6 6
sven

MK2 Rare options

Recommended Posts

Priča kaže slijedeće:

Fotografija-0007.jpg

U ovo do dan danas nisam vjerovao da ima kod nas, već sam par puta vidio taj auto i svaki put slinim, čovjek sasvim slučajno danas u KC parkira kraj mene, porazgovaram sam s njim, krom lajsna oko svih stakala na autu, da, SVIH (odlično stanje), i zadnji tanki branik u odličnom stanju isto sa krom lajsnama, prednji bez jer ga neka baba udarila i bio je mijenjan običnim tankim bez lajsni. 2 vrata, na brzinu koliko sam uspio vidit el. podešavanje retrovizora i el. podizači stakala, unutrašnjost treba dobro čišćenje, prvi vlasnik od 87', sada već neki djed, nije mi htio reći koliko ju je onda platio.

Riječ je zapravo o Jetti MK2 GL Coupe.

Auto NIJE na prodaju jer vlasnik kaže da ga dosad nikad nije iznevjerio niti je imao bilo kakav veći popravak na njemu. Ostalo nisam stigao poslikati jer je vlasnik bio u žurbi, a ja prekasno skužio da je bio iza mene, ali bude...

Istu takvu krom verziju je imao i moj čale. :) '87. god. GL također.

Konj sam bacio te lajsne jer su mi bile gadne... Iskreno- i sad su....

ja imam dva GAMMA kasetofona

Edited by zoricz

po OE broju na ovoj konzoli bi rekao da je od dvojke, ako neko zna nesto detaljnije nek javi. nedavno sam dosao do ovog i ne bas cestog dijela:191 054 180

RPM

BOOST

CLOCK

brbrbrb.jpg

Uploaded with ImageShack.us

po OE broju na ovoj konzoli bi rekao da je od dvojke, ako neko zna nesto detaljnije nek javi. nedavno sam dosao do ovog i ne bas cestog dijela:191 054 180

RPM

BOOST

CLOCK

brbrbrb.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ovaj CLOCK imam u kuci...neznam od cega je :mellow:

Istu takvu krom verziju je imao i moj čale. :) '87. god. GL također.

Konj sam bacio te lajsne jer su mi bile gadne... Iskreno- i sad su....

ja sam ih nekidan bacio,ruzno da nemoze bit ruznije,meni to nije nikakav detalj vidja sam to dosta puta bar ja.

Beduin, malo je to okretaja :P da nije to neka doplata za GTD duju? Jel paše u konzolu od duje na ikakav način?

Pitanje u vezi mjesta oznake TAS na prednjoj masci, gdje se ona tocno nalazi jer ih vidjam na svim mogucim mjestima prednje maske? Radi se o duji 1991. znaci maska je noviji tip.

Edited by brončani

Google ima odgovor na 70% pitanja postavljenih na forumu. Treba si samo uzeti 2 minute, ili 15 minuta.

Ja sam konkretno ovo pronašao za 10 sekundi.

tas.jpg

Btw, promašio si topic.

Google ima odgovor na 70% pitanja postavljenih na forumu. Treba si samo uzeti 2 minute, ili 15 minuta.

Ja sam konkretno ovo pronašao za 10 sekundi.

Btw, promašio si topic.

To sam pronasao i ja, i to je stari tip maske. Kod mene je orginalna maska i znak je na suprotnoj strani. Al nema veze.

btw ima li ovo veze sa rijetkim detaljima?

dsc05640.jpg

Edited by brončani

Ja imam crnu plastiku koja ide na gepek. Pise Treser na njoj, sa unutarnje strane blatobrana pise na narandastoj nalji da je bio GTI, a sada je GTD, e sad bilo bi mi draze da je ostao GTi, al takoder bi me veselilo da je ostala njegova getriba hehehehe. Ima jos stvari koje mi nisu jasne, kao 3-kraki volan i crni krovni tapicirung.

To sam pronasao i ja, i to je stari tip maske. Kod mene je orginalna maska i znak je na suprotnoj strani.

Moguće da je moj bed, vidio sam ih par da imaju znak di i ti. Tko zna 100% nek napiše...

@Slavwac, Treser je original. Možda je netko prije tebe napravio swap.

Neznam siguran je li rare...ovo vidim prvi put u golfu

Jel zna netko jeli OEM?

15343tc.jpg

Edited by dzinn16v

Imam ja taj za štelat farove na jednoj duji koja je za dijelove.... :palacg

Pa to stelanje i nije sad takoo rare ali definitivno malo koji 1.6D ga ima :D

btw ima li ovo veze sa rijetkim detaljima?

dsc05640.jpg

Ima ovo ti je za kuku.... Imali su samo oni auti koji s iz tvornice izlazili sa kukom, neznam tocno na koji princip radi al mislim da signalizira ispravnost el.....

6 6