vwr32hgp 0 Posted October 29, 2008 izašlo me oko 7000eura samo materijal,pola godine zajebancije u garaži i 10000 kritika od žene "JEBO TE TAJ AUTO VIŠE SI SA NJIM NEGO SA MNOM I MALIM" ali šta ću kad sam bolesnik evo jedne slikice motornog prostora Jesi ti zenu posjeo u Golfa i provozo ju krug. Ja velim ovak-Uvijek cu radije primit volan od novog rs4 nego najljepsu cicu na svijetu Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted October 29, 2008 (edited) ..... i 10000 kritika od žene "JEBO TE TAJ AUTO VIŠE SI SA NJIM NEGO SA MNOM I MALIM" ali šta ću kad sam bolesnik MAX RESPECT! San snova, neznam što bi rekao... Svaka čast Vesko! MKII 4LIFE! Edited October 29, 2008 by MOTA BOY Share this post Link to post Share on other sites
g.power 1 Posted October 29, 2008 Jesi ti zenu posjeo u Golfa i provozo ju krug. Ja velim ovak-Uvijek cu radije primit volan od novog rs4 nego najljepsu cicu na svijetu E prijatelju ova ti je prava Share this post Link to post Share on other sites
gti16v 0 Posted October 29, 2008 Uf, jesem ti gajde. Kad ovo pokažem ženi. Share this post Link to post Share on other sites
Guest MarinST Posted December 15, 2008 Brutalno, prebrutalno, oči ispadaj Jel tajna šta je rađeno na pogonu, jesi imao problema s tim? Share this post Link to post Share on other sites
ramljak 0 Posted December 15, 2008 skoro ko moj kec.... :bravo sala,max ... ovo ne vjerujem,bredobro.... svaka cast na trudu... Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted December 15, 2008 to ti vurica ne radi dobro svaka čast Share this post Link to post Share on other sites
mehanik 0 Posted December 19, 2008 rispekt buraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted December 20, 2008 izašlo me oko 7000eura samo materijal,pola godine zajebancije u garaži i 10000 kritika od žene "JEBO TE TAJ AUTO VIŠE SI SA NJIM NEGO SA MNOM I MALIM" ali šta ću kad sam bolesnik Vesko kao cujem svoju Brigittu Share this post Link to post Share on other sites