1 1
TheFog

VWCC malonogometni tim

Recommended Posts

Hahah! :D

Koji ste carevi!!

1. slika : "Daj ajde, kaj opet ja moram usisavat?"

2. slika : "Nisam napusen... Nisaaaaaam!"

3. slika : "Kaj se vidi da sam danas radio leđa?"

4. slika : "Ko je hraćno na zavjesu!?"

:D

Btw, dresovi su mrak ;)

Edited by gogoGT

manekeni... :palci

gdje je osmijeh... ne izgledate optimistično... the one izgleda kao da razmišlja: pa zar baš moram igrat! :palci

a brick izgleda kao da zamišlja ovako nešto blizu nogometa:

27nq.png:lol2

evo moja preporuka za početak utakmice... dosta ih izmorit i ostat će bez daha.. a onda ostaje samo punjenje mreže.. http://www.footballwired.com/vids/choke.html

dobri su dresovi... :bravo:bravo

Ajoj kakva bu rasturaljka vsubotu,kako ce nasi napadaci napunit protivnicki gol da bu mi sve neugodno to gledat.

Onog trenutka kad sudac svira pocetak utakmice "TOMISLAVOVIH 10"brutalno napada protivnicki gol,to bu odprilike izgledalo ko kad 10 gladnih hijena napada 10 jariča.

:respekt

slažem se tomek.... :bravo:fakjea

ovak bilo je dosta razgovora i dogovora (tomek sve čes znati) vezano za turnir...

turnir počinje u subotu u 16h a mi prvi otvaramo protiv ekipe zvani "BONTON"...

igrači su prijavljeni, tako oni koji su na popisu igraju...

za naknadne prijave ako će bit potrbe bit će obaviješteni dotični igrači...bez zamjerke s njihove strane...

popis je predan tak da nema potrebe mjenjat išta...

dakle napadamo pa do kud stignemo...

dogovor i ostala bitna pitanja če se riješavat u subotu neposredno prije utakmice,,,vezano za igru i taktiku...

moja malenkost je preuzela odgovornost za 10 divnih momaka...jao zvući gey-ski...lol :bravo:rotfl:rotfl:palacg

slažem se tomek.... :bravo:fakjea

ovak bilo je dosta razgovora i dogovora (tomek sve čes znati) vezano za turnir...

turnir počinje u subotu u 16h a mi prvi otvaramo protiv ekipe zvani "BONTON"...

igrači su prijavljeni, tako oni koji su na popisu igraju...

za naknadne prijave ako će bit potrbe bit će obaviješteni dotični igrači...bez zamjerke s njihove strane...

popis je predan tak da nema potrebe mjenjat išta...

dakle napadamo pa do kud stignemo...

dogovor i ostala bitna pitanja če se riješavat u subotu neposredno prije utakmice,,,vezano za igru i taktiku...

moja malenkost je preuzela odgovornost za 10 divnih momaka...jao zvući gey-ski...lol :bravo:rotfl:rotfl:palacg

kad je okupljanje? u 15h?

da si ovo rekao onda bi bilo gejevski: moja malenkost je preuzela u ruke ovih 10 divnih momaka... :lol2:rotfl

s ovom svojom izjavom još prolaziš za hetero.. :bravo

Stampa je 550 kn-550 podjeli sa 11 jednako 50 kn po glavi :bok

Kakva sad stampa?

Stampa je 550 kn-550 podjeli sa 11 jednako 50 kn po glavi :bok

kad je okupljanje u subotu? ajd neka netko ponese digitalni fotoaparat.. :fakjea

da mogu fotkat naše plejere! jel ima netko? jel netko uopće dogovorio fotkanje?

nemojte da moram ključevima strugat po autima... :rotfl

sastanak je zakazan u 15 h...i ovim putem bi molio naše zvijezde da dođu u zakazano vrijeme...a fotić bum zel ja.... :bravo:rotfl

Bez obzira na danasnji rezultat ono sto je najvaznije je to da jos 18 utakmica igramo ZAJEDNO :mazi

VAŽNO

Stavit ću ovdje neke taktičke natuknice koje mogu pomoći ekipi da složnije igra i ostvari dobre rezultate.

Samo treba prihvatit ovo što je napisano i sigurno će pomoć u boljoj igri. U svakoj kolektivnoj igri postoji taktika i bez nje se ne može ostvariti dobar rezultat. Taktika vam ne treba ako igrate nogomet sa svojom ekipom u kvartu. Ali na natjecanjima taktika je potrebna. Ne mora to bit nešto posebno i komplicirano. To može bit nešto jednostavno ali samo se treba toga držati.

OSNOVE KOLKETIVNE TAKTIKE

- transformirati grupu igrača koji imaju različite karakteristike u grupu koja će uspjeti postići cilj: govoriti isti jezik malog nogometa

- glavni ciljevi kada smo u posjedu lopte:napad na protivnički gol i držanje lopte u posjedu

-idealno pozicioniranje igrača na igralištu, ne smije biti linijski već pokretni trokut, imamo samo 3 igrača koji pomažu onoga koji ima loptu u posjedu-mjenjati položaje horizontalno i vertikalno, ne dajemo fixne točke za obranu

-zadatak obrambrenog igrača: markiranje direktnog protivnika i pokrivanje suigrača

-uloga zadnjeg igrača je iznimno važna: zadržati položaj i komunicirati sa suigračima

OBRANA I OBRAMBENI SISTEMI

"OBRANA NIJE STVAR KVALITETE, VEĆ VOLJE I ŽELJE DA SE OBRAMBENE RADNJE IZVRŠE NA PRAVILAN NAČIN" Javier Lozano

- IGRATI OBRANU ZNAČI IMATI 5 IGRAČA (4+1) ODLUČNIH DA RADE KOLEKTIVNO U SVIM OBRAMBENIM RADNJAMA!

-Ciljevi: spriječiti napredovanje napadača prema našem golu, zaštita vlastitih vrata( napdaču uvijek nudimo njegov slabi bok

ja predlažem markiranje jer za zonsko nismo dovoljno uigrani..

ciljevi markiranja:

*igrač koji izlazi na loptu mora biti pokriven od suigrača po dijagonali

*svaki igrač je odgovoran za direktnog protivnika, ali isto tako mora kontrolirati i eventualno pomoći suigrača u bilizini sa dupliranjem i pokrivanjem

NAPAD I NAPADAČKI SISTEMI

Ovdje se nema šta previše za govorit.. BRZA DODAVANJA I OTKRIVANJA.. PO MOGUĆNOSTI IZ PRVE.

ciljevi: zadržavati posjed lopte i napredovati prema protivničkom golu

Napadači i njihov raspored na terenu:

*pivot

*bočni igrači

*play(zadnji igrač)

bit će toga još al vrijeme je za spavanje... :palacg

Edited by Mark

Mark da sam imao volju za ucenjem sad bi sjedio u saboru :palacg

Ps.idemo se "IGRAT"kak najbolje znamo(a znamo dosta) samo trebamo to pokazat na terenu

:respekt ekipi

Edited by vwr32hgp

Mark da sam imao volju za ucenjem sad bi sjedio u saboru :palacg

Ps.idemo se "IGRAT"kak najbolje znamo(a znamo dosta) samo trebamo to pokazat na terenu

:respekt ekipi

još ima vremena da odeš u sabor... :D

ma može svatko od nas znati sve, ali ako ne djelujemo zajedno to sve pada u vodu..

evo nećemo previše komplicirat...

ajd da se svi držimo barem ovoga:

1. idealno pozicioniranje igrača na igralištu, ne smije biti linijski već pokretni trokut

2. uloga zadnjeg igrača je iznimno važna: zadržati položaj i komunicirati sa suigračima

3. svaki igrač je odgovoran za direktnog protivnika, ali isto tako mora kontrolirati i eventualno pomoći suigrača u blizini sa dupliranjem i pokrivanjem (svatko ima svog igrača kojeg drži, a kad dobijemo loptu samo se transformiramo u svoje napadačke pozicije-pivot bokovi, play)

4. Napadači i njihov raspored na terenu: (svatko mora znati šta igra od ponuđenog)

*pivot

*bočni igrači

*play(zadnji igrač)

evo samo tih 4 stavaka se treba držat... ne mora se učit napamet.. imaš sreće... :P:D

ovo 4 je najvažnije.. svatko treba znati šta igra... a to se prije početka utakmice na brzinu samo postavi...

demokracija je.. :)

predlažem glasanje da prođe ovaj zakon članak 1. stavke od 1-4...

tko je za?

JA!

brijem da bi neko od vas dvojice mogo komotno zamijenit baracka obamu , decki kandidirajte se krajnje vam je vrijeme unesite promjene u igru

ove 4 stavke su iz uefinog malonogometnog trenerskog programa.. uz skromni moj dodatak.. :D

vrlo su jednostavne a puno će nam pomoći... valjda uefa zna šta priča... :da

1 ZA, 0 PROTIV... glasovanje do petka..

za ozbiljno...

Edited by Mark

Ma care, svi smo mi za...

Samo je stvar malo drugacija kad si stanemo tam. :)

Ma care, svi smo mi za...

Samo je stvar malo drugacija kad si stanemo tam. :)

2 ZA, 0 PROTIV...

potrudit ćemo se da stvar bude ovakva ako svi pristanu... odmah na početku utakmice...

a i ako svi pristanu.. onda se ovo može forsirat bez da te itko pita zašto...

onaj koji se slaže sa stavkama neka i forsira ovo i gleda takve stvari na tekmi...

a da svi forsiraju ovo to bi bilo jako dobro.. ja namjeravam forsirat ovo ako svi pristanu...

Edited by Mark

Ajoj kakva bu rasturaljka vsubotu,kako ce nasi napadaci napunit protivnicki gol da bu mi sve neugodno to gledat.

Onog trenutka kad sudac svira pocetak utakmice "TOMISLAVOVIH 10"brutalno napada protivnicki gol,to bu odprilike izgledalo ko kad 10 gladnih hijena napada 10 jariča.

:respekt

:lol::P

brijem da bi neko od vas dvojice mogo komotno zamijenit baracka obamu , decki kandidirajte se krajnje vam je vrijeme unesite promjene u igru

Ti se nemoj niš javljat :ninja: ,ocekivalo se od tebe puno medutim malo si zakazo :hehe

Guest
This topic is now closed to further replies.
1 1