wildD 1 Posted November 11, 2008 koliko će ti trebati da proizvedeš jedam set? Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 11, 2008 24h izmedju setova, znaci svaki dan 1 set Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 11, 2008 evo cime sam se gnjavio od 15 do 22h, sad kad sam skuzio da sam pogrijesio pravim novi, nema veze fali na jednoj od lajsni pa prije odljevanja kalupa moram napraviti i na tu stranu zivi bili pa vidjeli Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted November 11, 2008 Malko mi T i I vuku u ljevo? Al svaka čast inaće! Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 11, 2008 dimenzije su 6x2,2cm, jbga, sutra ponovno, nisam znao sta radim Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 12, 2008 Ovak: Frend pita tj narucio bi ovaj set G60 rubnjaka i pragove.... Al šema je da njegov golf ima duboke branike pa sad ako imas tu kombinaciju stavi me na listu Za lajsne jos javim.... Naravno na PP mi reces otprilike cjenu ovoga svega.. Thnx Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted November 12, 2008 pa to i jesu setovi za auto sa dubokim branicima,pa piše ti 800kn bez lajsni 1000kn sa lajsnama Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 12, 2008 (edited) pa to i jesu setovi za auto sa dubokim branicima,pa piše ti 800kn bez lajsni 1000kn sa lajsnama e tako je, vidis kak "divlji" zna, jednostavno da ti kazem, ide i na tanke i na duboke branike cijene su napisane na prvoj stranici, ak je to 100% onda se pisite, inace ne jer mora biti ozbiljno, jako jako, pozdrav svima iz radione evo kako vidite - trebam uslugu mestra koji radi na ploteru, tj. da mi izreze nekoliko manjih slova, ako znate koga s foruma javite na pm, platim, sve to stane u obicnu kovertu a puno ce mi pomoc Edited November 13, 2008 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted November 13, 2008 evo kako vidite - trebam uslugu mestra koji radi na ploteru, tj. da mi izreze nekoliko manjih slova, ako znate koga s foruma javite na pm, platim, sve to stane u obicnu kovertu a puno ce mi pomoc javi se clanu vwteo post no.95 moze ti on sredit jedan ovakvi pa ti kalupaji od toga! Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted November 13, 2008 pošalji mi kaj trebaš možda mogu već sutra to napraviti,ajd na pm Share this post Link to post Share on other sites
Robby 0 Posted November 13, 2008 (edited) 1. dvojka (trebam sve od navedenog) 2. stuba(kompletan body kit) rubnjaci,pragovi,lajsne 3. Kazaam - G60 rubnjaci i pragovi (bez dodatka za lajsnu) 4. wildD - rubnjaci od G60 (ako bude) i pragovi, probaj umjesto za tanke lajsne dobiti na krajevima rubnjaka za široke lajsne 5. mateo.split -prednji rubjnaci, zadnji rubnjaci(sve g60), pragovi bez lajsni! 6. lui 16v - rubnjaci prednji g60( 2 lijeva i 2 desna) i pragovi i obrva za 2 fara ako je to ona tanka a ne siroka 7. IronicGti - rubnjaci zadnji g-60, lajsne vratiju L+D 8. Tomy18 - prednji rubnjaci, zadnji rubnjaci, pragovi. (prednji GTI, zadnji G60 rubnjaci za debele lajsne) 9. marko gti16v prednji rubnjaci g60, zadnji rubnjaci g60 ,pragovi .tanke lajsne troja vrata. 10.Mac X-rubnjaci i pragovi G60 bez lajsni.I kad bude onaj krovi tapicirung gotov? 11.Rallye G60 - komplet lajsne 3 vrata i ako je moguce one male sto idu na prednji blatobran(lajsne sa GTI znakom). 12. high tech-komplet rubnjaci g60 sa pragovima 13.robby-komplet tanke lajsne 3 vrata i ako je moguce one male sto idu na prednji blatobran Edited November 13, 2008 by Robby Share this post Link to post Share on other sites
dimirius 0 Posted November 14, 2008 1. dvojka (trebam sve od navedenog) 2. stuba(kompletan body kit) rubnjaci,pragovi,lajsne 3. Kazaam - G60 rubnjaci i pragovi (bez dodatka za lajsnu) 4. wildD - rubnjaci od G60 (ako bude) i pragovi, probaj umjesto za tanke lajsne dobiti na krajevima rubnjaka za široke lajsne 5. mateo.split -prednji rubjnaci, zadnji rubnjaci(sve g60), pragovi bez lajsni! 6. lui 16v - rubnjaci prednji g60( 2 lijeva i 2 desna) i pragovi i obrva za 2 fara ako je to ona tanka a ne siroka 7. IronicGti - rubnjaci zadnji g-60, lajsne vratiju L+D 8. Tomy18 - prednji rubnjaci, zadnji rubnjaci, pragovi. (prednji GTI, zadnji G60 rubnjaci za debele lajsne) 9. marko gti16v prednji rubnjaci g60, zadnji rubnjaci g60 ,pragovi .tanke lajsne troja vrata. 10.Mac X-rubnjaci i pragovi G60 bez lajsni.I kad bude onaj krovi tapicirung gotov? 11.frenki g-60 rubnjaci prednji 12.Rallye G60 - komplet lajsne 3 vrata i ako je moguce one male sto idu na prednji blatobran(lajsne sa GTI znakom). 13.dimirius-lajsne tanke za troja vrata (tanki dio na blatobranu imam) Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 14, 2008 1. dvojka (trebam sve od navedenog) 2. stuba(kompletan body kit) rubnjaci,pragovi,lajsne 3. Kazaam - G60 rubnjaci i pragovi (bez dodatka za lajsnu) 4. wildD - rubnjaci od G60 (ako bude) i pragovi, probaj umjesto za tanke lajsne dobiti na krajevima rubnjaka za široke lajsne 5. mateo.split -prednji rubjnaci, zadnji rubnjaci(sve g60), pragovi bez lajsni! 6. lui 16v - rubnjaci prednji g60( 2 lijeva i 2 desna) i pragovi i obrva za 2 fara ako je to ona tanka a ne siroka 7. IronicGti - rubnjaci zadnji g-60, lajsne vratiju L+D 8. Tomy18 - prednji rubnjaci, zadnji rubnjaci, pragovi. (prednji GTI, zadnji G60 rubnjaci za debele lajsne) 9. marko gti16v prednji rubnjaci g60, zadnji rubnjaci g60 ,pragovi .tanke lajsne troja vrata. 10.Mac X-rubnjaci i pragovi G60 bez lajsni.I kad bude onaj krovi tapicirung gotov? 11.Rallye G60 - komplet lajsne 3 vrata i ako je moguce one male sto idu na prednji blatobran(lajsne sa GTI 12. high tech-komplet rubnjaci g60 sa pragovima 13.robby-komplet tanke lajsne 3 vrata i ako je moguce one male sto idu na prednji blatobran 14.dimirius-lajsne tanke za troja vrata (tanki dio na blatobranu imam) Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 17, 2008 (edited) radi se radi, zato me nigdje ni nema jos malo, odbrojavanje - par dana do serijske proizvodnje Edited November 17, 2008 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted November 18, 2008 Ajmo ajmo dok nisam novce zapio Share this post Link to post Share on other sites
Guest maksy Posted November 18, 2008 1. dvojka (trebam sve od navedenog) 2. stuba(kompletan body kit) rubnjaci,pragovi,lajsne 3. Kazaam - G60 rubnjaci i pragovi (bez dodatka za lajsnu) 4. wildD - rubnjaci od G60 (ako bude) i pragovi, probaj umjesto za tanke lajsne dobiti na krajevima rubnjaka za široke lajsne 5. mateo.split -prednji rubjnaci, zadnji rubnjaci(sve g60), pragovi bez lajsni! 6. lui 16v - rubnjaci prednji g60( 2 lijeva i 2 desna) i pragovi i obrva za 2 fara ako je to ona tanka a ne siroka 7. IronicGti - rubnjaci zadnji g-60, lajsne vratiju L+D 8. Tomy18 - prednji rubnjaci, zadnji rubnjaci, pragovi. (prednji GTI, zadnji G60 rubnjaci za debele lajsne) 9. marko gti16v prednji rubnjaci g60, zadnji rubnjaci g60 ,pragovi .tanke lajsne troja vrata. 10.Mac X-rubnjaci i pragovi G60 bez lajsni.I kad bude onaj krovi tapicirung gotov? 11.Rallye G60 - komplet lajsne 3 vrata i ako je moguce one male sto idu na prednji blatobran(lajsne sa GTI 12. high tech-komplet rubnjaci g60 sa pragovima 13.robby-komplet tanke lajsne 3 vrata i ako je moguce one male sto idu na prednji blatobran 14.dimirius-lajsne tanke za troja vrata (tanki dio na blatobranu imam) 15.maksy-lajsne tanke za troja vrata (tanki dio na blatobranu imam) Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted November 19, 2008 radi se radi, zato me nigdje ni nema jos malo, odbrojavanje - par dana do serijske proizvodnje Navodno sam čuo,da onaj koji je prvi iza tebe na popisu za body kit ima neki popust! Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted November 19, 2008 onda sam ja nekaj krivo čuo,bilo je riječi o tome da prva četiri imaju popust,jer je to kao reklama za ostale koji budu naručivali Share this post Link to post Share on other sites
Guest maksy Posted November 19, 2008 Ja san čuja da svaki 15. (okrugli broj eli..) ima sve besplatno.. ne znam koliko tu ima istina..ali tako se priča po selu.. kruže glasine i tako.. ljudi govore eli.. Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted November 19, 2008 onda sam ja nekaj krivo čuo,bilo je riječi o tome da prva četiri imaju popust,jer je to kao reklama za ostale koji budu naručivali prva 4 bez njega...posteno! Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 19, 2008 prva 4 bez njega...posteno! tko to siri glasine, mislim od kud su potekle bem vam pozdrav iz radione, odljevaju se konacno i prednji g60 i that's that sto se tice bodykita za dvojku dok ne dodu na red i duboki nbranici Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted November 19, 2008 tko to siri glasine, mislim od kud su potekle bem vam pozdrav iz radione, odljevaju se konacno i prednji g60 i that's that sto se tice bodykita za dvojku dok ne dodu na red i duboki nbranici super da to privodiš kraju ,čekamo slike! Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 19, 2008 (edited) super da to privodiš kraju ,čekamo slike! sljike ce pasti skoro sad jedan dan kad odlijem komplet set i namontiram na svoju dvojku, koja je danas napokon upalila kak spada i odradila pokusnu voznju eto decki pa vas pocnem rijesavat prema schindlerovoj listi ali to nije sve, cim ovo zazivi i krene u seriju trazimo nesto drugo, dalje, da ne ostanemo na jednom Edited November 19, 2008 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites