spoky 4 Posted November 7, 2008 Pošto u autu imam siceve iz gollfa 2 GTI koji su s modela s troja vrata i imam problema s naslonima, imaju mi lufta i miću mi se naprijed nazad! Pa je moje pitanje kako da se rješim tog lufta da mi se naslon nemiće, šta trebam dotegnut, zategnut, promjenit???? Radi se o ovim sicevima: Ajmo znalci bio bi zahvalan na odgovore!! Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted November 7, 2008 pogledaj dolje na kukicama gdje se kvači gornji dio sa donjim da se tu nije razlokalo Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted November 7, 2008 tako je i meni spoky se slicno desavalo isti takva sjedala iz trojke samo drugaciji dezen i kad malo ga potjeram i pocnem naglo kocit vraca se naprijed cuje se kako klizi i vraca se naprijed , stvarno glupost prava , i desilo mi je se isto to kao sto ti je i speedline reko, momak mi jedan napravio to , sad sve uredu , vjerovatno je tako i kod tebe.. Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted November 7, 2008 spoky, tebi tak i tak netrebaju bit preklopna, pikni malo vara Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 7, 2008 Imam iste takve samo nisu preklopni i slicna stvar mi se desava, samo sto meni ne skripi. Lufta ima ali nije pocelo skripati ( jos ) Mene vise muci luft lijevo desno u vodilicama dole... Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 7, 2008 tu ti je problem u onim plastikama dole sto dodju na vodilice sica... nabavi si te nove plastikice, nisu skupe... Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted November 7, 2008 Imam iste takve samo nisu preklopni i slicna stvar mi se desava, samo sto meni ne skripi. Lufta ima ali nije pocelo skripati ( jos ) Mene vise muci luft lijevo desno u vodilicama dole... Ma meni neškripi nek me živcira što imaju luft taj Probat ću malo dotegnut to dole pa ću onda vidjet!! Tak ću ih vadit vam kad mi armatura dođe!! Sven pogledaj si plastike dole šta idu na vodilice i onu srednju naprijed vodilicu na njoj ako nema plastike sic ima lufta pa ide ljevo desno Share this post Link to post Share on other sites
NeniGTI 0 Posted November 13, 2008 mislim da su se razderale(možda sam otpustile) ili one 2 kukice ili one plastike kam se zakače kukice,drugo ti nema biti kaj Share this post Link to post Share on other sites
SprinteR 0 Posted November 13, 2008 i ne rasklimali se nasloni... kad god sjednem nekog pozadi i prilikom izlaska tako osjećajno zviznu naslonom kad ga vraćaju nazad da mi se plače... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 14, 2008 i ne rasklimali se nasloni... kad god sjednem nekog pozadi i prilikom izlaska tako osjećajno zviznu naslonom kad ga vraćaju nazad da mi se plače... najjace mi je kad vidim auto s dvoja vrata i onda kad spustaju sic samo ga odozgora ''puste'' ajme. boli me...... Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted November 18, 2008 i ne rasklimali se nasloni... kad god sjednem nekog pozadi i prilikom izlaska tako osjećajno zviznu naslonom kad ga vraćaju nazad da mi se plače... zato ja svaki put kad netko izlazi od iza čekam u autu i držim naslon pa ga spustim rukom do kraja ali i meni ima mrvicu lufta vozački Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted November 18, 2008 (edited) i ne rasklimali se nasloni... kad god sjednem nekog pozadi i prilikom izlaska tako osjećajno zviznu naslonom kad ga vraćaju nazad da mi se plače... ista stvar ali sam vec odavno pocea primjenjivati - pricekam dak neizadju pa rukom pridrzim tj sacekam sic...neki su vec naucili, ali oni sta voze jer suosjecaju! Edited November 18, 2008 by mateo.split Share this post Link to post Share on other sites