MarinoL 0 Posted December 14, 2008 Upravo gledam slike i sudeći po njima bilo vam je više nego odlično Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted December 14, 2008 oš da ti ja odgovorim il muž pa nema tvoj muz veze s tvojim slikama nemoj se sad izvlacit, joj joj, a ajde nisu slike tako lose mislio sam da cu izgledat ko krampus :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted December 14, 2008 ha čuj i njemu čudno zakaj si ti na više od pol slika evo društvo bilo mi je zadovoljstvo stavit slike(skoro mi ručak zagorio) ajmo dalje ko ima slikeeeeeeeeee Share this post Link to post Share on other sites
Flax 0 Posted December 14, 2008 Bio prošle i jebeno mi žal kaj nisam ove godine mogel doć... Gnojna angina, mater joj j.... :palica Share this post Link to post Share on other sites
Hely 0 Posted December 14, 2008 Hehehehehehehe e da ja bi molil dj-a da stavi playlistu kaj je pustal il jos bolje da uploada stvarcice bile su prejebene E da, nesto vw voli billu hahahahahahaha nedeljom je meet kod bille, a xmass party isto kod bille hahahaha doduse u drugom gradu al kaj sad Share this post Link to post Share on other sites
high tech 0 Posted December 14, 2008 mogu samo rec zakon i odličan provod..pohvale za party i tombolu..grobničani su se zarazili i dolaze iduće godine Share this post Link to post Share on other sites
BadBoi 0 Posted December 14, 2008 Bio sam prvi puta ove godine i iako nisam bio pri volji baš zbog nekih privatnih razloga, ipak mi je drago da sam otišao. Hvala prvenstveno Swingeru na vožnji do KA, te Damiru (a.k.a. Marka) i Andreji za vožnju natrag. organizatorima i malo manji DJ-u na odabiru glazbe. Share this post Link to post Share on other sites
darac mk1 0 Posted December 14, 2008 samo cu reci da je bilo jehbeno nisam uopce takav provod ocekivao bilo odlicno zgazili se ja i mario gti. Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted December 14, 2008 slikice se još uploadaju... sam da kažem još jedanput da je ekipa super , večera nestala kao novac u državoj blagajni, ćevapi pogotovo drago mi je to što sam upoznao PUNO nove ekipe, neću nikog nabrajat da nekog ne zaboravim, tombola odlična (dobio 2 majice ) zahvaljujem se još jedanput tonacu na prijevozu druge godine ekipa iz čk-a dolazi u malo većem broju... moji lipi splićani, kad ćemo ono popit još jedan jeger Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted December 14, 2008 (edited) samo cu reci da je bilo jehbeno nisam uopce takav provod ocekivao bilo odlicno zgazili se ja i mario gti. pa kad si se uspio napit uopče nisam primjetila rajko molim instrukcije fotografiranja hahaha slike su ti mrak! Edited December 14, 2008 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted December 14, 2008 (edited) digitalac koji sam dobio uz max adsl, onaj za jendu kunu , duracell baterije (4 komada, AA za 31.99kn) i nakon 8 i par jegera počneš slikat i onda sve dalje i dalje, slike su sve bolje i bolje Edited December 14, 2008 by 0804RS Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted December 14, 2008 ajmo sad si se otreznil šibaj slikice! Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted December 14, 2008 (edited) stižu stižu i da, od jegera me ne boli glava tak jako kak od votki EDIT; evo, ja stavio sve slike, mislim da će se neki prepoznati i imam još dva videa, a sad idem dalje spavat.. Edited December 14, 2008 by 0804RS Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted December 14, 2008 (edited) za pocetak, tko je ona plava cura, dalmatinka koja mi znala ime i prezime, ostao sam paf kao drugo, tako sam se kvalitetno nalio, upoznao gro ljudi kojima se ne sjecam imena, upoznao mrak hostese kojima isto ne znam imena sjecam se mutno razgovora sa pikzibnerom i sa petrom VR6 koji se derao okolo ovo mi je imenjak uglavom, provod i pol e da, kad je bila tombola, di sam ja bio onda :D e da, i hvala ivwanu19 sto me podrzavao (istina bog 10metara dalje) dok sam izbacivao visak iz sebe :D jedina zamjerka gradu karlovcu, PREVISE murje pozz svima edit: cudi me da nema slika gdje smo novosel i ja goli, a skljocali su blicevi sa sviih strana edit2: sad vidim da one cure koje sam upoznao nisu bile hostese lol Edited December 14, 2008 by Peki Share this post Link to post Share on other sites
weky 0 Posted December 14, 2008 Evo i mi sretno stigli kuci a sta reci put je bio ocajan ali sve ostalo je cista 10. Emma,Rajko za slike PS rajko sad sam se sjetio tvoga imena upoznao dosta ekipe koje nisam poznavao mada sam vecinu zaboravio neznam zasto uglavnom vidimo se ponovo i pozdrav svima Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted December 14, 2008 Svaka cast mirotu i ostalim organizatorima, jer je stvarno bilo predobro, stvarno odlican provod, pozdrav svima koji su bili tamo jer je stvarno vw ekipa najbolja ekipa. Upoznao sam puuuuunoooo novih ljudi i svi su legende po redu, a tom nema veze sto nisi platio jeger ionako mi je ona boca bila malo previse jegera hahaha uglavnom ekipa nadam se da se opet uskoro svi vidimo. I jos samo jedna zamjerka, naime neki pametnjakovic mi je sa zelenim sprejom na zadnju sajbu napisao opel i ofarbao mi u zeleno stopove na mom autu, ko god da je to naravio je budaletina kakve nema... Share this post Link to post Share on other sites
weky 0 Posted December 14, 2008 I jos samo jedna zamjerka, naime neki pametnjakovic mi je sa zelenim sprejom na zadnju sajbu napisao opel i ofarbao mi u zeleno stopove na mom autu, ko god da je to naravio je budaletina kakve nema... Speedy zao mi je Bilo je super jeger mi nije ovaj put isao dobro ali popravicemo sljedeci put Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted December 14, 2008 Svaka cast mirotu i ostalim organizatorima, jer je stvarno bilo predobro, stvarno odlican provod, pozdrav svima koji su bili tamo jer je stvarno vw ekipa najbolja ekipa. Upoznao sam puuuuunoooo novih ljudi i svi su legende po redu, a tom nema veze sto nisi platio jeger ionako mi je ona boca bila malo previse jegera hahaha uglavnom ekipa nadam se da se opet uskoro svi vidimo. I jos samo jedna zamjerka, naime neki pametnjakovic mi je sa zelenim sprejom na zadnju sajbu napisao opel i ofarbao mi u zeleno stopove na mom autu, ko god da je to naravio je budaletina kakve nema... kad jednom navratim u rijeku, imam sad tvoj broj, i ceka te jeger! a sta se tice toga da ti je neko posarao auto to jednostavno nemogu vjerovat, nemozes bit tolko pijan ili glup da to napravis nekome :palacd Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted December 14, 2008 upoznao dosta ekipe koje nisam poznavao mada sam vecinu zaboravio neznam zasto da ono.... a bavaria ti badava pravila društvo.... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted December 14, 2008 Speedy zao mi je Bilo je super jeger mi nije ovaj put isao dobro ali popravicemo sljedeci put Drzim te za rijec frende, drugi put si na jegeru kad jednom navratim u rijeku, imam sad tvoj broj, i ceka te jeger! a sta se tice toga da ti je neko posarao auto to jednostavno nemogu vjerovat, nemozes bit tolko pijan ili glup da to napravis nekome :palacd Moze vidimo se kada opet budete u rijeci A za to niti ja nemam rijeci, danas sam se dobro namucio da to skinem, i jos je malo ostalo... Share this post Link to post Share on other sites
malena---VW 0 Posted December 14, 2008 Evo da se i ja ubacim malo.... Bit cu kratka, uglavnom svake pohvale, svima, iz godine u godinu dokazujemo da smo sve bolji i bolji !!! Bilo je FENOMENALNO !! Pozz svima koji su bili tamo..... Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted December 14, 2008 Rajko slike su mrak...jel se ostala ekipa probudila da stavi slike...puno vas je slikalo....ajde pa nismo valjda ja i Leon(vwg) najviše škljocali?hehe Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted December 14, 2008 Ja stavim slike kada ih pokupim od cure... Share this post Link to post Share on other sites
frencok 0 Posted December 14, 2008 pozz svima! ja mstigo doma u 4 ujutro! biloo je odlično puno zaljubljenika u VW al muzika me ubila u pojam bilo mi skoro ljepše vani, inače sve 5 Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 0 Posted December 14, 2008 Evo da i ja pozdravim svu ekipu koja je bila, sve prijatelje , sve znance, i sve zgodne cure od tamo Dobro je da vas u klubu ima dosta ,bilo je super ko i svake godine! ni malo ne posustajemo, sve smo veci, jaci i bolji Bas me i nema na meetovima,i forumu, al dobro je da imamo ovakva okupljanja, jer jednostavno kad malo VW entuzijazam splasne, uvjek je na ovakvim okupljanjima i vise nego vracen nazad i usmjeren opet na VW pozdrav svima, i nadam se da cemo u 2009, biti jos bolji, jos se vise tipkat i druzit... ps. Miro ajd jel ima ta Samoborska zastava u Grazi? pa da dodjem po nju prije 2009e Share this post Link to post Share on other sites