kikitdi 0 Posted October 25, 2008 kupujem prednji desni blatobran za duju 91. g. po mogucnosti da nije lupan i da nije velasov... Share this post Link to post Share on other sites
frencok 0 Posted October 26, 2008 mogu ti ga sredit original ali rabljenog u super stanju iz ITALIJE 50 eura Share this post Link to post Share on other sites
kikitdi 0 Posted October 26, 2008 hvala,al malo je puno novcica.. Share this post Link to post Share on other sites
Robby 0 Posted October 27, 2008 imam ti ja,za 200 kn.a i znam te pa ti ga mogu dovest u zoo hobby,ja sam onaj elektricar sta smo radili kod vas. Share this post Link to post Share on other sites
kikitdi 0 Posted October 27, 2008 imam ti ja,za 200 kn.a i znam te pa ti ga mogu dovest u zoo hobby,ja sam onaj elektricar sta smo radili kod vas. vidi vraga, pa i ti si tu, kaj se nisi javil...ma bus ti to jos malo spustil, kaj ne,, ,ma netrebas nosit u firmu, ja bum slagal auto tam u graberju ivanickom p se moremo tem nac koji dan pred kraj tjedna,,ostavi broj na pm pa ti se javim... Share this post Link to post Share on other sites