 2009 da na jestivo ulje...ali rabljeno..a ne znam bas me zanima mozda i usipam 50-50 pa cemo vidjeti kakvi su efekti.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted July 8, 2009 ma jok davide, sipaj ti kao što je onaj reko turbodizela u golfa i to je to Share this post Link to post Share on other sites
Guest -kiki- Posted July 8, 2009 ako si vec odlucio ici do sljivosevaca bolje dodji na kopiku da je mirkovac ok isao bi ali sljivosevci mi se ne svidjaju on je reko da će doć miljun puta.... Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted July 8, 2009 on je reko da će doć miljun puta.... jebiga kolega, nemogu nekad, a i kad sam u os vratim se u nedjelju ujutro kući tak da je to sranje!! al zato sam bio u mirkovcu i upoznao os badboya, malo pogledao njegov polo i tak!!!! ima dana.... nije me strah!!! ko zna - možda se doselim u OS za stalno pa će vam bit pun k.... i mene i mog pola!!!! Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted July 8, 2009 jebiga kolega, nemogu nekad, a i kad sam u os vratim se u nedjelju ujutro kući tak da je to sranje!! al zato sam bio u mirkovcu i upoznao os badboya, malo pogledao njegov polo i tak!!!! ima dana.... nije me strah!!! ko zna - možda se doselim u OS za stalno pa će vam bit pun k.... i mene i mog pola!!!! nece samo ti doseli u osijek da ne budem sam ne bi skodio jos jedan polito Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted July 8, 2009 nedavno sam bio u Djakovu i prosao pored brambe mogu vam reci da golf 2 njegov dobro izgleda koliko sam vidio a kukao je kako mu auto lose izgleda Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted July 8, 2009 e mrki bit ce svega samo polako i slika i videa.sad puno radim pa nemogu ni ja da se vozam sa autom.s brambin auto je odlican to mi je burajz reko iso je kupovati farove za moga golfa sto je u osijeku.koji nazalost izgleda odvratno.imam brata kretena koji je digo auto i sad izgleda ko koza neka Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted July 8, 2009 Sad je ko moj Divkoza style RULZ haha Share this post Link to post Share on other sites
Guest zrdesing Posted July 9, 2009 A di se moze kupit tog turbodizela da ja probam to sipat u moja kola? Share this post Link to post Share on other sites
gti16v 0 Posted July 9, 2009 Davide što se tiče ulja od pečenja, može. Moraš ga procjediti i smiješ ga mješati samo ljeti. Zimi nikako. I da, moraš mu redovito kontrolirati masnoću u krvi zbog kolesterola. A za zimu, mislim da ima za kupiti neke grijače za to ulje. Jel ti neko radi u mcdonaldsu, jer se zbog par litara ulja tjedno ne isplati. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted July 9, 2009 (edited) Eo deco live report sa Omv-a.Veki je chipo divokozu pa smo napravili Suzuka-Slavonica mix hard test.Kameru nismo imali i bolje jel smo bili u ilegali duboko.Test ubrzanja i krajnje je uspio! Veki,dobrodosao u 100+ ks klub! SS-race team!LOL! Edited July 9, 2009 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted July 9, 2009 pa cuj toplice su mi pred nosom a znas da se tamo pece na veliko...ne znam jos sta cu nigdje nepise kakve bi nuspojave mogle biti.. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted July 10, 2009 (edited) Dječaci,šta mislite o ovoj guzi? Jel da grecam ili šta,dobro se vidi ali...cjevi pre duboko?Sam trebao žmigu ostavit stock? Jel bi dobio pehar da sam mogo na vwcc tuning meet karlovac? :lol2 :lol2 :lol2 Jel bi ga neko usliko? :plac Edited July 10, 2009 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 10, 2009 (edited) ostavi sve kako je na slici, odlicno izgleda Edited July 10, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted July 10, 2009 ne diraj nista odlicno izgleda Share this post Link to post Share on other sites
vjeko86 0 Posted July 10, 2009 ovo je super ispalo,već sam se bio uplašio kad sam vidio na meet-u aute,pa mi je bilo čudno,ni zatamnjenih stakala nigdje,ni branika,ni onih čingili-mingili mrežica po branicima,ni zatamnjenih štopova,niš, jel ovo bilo probijanje leda,ako je onda Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted July 10, 2009 mrki super izgleda,ne diraj nista... sta je veki radio na autu?ne javlja mi se cijeli dan Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted July 10, 2009 odlicno mrky ostavi tako Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted July 10, 2009 ovo je super ispalo,već sam se bio uplašio kad sam vidio na meet-u aute,pa mi je bilo čudno,ni zatamnjenih stakala nigdje,ni branika,ni onih čingili-mingili mrežica po branicima,ni zatamnjenih štopova,niš, jel ovo bilo probijanje leda,ako je onda Ma no,samo sam malo odrasto pa mi je i ovo previše ali u nedostatku para me malo zadovoljilo,čunga lunga branike baš i nečeš vidjet na ovom forumu,tek blago modificirane oem stvari što je u neku ruku OK jer za usporedbu...:ako se zapališ za neku djevojčicu onda znači da ti je persu takva kakva je i onda nema smisla furat je kod "Glumičića" da ju plastificira i unakazi,mislim silikon sisa 5+ dobro leži u ruci al do ujutro ti dojadi! Što se Vekija tiče kontam da je dečko krvavih očiju nabrijan na svakom semaforu i čeka protivnike (Opla),ipak je friško čipo auto pa vjerovatno negdje skuplja bodove Share this post Link to post Share on other sites