0
weky

Golf1 problemi

Recommended Posts

Pozdrav ekipa

Imam nekoliko problema sa svojim golfom pa bih volio cuti vase misljenje.

1.Na golfu mi je Formel K ovjes i sve je ok samo mi stradavaju gornji nosači prvih

amortizera(jastuci)koje sam vec dva puta mjenjao i moram opet.

Postoje li neki bolji i kvalitetniji i gdje se mogu nabaviti kao i one plave gumice za lafete.

2.Nabavi sam servo letvu ali mi fale crijeva i servo pumpa.Duplu remenicu imam na motoru i nosač servo pumpe.Dali je ista pumpa od G2 i pasu li mi crijeva od

njega posto ova nemogu naci.

3.Stavio sam zadnji trap sa diskovima i regulatorom kocenja pa me zanima dali se moze ugraditi vakum sa glavnim kocionim od G2 16v i gdje montirati prekidac

stopsvjetala.

Pozdrav i nadam se da nije predugo :D

Nabavio si servo letvu volana?????? Odakle od kojeg modela VW-a kako???

Vec kad imas straznje diskove reci mi dal ti straznji kotaci koce bolje od prednjih tj dal auto zanosi straznji kraj kad naglo zakocis? Znam, imas 5ti kočioni natrag al eto dal uspjesno radi svoj posao.?

Servo letva je od cabria 92god a uspio sam kompletirati sve pa ce ovaj tjedan na montazu.

Zadnij kotaci mi normalno koce stim da sam morao podesavati 5-eti cilinder posto je auto spusten do zemlje.

Mene samo zanima kako ugraditi veci vakum jer od G2 ima odnos 1:3 a od keca

1:2 samim tim je pedala kocnice meksa.

Ako te sta zanima mozemo se cuti na mob.

PS.znas li imali ko pragove od cabria ja imam komplet branike,rubnike i slomljene pragove ali mi se nedaju krpiti pa bih kupio druge.

Pozdrav

Eh... jako je tesko doc do te letve od 92cabrio golf MK1 :bye2:

Sto se tiče pragova..... jako ih je tesko nac u dobrom stanju al oni koji se nekuze samo stavljaju branike od Cabrio-a a pragove ostavljaju na donatoru il ih bacaju :doh: Jesi pokusao naptavit kakav kalup pa izlit nove pragove?

Koliko sam upoznat kocioni sistem tj pojacivac kocenja pase na mjesto dosadasnjeg. Nerece mi sto je ispod haube :D Vec ako imas nosac servo pumpe i duplu remenicu.... ond je nesto preko 1.3 :D

:P Je 1.6 ali D zasada bio je benzin pa onda disel ali razmisljam o TDI 100kw pa jos cip ali to su velike cife pa zasada ostaje kako je. :P .Tu mi je passat 2.0 pa mi nefali brzine.

Letvu ti ja mogu nabaviti samo nije bas jeftina mene je dosla sa pumpom i crijevima oko 250eur.

Dolazis li u nase krajeve ja cesto idem na Peljesac u podvodni ribolov pa se mozemo naci negdi na kavi. B)

Gdje ima kupiti kvalitetnih nosača motora za keca zanima me bočni i onaj donji ispod getribe ovi talijanski se raspadnu nakon dva do tri mjeseca. :bye2:

Svaka pomoć dobrodosla.

POZDRAV :P

Gdje ima kupiti kvalitetnih nosača motora za keca zanima me bočni i onaj donji ispod getribe ovi talijanski se raspadnu nakon dva do tri mjeseca. :bye2:

Svaka pomoć dobrodosla.

POZDRAV :P

pa kupi neke njemacke, ako si u zg, navrati u moto prevendar na savskoj

Nisam blizu ZG-a ali narucio sam u VW servisu origanlne skupi ali valjda ce biti OK.

POZDRAV:bye2:

0