br1ck 0 Posted January 14, 2009 Momci, ja nazalost ne dolazim ovaj vikend, ni subotu ni nedjelju. Razlog su završni ispiti, točnije njih 5 komada u tjednu koji slijedi. Sretno vam bilo, drzim fige! sam ti uči i daj te ispite, šljiviš nogomet Share this post Link to post Share on other sites
tkal 0 Posted January 14, 2009 pozz svima.. ak ce vam falit koji u ned za termin slobodno javite, dodjem i ja malo da vidim kak igrate i da se upoznamo.. Share this post Link to post Share on other sites
zet-jaro 0 Posted January 14, 2009 nedjeljom igram s ekipom s posla tak da mi jedino subota odgovara... do kad traje ta liga? Share this post Link to post Share on other sites
Mark 0 Posted January 14, 2009 (edited) sam ti uči i daj te ispite, šljiviš nogomet nemoj da te čuje izbornik ili si gadno nahebao... on nema milosti prema takvima koji to govore... u subotu ćeš ovako bit licem u lice sa skerijem... obavezno si nabavi ovu opremu od ovog igrača.. Edited January 14, 2009 by Mark Share this post Link to post Share on other sites
br1ck 0 Posted January 15, 2009 nisi me ubro frend, a nije me ni buraz...jbt.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest flybug Posted January 15, 2009 book decki. Moze mi netko di se i kad igra nedjeljom? nemrem ovu nedjelju ali probat cu doci iducu da se malo upoznam s ekipom Share this post Link to post Share on other sites
Mark 0 Posted January 15, 2009 nisi me ubro frend, a nije me ni buraz...jbt.. ??? book decki. Moze mi netko di se i kad igra nedjeljom? nemrem ovu nedjelju ali probat cu doci iducu da se malo upoznam s ekipom u dobermanu.. avenija Holjevca.. iza lidla... 17h... Share this post Link to post Share on other sites
scary 0 Posted January 15, 2009 nemoj da te čuje izbornik ili si gadno nahebao... on nema milosti prema takvima koji to govore... u subotu ćeš ovako bit licem u lice sa skerijem... obavezno si nabavi ovu opremu od ovog igrača.. koji lol...care...potpisujem... a u subotu se igra u 16h protiv 24sata....dakle raniji dolazak obvezan... 2gogo: sretno sa ispitima...ak ne položiš bit ću prisiljen te udaljit iz momčadi... Share this post Link to post Share on other sites
Jericho 0 Posted January 15, 2009 Moze mi netko di se i kad igra nedjeljom? evo i karta da se lakše snađeš Share this post Link to post Share on other sites
br1ck 0 Posted January 16, 2009 evo i karta da se lakše snađeš evo, sam da velim da ovu subotu takodjer rasturamo i da bum sprasil 3 komada... dosta je bilo za*ebancije Share this post Link to post Share on other sites
gogoGT 0 Posted January 18, 2009 (edited) Bok momci, zvao sam neke od vas al se ti ljudi prigodno ne javljaju na mob... Pa da pitam tu, kako smo prosli u subotu? Pozdravljam vas i tako vam decizijske funkcije uvijek bile pozitivne! Edited January 18, 2009 by gogoGT Share this post Link to post Share on other sites
Guest flybug Posted January 19, 2009 ok, hvala decki vidimo se u nedelju Share this post Link to post Share on other sites
Jericho 0 Posted January 22, 2009 E, kad igramo u subotu? @ Casper - nemam auto pa nemrem ići pogledati Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted January 23, 2009 i, da li netko zna kad igramo sutra?????? Share this post Link to post Share on other sites
br1ck 0 Posted January 23, 2009 i, da li netko zna kad igramo sutra?????? tekma je u 16h!!! Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted January 23, 2009 hvala sad i ja znam...... Share this post Link to post Share on other sites
gogoGT 0 Posted January 24, 2009 Momci, ja danas dolazim. Sutra valjda opet ne jer imam zadnji ispit u pon pa imam ucenje session. Onda sam miran 6 mjeseci. Share this post Link to post Share on other sites
br1ck 0 Posted January 25, 2009 decki, govori vam prvi strijelac tima , danas u 17h se vidimo na nogometu i moramo razradit taktiku!! Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted January 28, 2009 kada u subotu???? Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted January 28, 2009 kada u subotu???? http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc...156369_6758.jpg Rambo je beba Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted January 28, 2009 http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc...156369_6758.jpg Rambo je beba jebi se, mogao si neku ljepšu staviti Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted January 28, 2009 jebi se, mogao si neku ljepšu staviti Sa ovom slikom sam htio pokazat kakav si u igri i na nogometnom travnjaku,znaci brz kao leopard,lukav kao lija. Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted January 29, 2009 EKIPO IGRA SE U 18:15 TEREN II!!!! vidimo se, tamo!!!! Share this post Link to post Share on other sites
scary 0 Posted January 29, 2009 hvala vrijednim momcima na saznanju satnice nadolazece nam utakmice... ja izbornik kao takav sam napravio takticke zamisli i ovim putem vam dajem na znanje da se mozda nekolicini igraca mozda nece svidjeti ali tako je kako je...nemojte mi zamjerit...uostalom morate me slušat i poštivat...lol... tako da ne zelim nikakva suvišna pitanja...lol...koji strah...lol dosta je bilo gubljenja... Share this post Link to post Share on other sites
gogoGT 0 Posted January 29, 2009 hvala vrijednim momcima na saznanju satnice nadolazece nam utakmice... ja izbornik kao takav sam napravio takticke zamisli i ovim putem vam dajem na znanje da se mozda nekolicini igraca mozda nece svidjeti ali tako je kako je...nemojte mi zamjerit...uostalom morate me slušat i poštivat...lol... tako da ne zelim nikakva suvišna pitanja...lol...koji strah...lol dosta je bilo gubljenja... I, jel cemo cut te zamisli? Share this post Link to post Share on other sites