0
Robby

obrtaji ne rade

Recommended Posts

na golfu II gti mi nekad rade obrtaji,a nekad ne.Kada ne rade obrtaji,niti mi radi lampica od ulja,ni od vode,a kad prorade obrtaji onda i lampice prorade.

gdje bi bila greska?

Isti problem imam na corradu samo šta meni uopče ne rade obrtaji i ulje a voda da i neznam koji je klin.sa tim sve sam prokopao i ništa a i niko ne zna u čemu je problem jer u instrumentima ili kompu.od motora

Masa na tabli je problem prati vodove od mase na foliji ili ako je to ok na instalaciji sto ide na tablu...

to se i meni na duji dogadja ali samo kada pada kisa i zaronim s gumama u neku malo vecu lokvu, valjda ulazi voda i dolazi do baterije jer san vidio da je mokra i tu se gubi napon ili mozda nekim drugim putem, uglavnom padnu i okretaji, titra lampica baterije ali i ona izgubi napon brzo a cak mislim da i farovi nesvitle...sve dok nesmanjim brzinu i neizbjegajem lokve dobro je! :palacd

dečki izgleda da je problem u digifanu jer ga zeza vlaga pošto je meni na corradu ispod šajbe i ona zaštitna plastika je napravljena tak da ga može kiša zaljevat a i kod pranja auta sa jačim mlazom

0