luxy 0 Posted July 14, 2011 Pa to stelanje i nije sad takoo rare ali definitivno malo koji 1.6D ga ima Nije rare al definitivno je rare kad vidis da je ispravno i da radi, a ne samo da je prekidac stavljen u auto... Share this post Link to post Share on other sites
tomy18 0 Posted July 14, 2011 Nije rare al definitivno je rare kad vidis da je ispravno i da radi, a ne samo da je prekidac stavljen u auto... Moj TAS 1.6D ima i radi Share this post Link to post Share on other sites
Sale-vž 0 Posted July 14, 2011 to ima i moj ali radi samo desni far Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted July 15, 2011 Neznam siguran je li rare...ovo vidim prvi put u golfu Jel zna netko jeli OEM? Nije bit u prekidacu za stelanje farova...nego ova plastika povis otvora za ventilaciju...ono kao za ostavit neke sitnice... Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted September 6, 2011 Nisam siguran dali je rare ali mislim da je kod dvojke ista spika sa tapeciranim ladicama na vratima.. Evo slika ladica na oplatama dvojke gti 16V, tapecirane su, puno se teže otvaraju i imaju gumice nakoje nalegnu kada se zatvore tako da nema zvukova u vožnji.. Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted September 6, 2011 (edited) Meni se cini da su sve police tako istapacirane iznutra.. Necu sa sigurnošću reć al mislim da ovo nije rare Edited September 6, 2011 by Tolic Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted September 6, 2011 sve su tapecirane!! Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted September 6, 2011 Meni se cini da su sve police tako istapacirane iznutra.. Necu sa sigurnošću reć al mislim da ovo nije rare sve su tapecirane!! ...a baš sam se mislio pohvaliti... dijelovalo mi je tako posebno, a ustvari Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 11, 2011 Mislim da je poprilicno rijetko... Cak je jedan ovakav u prodaji na ebayu Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted October 11, 2011 Mislim da je poprilicno rijetko... Cak je jedan ovakav u prodaji na ebayu a i cijene su boli glava... cca 100€ a tek cd-radio OEM za mk2 Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 11, 2011 Svaka roba ima svog kupca pa tako i ova.. Share this post Link to post Share on other sites
Marco 0 Posted October 14, 2011 (edited) Dali je ovo rare? - I što uopće znače te oznake? Edited October 14, 2011 by Marco Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted October 15, 2011 carat je u biti GT model,do 86 je bio carat od 87 na dalje GT,tj. oprema... Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted October 20, 2011 Električni šiber, dolazio samo na High tech modelima ( swiss tržište ) Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted October 20, 2011 Vidim da je remen zastitni simbol u nas nekoliko... . Drvo si presvukao foliom? Very rare stvar..sreća pa imam dobre prijateljice Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 20, 2011 kakav je to el.siber sa prekidacima od bmw-a kockice ? Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted October 20, 2011 kakav je to el.siber sa prekidacima od bmw-a kockice ? google is your friend gumbi zbilja izgledaju kao u kocke Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 20, 2011 zato i kazem..kao i onaj talijanski klimatronik za golf 3 Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted October 20, 2011 zato i kazem..kao i onaj talijanski klimatronik za golf 3 Moguće , dolazio je samo na nekim High Tech modelima u swiss, dosta rijetka roba Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted October 20, 2011 jel taj šiber ima VW pečat? ili je to naknadno ugrađivano prije isporuke? Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted October 20, 2011 jel taj šiber ima VW pečat? ili je to naknadno ugrađivano prije isporuke? Na plastici nema vw broj ili logo , samo na motoriću ima bosch i vw broj. Sad neznam jeli se to ugrađivalo prije ili poslje isporuke , nema baš mnogo info o njemu na net-u Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted October 20, 2011 Da, vrlo vrlo rijetka stvar, Kazaam je isto to imao u svojoj High Tech #877 duji. Nažalost ja nisam vidjeo dali ima VW logo. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted October 21, 2011 ja imam takav siber izvaden iz golfa 2 gti 89godine..org VW...znaci nije naknadno stavljan...kod mene na plastici iznutra ima ugraviran vw znak i tvornicki broj Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted October 21, 2011 ja imam takav siber izvaden iz golfa 2 gti 89godine..org VW...znaci nije naknadno stavljan...kod mene na plastici iznutra ima ugraviran vw znak i tvornicki broj Pa daj im taj tvornički broj,da krenu naručivat Share this post Link to post Share on other sites