2 2
dvojka

golf mk2 gti & g60 body kit's

Recommended Posts

Glavno da sam ja dobio 1.set body kita! :P;x

Miro,čujemo se preko Pm-a! :palacg

Glavno da sam ja dobio 1.set body kita! :P;x

Miro,čujemo se preko Pm-a! :palacg

ti si me 1. u to i uvalio :zivio

definitivno vrhunmski napravljeno,daj mi samo reci ono kaj me zanima je ako prednja lajsna origigi se kopča u 5 rupa na vratzima,s čime je najbolje zatvoriti ostale rupe na vratima da mi ne curi voda kroz te rupe u vrata pošto se tvoja lajsna šarafa na 3 rupe

Edited by wildD

Danas sam uhvatio malo vremena pa sam pošpricao GTI znakove!

Prvo sam izgubio živce dok sam ta slova zaštitio! :D

dsc00796ml2.jpg

w800.png

Pa sam prvo bubno gore plastic primer,i onda crvenu boju!

Ovak je ispalo!

dsc00805jb8.jpg

w800.png

stuba ovo super izgleda, lijepo se istice

dvojka svaka cast

Bio sam jako skeptičan jer ne mogu zamisliti fiber, ali ovo je premašilo sva moja očekivanja!

Stvarno si dokazao da si majstor i da nije sve ostalo na riječima :)

fiber ko fiber, valja za sve osim za moje zdravlje, volim ja puno i pricat ali i radit na tome, po tome sam razlicit

da se sve s time napravit ako se ima zivaca, iduce je rallye body. a? hehehe!

stuba- jebemu misa kak nisi htio pitat, ubuduce budem to farbao da se ne patite, ti si ga bas zakomplicirao kako ni ja ne znam :lol2

e ovako, odat cu vam tajnu do koje sam dosao za 3min i 17 sek, znaci dragocjena je ali ipak cu otkrit:

omedis pik trakom kompletne rubove plocice koja treba biti u ovom slucaju crvene boje, zanemarite slova, kad ste lijep oobljepili plocicu pofarbajte je-najlakse crvenim sprejom-u 3 sloja i posusite, kadse osusi na sve to pospricajte iz daljine blago maglicom crni mat sprej preko crvenoga, bazirajte se na slova ali sve se smije pofarbat time, kad dobijete da su ulegnuta polja tj. slova idealno crna ostavite da se posusi, preporucujem blizinu peci, cca 25-35 stupnjeva ne jako dugo, kad je sve suho uzmite vodobrusni papir 2000 i na vodu lagan obez pritiska brusite crnu boju i skidajte do crvene, ne mozete pogrijesit jer su slova uredno i sotro ulegnuta i omedena, kad ste skinuli svu crnu boju s mjesta gdje joj nije mjesto posusite sve i ispolirajte crvenu boju i to je to :palacg

2ga verzija je napravite sve kao i u prvoj do faze kad ide crni mat sprej, mjesto njega uzmete brzosusivu crnu mat boju-par kapi i kapnete u svako slovo po kap, razvucete kemijskom olovkom ili cackalicom uoci rucka na stolu i ostavite da se susi, boja ce se s vremenom sama razravnat :palacg

ja sam se svakako kao mladi djecko patio evo primjera:

DSC03802.jpg

DSC03804.jpg

DSC03924.jpg

Edited by dvojka

definitivno vrhunmski napravljeno,daj mi samo reci ono kaj me zanima je ako prednja lajsna origigi se kopča u 5 rupa na vratzima,s čime je najbolje zatvoriti ostale rupe na vratima da mi ne curi voda kroz te rupe u vrata pošto se tvoja lajsna šarafa na 3 rupe

ako strgas lajsnu koju si prije ima osta ce ti cepici neki...baren su meni, ili nabavi neki malo komad plastike i silikon, ima miljon vrsta silikona, uglavnom sa silikonom obrubis ii nema vode vise! a i nije greda da ti ulazi, sliva se doli na dno i nije problem...ali je svejedno bolje zastiti

pa vi se zezate, cemu komplicirat ako sam ja tu za to, :rotfl:rotfl

lijepo odmastis mjesta na rupama i naljepis samoljepljivu foliju, vecinom to u trg, zovu samoljep. tapeta sirine malo manjih dimenzija lajsne i to je to, drzi godinama

stvarno nije bilo potrebe za vise vijaka jer su vrata zaobljena pa se lajsne sama formirai omotava oko vrata kad se rubni djelovi stegnu

Edited by dvojka

pa vi se zezate, cemu komplicirat ako sam ja tu za to, :rotfl:rotfl

lijepo odmastis mjesta na rupama i naljepis samoljepljivu foliju, vecinom to u trg, zovu samoljep. tapeta sirine malo manjih dimenzija lajsne i to je to, drzi godinama

stvarno nije bilo potrebe za vise vijaka jer su vrata zaobljena pa se lajsne sama formirai omotava oko vrata kad se rubni djelovi stegnu

Ili zaljepiš malo power tapea (tzv. james bond trake)

Ili zaljepiš malo power tapea (tzv. james bond trake)

to ti sebi zalijepi, tzv. duck tape ili power tape se brzo s vcremenom zapece i ostavi ona svoja vlakna na boji, gotovo gaje nemoguce iskorijenit s laka vise, nikako ne preporucujem

to ti sebi zalijepi, tzv. duck tape ili power tape se brzo s vcremenom zapece i ostavi ona svoja vlakna na boji, gotovo gaje nemoguce iskorijenit s laka vise, nikako ne preporucujem

OK, moguče, ali ionak se ne vidi kad je ispod lajsne!

Kad bi mogao najranije dobiti gti bodykit za g2 3 vrata? Ne g60 nego baš gti?

Ako bih ti još danas uplatio novce na račun?

cijena dostave je 88 kn za cijeli set ilitiga 2 paketa na kucna vrata

cijena dostave je 88 kn za cijeli set ilitiga 2 paketa na kucna vrata

meni sila placa, sutra ujutro to uplacujen, da neplacan dostave ko u prici, mozes meni skupa to s tapecirungom, samo to posalji da rjesimo, ti triba slikat il ces viditi tamo po transakciji?!

da podsjetim gti prednji, g60 zadnji, pragovi i tanke lajsne!

i tapecirung!

Edited by mateo.split

da neplacan dostave ko u prici, mozes meni skupa to s tapecirungom

opet da podsjetim tapecirung je jedan poseban paket a bodykit je 2 posebna paketa

znaci trecina od 65 kn + 88 kn, za te stvari postoji pm

nemojmo o transakcijama na forumu

radim plastike i deckima koji se nisu stavili na listu ne znam iz kojeg razloga, neki zele ostat anonimni a neki nisu htjeli javnim putem vec teelfonski, tako da kada zelite doci na red ok je da me kontaktirate na pm i da se dogovorimo tako da nebi iamo zbrku pa ispadnem iz štiha

Edited by dvojka

evo gotov je danas jubilarni 5.ti bodykit po redu, uf jos cu zakasnit

bodykit na spavanje a ja fletno u nocnu :angry:

DSC05006.jpg

ciji je ovaj pogadajte :zivio moze biti i vas, za malu paru dobijete ovu hrpu plastike

Edited by dvojka

sve mi se cini da je moj ?! il? :rotfl

e bas nije, ovaj je od danas friski, tvoj je poslan

-Odlično si to odradio, zanima me dali bi mogao ze BMW kockicu IS lip (lip prednjeg branika) napraviti

koja bi bila cijena i koja najmanja količina, znači koliko kom. Hvala! sk7777@net.hr

96950363yr0.jpg

Edited by sk7777

-Odlično si to odradio, zanima me dali bi mogao ze BMW kockicu IS lip (lip prednjeg branika) napraviti

koja bi bila cijena i koja najmanja količina, znači koliko kom. Hvala! sk7777@net.hr

96950363yr0.jpg

ej kolega bimmer, morat cemo se to dogovoriti na bmw-u ak si tam u klubu ili preko mail-a

spojleri2008@hotmail.com ili polyesterboy@yahoo.com, sve se moze

Kad ja mogu doći na red - raketa je spremna :D

uf, sjeb..al sam ruku desnu danas, boli, boli, totalno je ne osjetim :angry:

Edited by dvojka

uf, sjeb..al sam ruku desnu danas, boli, boli, totalno je ne osjetim :angry:

šta je, zaboravio rukavice navuć :rotfl

Guest
This topic is now closed to further replies.
2 2