2 2
dvojka

golf mk2 gti & g60 body kit's

Recommended Posts

Siguran sam da je trul, za ostalo ne znam :rotfl

A zato ti stavljaš gore body kit! :rotfl

Edited by stuba

Ajmo Miro, duja mi plače za jednim body kitom, treba one trule pragove nečim sakrit :D

evo to je vec prije izjavio, po avataru zakljucujem da je neki crni yugic s tablicom pod branikom, :rotfl

tomo, dodes na ljeto k meni povarit cemo ga, a i ono sto sam ti reko za pripremu malo mi asistirate ti i mota ujedno nesto i naucite da mozete poslije i sami nekad nesto radit i eto, duja badava skoro ofarbana :palacg

A treba to nečim sakrit, body kit je najbolje riješenje dok ne odlučim povariti nove pragove :D

Miro dogovoreno, mi ćemo neke ćevape probati izroštiljati, a ti ćeš dobit aparat za švasanje :palci

;) It's a deal Miro!

Kad češ doć vidjet Mean Green Machine? :lol2

I popljuvat mi majstora malo.... :)

;) It's a deal Miro!

Kad češ doć vidjet Mean Green Machine? :lol2

I popljuvat mi majstora malo.... :)

doci cu mislim tam u nedjelju ak ce ti pasat, odoh radit, pozdrav svima!

hvata me nervoza,jel ima kaj novo?

evo obecajem sutra cu pokusat stavit nekakvih slika, pripasivanje je u tijeku, poslije posla ja to nesto sliknem

evo obecajem sutra cu pokusat stavit nekakvih slika, pripasivanje je u tijeku, poslije posla ja to nesto sliknem

:bravo dolazi polako i taj dan :lol2

Guest maksy

ajde barba majstore da vidimo malo :respekt

e ovako, posto radim u firmi u smjenama ne mogu svaki dan po puno napravit, nekad previse, nekad malo, vani je dosta lose vrijeme pa ne mogu to namontirat kako spada, iz 2 pokusaja ali nista od toga dok auto ne odvezem u radionu, na to se ceka

2. je to da sam odlio set, ok je, ima sitnarija koje nisu pozeljne ali korigirat ce se, inace i original odljev ima toga pa nitke ne zamjecuje, do srijede cu imati 3 seta gotova, rijec je o gti setovimam, do tada ce biti i slika kako je to namontirano na jednu stranu mog golfa pa tko je za ovo vrijeme uspio ustedit novce i bude medu prve 3 uplate za gti moze dobiti na adresu, iduci petak znaci kod njega doma :palacg

ja cu samo napomenuti, posto stalno pitate za body kit, on je u zavrsnoj fazi jer kako rekoh kalupi su gotovi i to odavno, ali nije gotovo ako su oni gotovi, postoje jos neki parametri koje treba uskladit da odljev i kalup stimaju, tako da se to mora rijesiti da kalup moze potrajat neko vrijeme, tako eto kazem odljevi ce se polako raditi, znaci gti, g60 prednji rubnjaci ce iduci tjedan

ja ću ti uplatiti lovu na račun čim vidim slike od g60 rubnjaka! :palacg

ja ću ti uplatiti lovu na račun čim vidim slike od g60 rubnjaka! :palacg

bit ce i g60, razlika je samo u prednjim, bilo bi sramota da dobijes set zadnji kad si uz ovo prvi bio :palacg

evo ovih par dana se radilo na necemu, jer mi je originalna gti oznaka, jedna, druga je falila, popila mi je krv, polyester nadize staru boju, a posto je ova bila farbana izvozala me par puta,

i odlucio sam nesto drugo, uz odobrenje vwcc logistike, naravno

ovi bodykitovi ce biti svaki za sebe unikati, u cijelom svijetu i da ne kenjam previse, svaki ce, onaj tko bude htio, imati vwcc plocicu umjesto natpisa gti, tko ce gtjet gti dobit ce to

sto mislite:

1: napravio sam kalup za plocicu

2: narucio sam da mi ploterom izrezu 10ak horizontalno rotiranih slova vwcc

3: uljepio sam sloj po sloj, jednu na drugu naljepnicu u kalup, da dobijem na debljini slova (utora)

4: sutra odljevam prvu plocicu

5: imam vec svoju ideju za boje, ali molim i vas savjet, koju za slova koju za plocicu

DSC04942.jpgDSC04943.jpgDSC04941.jpgDSC04944.jpgDSC04945.jpgDSC04946.jpg

Opasna ideja, svaka čast, ovako nemam baš čistu sliku kak će to izgledati ali pravim odabirom boja bi se moglo ljepo uklopiti :palacg

Možda crna pločica sa plavim slovima? :)

crvena slova ako se gleda da je vecina maski s crvenim rubom... ako ne, onda po zelji :D

ostavi crne a sebi nek boja onaj ko zeli, samo vrh slova jer slova ce biti izbocena?!

i reci ti nama kada bi cirka triba biti gotov set rubnjaka i pragova?! cisto pitam da se znam orjentirati! :rolleyes:

bit ce i g60, razlika je samo u prednjim, bilo bi sramota da dobijes set zadnji kad si uz ovo prvi bio :palacg

ja isto mislim da su i zadnji siri od g60 jer kad usporedim svoje i gti zadnje moji su izbaceniji... :mellow:

vidim kalup je dobro ispao...ja sam za to da se to sa slovima napravi kao i GTI na lajsnama,okolo crveno,a slova crna...mislim da bi moralo biti izbačeno jer su slova dosta debela

ja isto mislim da su i zadnji siri od g60 jer kad usporedim svoje i gti zadnje moji su izbaceniji... :mellow:

Da,ali kolko ja znam već radi GTI body kitove sa zadnjim G60 rubnjacima pa je zato razlika samo u prednjima

Da,ali kolko ja znam već radi GTI body kitove sa zadnjim G60 rubnjacima pa je zato razlika samo u prednjima

tako je!

plocica je na lajsni izbacena kao i original, a slova su utisnuta, sto se tice farbanja plocice to ja radim jer necu nikome poslat i reci e ovdje si malo zabrusi, ovdje si malo dokitaj...mora biti gotov rad kao iz trgovine,

gledajuci logo i boje kluba, najvise mi se dopala ideja da slova budu crna a plocica svjetlo plava boja kao na dvojki editionu

mateo, imat cu 2-3 bodykita sredinom iduceg tjedna, pa cu to slati, to su gti i dalje slazem g60 i odljevam gti-e

Edited by dvojka

Dvojka mene nazalost makni sa popisa. Imam neke nepredvidene situacije doma. :(

Dobro veliš,da ne kompliciram,meni onda napravi zadnje g60 rubnjake,prednje gti,a ovo sa znakovima mi je svejedno koje će biti boje! ;)

Lovu ti uplatim za par dana na račun ili ti dam na ruke! :palacg

evo golfinjo je prebacen u radionu i susi se, sam radiona je zimski edition pa je mala, tesko ce biti slikat projekt, vidjet ce se bodykit valjda

kisa pada a ja nemam brisace, a ni sajbe :rotfl

DSC04950.jpg

DSC04956.jpg

evo nek se susi pa cu montirat, dotad moze jos koji braco i seka iz kalupa

niste mi se ocitovali koliko vas je za gti plocicu a koliko za vwcc edition, koja vam se ideja svida

untitled-1.jpg

Edited by dvojka

Guest
This topic is now closed to further replies.
2 2