sven 0 Posted November 7, 2008 Potaknut sa zanimljivih tema sa Vortexa reko da otvorim i ovdje tu temu pa da stavljaom slike rijetkih OEM sitnica, detalja i bilo ceg vezano za MK2. Samo da napomenem, pod ovim ne smatram sad stavljanje slika onog MK2 sa V8 motorom itd nego neke ovako jako rjetke opcije koje su bile na mk2 ..nesot nesvakidasnje. Naglasak je na OEM detalje a ne na one koji se mogu kupiti u molydonu Evo da probijem led.. Navalite... Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted November 9, 2008 još jedna kombinacija kontrolnih lampica na mk2 tabli: SEATBELT- ABS- HANDBRAKE RECARO unutrašnjost u mk2- kojega inače zovu CLOTH RECARO. Nisam ovo vidio u nas. Smeđa instrument tabla u mk2. Vidio sam smeđu mk1 tablu ali ovu ne. Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted November 9, 2008 Takve siceve ima Sinke u LOW LIFE-u ali pretapecirane. Evo akustike malo: Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted November 9, 2008 Ova smeda unutrasnjost nije nista posebno, ima ju susjed u gtd Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted November 9, 2008 cd player se mogao uzet u duji?majke ti koja si tad baja morao bit ako si to imao Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted November 9, 2008 Ova središnja konzola je isto ne svakidašnja u dujama!Ne znam koji su modeli imali tu konzolu! Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted November 9, 2008 Evo još malo od duje G60. Sva četiri podizača, električni retrovizori, grijanje siceva, klima, recarosi, bbs-ke... Moglo ga se lijepo nakitit. Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted November 9, 2008 a za kaj je ovaj treći prekidač za stakala žute boje Share this post Link to post Share on other sites
Salko01 0 Posted November 9, 2008 a za kaj je ovaj treći prekidač za stakala žute boje Vjerojatno zastita za djecu da nemogu spustati stakla na zadnjim vratima. Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted November 9, 2008 valjda za sve prozore odjednom Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted November 9, 2008 a za kaj je ovaj treći prekidač za stakala žute boje on je blokada za zadnje podizace,bar je tako u mene Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 9, 2008 Ovaj Gamma CD radio sto je bio u ponudi za MK2 je ultimate rjetkost i stvarno je bolesna stvar. Uh za to bi dao..... Mk2 se mogao jako lijepo nakrcat opremom samo nazalost mi ovdje nismo vidjeli ni k od tog kataloga kad je kod nas tu samo bila opcija tas opreme Share this post Link to post Share on other sites
Martin Vr6 0 Posted November 10, 2008 Evo sicevi kod mene u autu nema ih baš puno po mome mišljenju Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted November 11, 2008 (edited) Evo sicevi kod mene u autu nema ih baš puno po mome mišljenju Ono je CLOTH RECARO.Pogledaj kakva je tkanina na slici i tapicirunzima..Tvoji recaro jesu rijetki al ne u tolikoj mjeri Edited November 11, 2008 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted November 11, 2008 (edited) mislim da je ovo sve samo za uk bilo... tekst je na nekim stranicama loš, pa se ne vidi sve dobro pročitat... Edited November 11, 2008 by 0804RS Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 11, 2008 rajko bravo!!! ovo se cijeni Share this post Link to post Share on other sites
Guest maksy Posted November 11, 2008 Ova središnja konzola je isto ne svakidašnja u dujama!Ne znam koji su modeli imali tu konzolu! Iman ovakovu isprid kuće.. Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted November 11, 2008 tempomat u duji......ma vw for life! Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted November 11, 2008 Vozio sam duju s smeđom komplet unutrašnjosti, fora je jer je rijetko, al nebih to htjeo Na Vortexu ima tih rare stvari hrpa E da i držao sam u rukama orginal VW motorsport ručicu mjenjača u duji. Skoro sam ju ukrao! XD Vak neš: A gle ovo! Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted November 11, 2008 (edited) jeste ziher da je ovaj recaro u duji serijala bio? mislim ja imam takve siceve, ali iz forda pa ono hmm, mozda i ne, moram slikat pa vidjet, never mind na ovaj moj post ... Edited November 11, 2008 by Peki Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted November 12, 2008 jeste ziher da je ovaj recaro u duji serijala bio? mislim ja imam takve siceve, ali iz forda pa ono hmm, mozda i ne, moram slikat pa vidjet, never mind na ovaj moj post ... Peki,ubi se.. Share this post Link to post Share on other sites
zet-jaro 0 Posted November 12, 2008 a zakaj niko nije stavio sliku onog Blaupunktovog equilizera i armresta za duju? nemojte da moram ić slikat sad to sve :P Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 26, 2008 Jos uvijek se nemogu nacuditi...tempomat u MK2 i siber na gumb ...wooow Ajmo jos par sitnica Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted November 26, 2008 Ich bin Felger! E, jesu ove skroz zadnje te moje? Share this post Link to post Share on other sites