Sale-vž 0 Posted October 21, 2011 šta vam znači remen oko retrovizora? neko spominje djevojčice al onda bi trebali biti 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted October 21, 2011 šta vam znači remen oko retrovizora? neko spominje djevojčice al onda bi trebali biti 2 G60 možda... Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted October 21, 2011 G60 možda... Da znaju što ih hebe Jopa- iznutra nisam primjetio broj , ujutro ću skinut platiku i malo detaljnije pogledat Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted October 22, 2011 ja imam takav siber izvaden iz golfa 2 gti 89godine..org VW...znaci nije naknadno stavljan...kod mene na plastici iznutra ima ugraviran vw znak i tvornicki broj Maloprije sam skinuo poklopac i detaljnije ga pogledao iznutra i nisam našao vw logo ili broj , Šiber je definitivno pravljen orginal za duju , jer ima one dvije kopče kao i orginalni poklopac , ali vjerojatno je neka druga firma to radila za vw Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted October 22, 2011 To je onda bila doplata koja se ugrađivala kod dilera prije isporuke , a pravljena baš za duju. U Italiji se takvih stvari nudilo. Bar što sa vidjao po autima od tamo. Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted October 22, 2011 mislim da je i votex nudio tako nesto Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted October 22, 2011 Nije mi jasno onda ovo baš... Jedino ak nije od duje. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 22, 2011 Nije mi jasno onda ovo baš... Jedino ak nije od duje. Polo 6N Open Air Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted October 22, 2011 Ja cu na svom pogledati kad budem doma u Hercegovini..od cure prijateljica ima gti.a dvicu..I tako pogledam ja unutra sta ima,kakvo je stanje..i njega ugledah :blink: uz malo nagovora pokloni mi ga.Njezin je golf za talijansko trziste,bijeli sa plitkim gti branicima.Dizel je ubacen davnoo.. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted October 22, 2011 Polo 6N Open Air Onda da. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 23, 2011 Cak i kataloski broj sve govori, mada se dobro da uklopit u MK2 dole na konzolu .. Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted October 23, 2011 MOTA kupi ova dva prekidača nova dok ih još ima kupiti..vidiš i sam da sve odpada munjevitom brzinom. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted October 24, 2011 Koje? Za prozore? Ovi moji su sasvim u redu, imam ih još par rezervnih, a cijena novih sigurno isto nije ispod 200kn... Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted October 25, 2011 Koje? Za prozore? Ovi moji su sasvim u redu, imam ih još par rezervnih, a cijena novih sigurno isto nije ispod 200kn... Da,ti..da budu novi kao i ovaj u sredini..i ne zaboravi,nista nije skupo dok ima kupiti. S puno djelova mucim muku..tako da znam. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted October 25, 2011 Da, i meni neke sitnice i plastični dijelovi koje želim nove otpadaju pred nosom..... Novci.... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 2, 2011 Jel netko zainteresiran za Rallye front ili Happich prozore ? Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted November 2, 2011 Happich? Zeleni? Cijena? Share this post Link to post Share on other sites
MK2_gtd 0 Posted November 2, 2011 Jel netko zainteresiran za Rallye front ili Happich prozore ? koliko je front? Share this post Link to post Share on other sites
farre 0 Posted November 20, 2011 e ako ovo nije rare.....onda nista nije Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted November 20, 2011 To je "custom" a ne reare a pogotovo oem Share this post Link to post Share on other sites
farre 0 Posted November 20, 2011 To je "custom" a ne reare a pogotovo oem ne,ne nije Custom...(izvor vwvortex),dolazilo na Japanskim Jettama MK2.. Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted November 20, 2011 ne,ne nije Custom...(izvor vwvortex),dolazilo na Japanskim Jettama MK2.. Zanimljivo, gumbići izgledaju kao sa vw modela novih godina Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted November 20, 2011 a da malo rezimiramo ove tipke od podizaca, sta nebi ova oplata trebala biti od fire&ice-a, po broju prekidaca da se zakljuciti da je ovo od vozacevih vrata, znaci LHD dok su u japanu vozila RHD (il sam ja u krivu ) Share this post Link to post Share on other sites