TheGolf3Master 0 Posted November 7, 2008 (edited) -zadnje lampe tamne original g3 gti 400 kuna -pumpa goriva vanjska g2 gti i ona u rezervaru obe za 600kn -konzola za keca noviju tipu 100 kn -far jednokomorni g3 popucali donji nosači 150 kuna -zadnja polica za g2 smedja i crna tip top po 200 kuna -crni i plavi tepisi g3 po 100 kuna - volan od trice onaj najobičniji 100 kuna - zadnje lampe za keca original 81-85 200 kuna - dijelova za keca 1,1 i 1,3 razni ugl mehanika na upit, da ne nabrajam - dijelova za varianta 1600 razno razni imam 2 komada pa ako neko slaže oldtajmera.... bit će još toga Edited November 25, 2008 by TheGolf3Master Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted November 7, 2008 Konzola za keca mislis tabla ili ona sredisnja konzola? Share this post Link to post Share on other sites
TheGolf3Master 0 Posted November 7, 2008 (edited) Konzola za keca mislis tabla ili ona sredisnja konzola? Središmja konzola, a imam i tablu al nije cijela tj nemam sve one plastike. Edited November 8, 2008 by TheGolf3Master Share this post Link to post Share on other sites
TheGolf3Master 0 Posted November 7, 2008 dodano još stvari Share this post Link to post Share on other sites
Guest frenky666 Posted November 8, 2008 intereira me bad look kakav je imas sliku od njega i tepiha Share this post Link to post Share on other sites
TheGolf3Master 0 Posted November 8, 2008 intereira me bad look kakav je imas sliku od njega i tepiha Bad look je na slici auta sastrane od poliestera crn je i firma je ss motorsport, i nitnama se postavlja. Tepisi su neznam kako da ti sad objasnim, čini mi se da misliš na prostirke one 4, a ovdje mislim na podnu oblogu iz 2 dijela prekoc ijelog poda auta. Share this post Link to post Share on other sites
Guest josipra Posted November 15, 2008 -zadnje lampe tamne original g3 gti 400 kuna -pumpa goriva vanjska g2 gti i ona u rezervaru obe za 600kn -konzola za keca noviju tipu 100 kn -far jednokomorni g3 popucali donji nosači 150 kuna -zadnja polica za g2 smedja i crna tip top po 200 kuna -bad look za tricu 150 kuna -crni i plavi tepisi g3 po 100 kuna -sjedala plava obična od g3 3 vrata komplet 400 kuna bit će još toga jesi li prodo bad lock, i zadnje lampe, javi saljes li u Dubrovnik Share this post Link to post Share on other sites
TheGolf3Master 0 Posted November 16, 2008 nisam prodao - imaš pm Share this post Link to post Share on other sites
Mirnette 0 Posted November 20, 2008 nisam prodao - imaš pm jesi prodao bad look za mk3????????? Share this post Link to post Share on other sites
TheGolf3Master 0 Posted November 20, 2008 Bad look prodan u Dubrovnik sve ostalo je još tu Share this post Link to post Share on other sites
Mirnette 0 Posted November 21, 2008 Bad look prodan u Dubrovnik sve ostalo je još tu u kurac..kad mi nesto treba nestane ko halva... imas li unutarnji retrovizor ili vanjske od m3? Share this post Link to post Share on other sites
TheGolf3Master 0 Posted November 21, 2008 unutrašnji original bi i mogao probat nabaviti a m3 imam jedan desni manualni puklo prcalo ima crtu Share this post Link to post Share on other sites
Guest josipra Posted November 21, 2008 u kurac..kad mi nesto treba nestane ko halva... imas li unutarnji retrovizor ili vanjske od m3? ko prvi curi cura njegova Share this post Link to post Share on other sites
TheGolf3Master 0 Posted November 22, 2008 dodano još nekih stvari Share this post Link to post Share on other sites