os.badboy.os 0 Posted July 12, 2009 ok hvala veki dolazim Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted July 12, 2009 Ajde,več smo zaboravili kak izgledaš Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted July 12, 2009 da stvarno...mozda ima frizuru ko elvis ili banderas a ni ne znamo Share this post Link to post Share on other sites
Golf 1.9 0 Posted July 12, 2009 Pa nabacite neka slika... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted July 12, 2009 Pa nabacite neka slika... Edo prijatelju vrati se na 114. stranu pa češ vidjet koju sliku.Uglavnom je tako ali nas je još manje jer je to skoro svake nedjelje pa nema smisla svaki put slikat iste stvari i ljude,jest da sam ja svaki tjedan po pola kile teži al nemoj nikom reći Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 13, 2009 evo momci pa skicnite svi ste pozvani Požega Meet and Roštilj Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted July 13, 2009 ja predlazem da idemo 26.07. onda ce i aco moci a i ja ne znam kako vi mislite eto ja sam predlozio a vi recite svoje...ako se bude islo sad u ned ja ne mogu... Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted July 13, 2009 meni osobno svjedno... znam da mogu svaku ned... ovisi sve o aci-posao, i ostalima koji imaju raznih obaveza... treba uskladiti sve i dobro Share this post Link to post Share on other sites
tomacvu 0 Posted July 13, 2009 ja nemogu ovu nedjelju ,a onu nedjelju 26.07. ce bit napeto ali mislim da cu stici jel se vracam s mora ja mislim 25.07. tako da se vi izdogovarajte a ja cu ladit jaja u slanoj bari ...... :skace :D Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 13, 2009 na vama je stvar vi se probajte dogovoriti da bude sto vise pa javite meni ili saidu..... ...kad se dog javite koji datum i sve Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 13, 2009 meni isto odgovara 26.07., a odgovara mi i ova nedjelja... samo jedan prijedlog..a sta mislite da mi to napravimo u subotu?? krenemo ujutro oko 9-pol 10 i tamo smo u podne... bacimo neko meso na rostilj , i tako malo.. cist casual druzenje Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted July 13, 2009 (edited) srki to sve mozemo i u nedjelju a decki su vec napisali da bi rostiljali tako da bolje nedjelja...vidjet cemo sta kaze ostala banda... Edited July 13, 2009 by david010 Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 13, 2009 kako ljudima bude bolje odgovaralo ..moze subota a moze i nedjelja.......ja sam do 3.8 na raspolaganju a onda duznost zove Share this post Link to post Share on other sites
Golf 1.9 0 Posted July 13, 2009 Edo prijatelju vrati se na 114. stranu pa češ vidjet koju sliku.Uglavnom je tako ali nas je još manje jer je to skoro svake nedjelje pa nema smisla svaki put slikat iste stvari i ljude,jest da sam ja svaki tjedan po pola kile teži al nemoj nikom reći nisam skuzio....hvala Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 13, 2009 al ne kontam zasto ne subota.... igor moze,ti mozes, veki moze, ja mogu, jole moze.. pod ovim moze mislim da ne rade negdje ... jbg ja nemogu nedjelju... Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted July 13, 2009 ja ne znam hocu li moci u sub brat mi dolazi s mora pa ce netko morati ici po njega..ugl ako budem mogao ici cu a ako ne onda opet dobro... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 13, 2009 a nije jos nista dogovoreno... cekaj da ostali kazu sta misle o tome Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted July 13, 2009 Ja počeo raditi tako da i ja mogu svaku drugu nedjelju Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 13, 2009 (edited) cestitam na poslu subota ti je svaka radna? Edited July 13, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted July 13, 2009 Ah,na ovom poslu mi ne moraš čestitati Svaki dan mi je radni Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted July 13, 2009 subota nema boga!radim i nemogu...jedino nedjelja,toliko od mene Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 14, 2009 (edited) .... Edited July 14, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted July 14, 2009 srki sta ti znace te tockice? e da moramo se naci da ti platim za ona dva sto si mi dao u nedjelju stavio sam ih u auto... Share this post Link to post Share on other sites