Sale-vž 0 Posted October 21, 2011 šta vam znači remen oko retrovizora? neko spominje djevojčice al onda bi trebali biti 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted October 21, 2011 Sale-vž said: šta vam znači remen oko retrovizora? neko spominje djevojčice al onda bi trebali biti 2 G60 možda... Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted October 21, 2011 g4gold said: G60 možda... Da znaju što ih hebe Jopa- iznutra nisam primjetio broj , ujutro ću skinut platiku i malo detaljnije pogledat Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted October 22, 2011 jopa_vr6 said: ja imam takav siber izvaden iz golfa 2 gti 89godine..org VW...znaci nije naknadno stavljan...kod mene na plastici iznutra ima ugraviran vw znak i tvornicki broj Maloprije sam skinuo poklopac i detaljnije ga pogledao iznutra i nisam našao vw logo ili broj , Šiber je definitivno pravljen orginal za duju , jer ima one dvije kopče kao i orginalni poklopac , ali vjerojatno je neka druga firma to radila za vw Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted October 22, 2011 To je onda bila doplata koja se ugrađivala kod dilera prije isporuke , a pravljena baš za duju. U Italiji se takvih stvari nudilo. Bar što sa vidjao po autima od tamo. Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted October 22, 2011 mislim da je i votex nudio tako nesto Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted October 22, 2011 Nije mi jasno onda ovo baš... Jedino ak nije od duje. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 22, 2011 MOTA BOY said: Nije mi jasno onda ovo baš... Jedino ak nije od duje. Polo 6N Open Air Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted October 22, 2011 Ja cu na svom pogledati kad budem doma u Hercegovini..od cure prijateljica ima gti.a dvicu..I tako pogledam ja unutra sta ima,kakvo je stanje..i njega ugledah :blink: uz malo nagovora pokloni mi ga.Njezin je golf za talijansko trziste,bijeli sa plitkim gti branicima.Dizel je ubacen davnoo.. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted October 22, 2011 sven said: Polo 6N Open Air Onda da. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 23, 2011 Cak i kataloski broj sve govori, mada se dobro da uklopit u MK2 dole na konzolu .. Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted October 23, 2011 MOTA kupi ova dva prekidača nova dok ih još ima kupiti..vidiš i sam da sve odpada munjevitom brzinom. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted October 24, 2011 Koje? Za prozore? Ovi moji su sasvim u redu, imam ih još par rezervnih, a cijena novih sigurno isto nije ispod 200kn... Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted October 25, 2011 MOTA BOY said: Koje? Za prozore? Ovi moji su sasvim u redu, imam ih još par rezervnih, a cijena novih sigurno isto nije ispod 200kn... Da,ti..da budu novi kao i ovaj u sredini..i ne zaboravi,nista nije skupo dok ima kupiti. S puno djelova mucim muku..tako da znam. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted October 25, 2011 Da, i meni neke sitnice i plastični dijelovi koje želim nove otpadaju pred nosom..... Novci.... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 2, 2011 Jel netko zainteresiran za Rallye front ili Happich prozore ? Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted November 2, 2011 Happich? Zeleni? Cijena? Share this post Link to post Share on other sites
MK2_gtd 0 Posted November 2, 2011 sven said: Jel netko zainteresiran za Rallye front ili Happich prozore ? koliko je front? Share this post Link to post Share on other sites
farre 0 Posted November 20, 2011 e ako ovo nije rare.....onda nista nije Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted November 20, 2011 To je "custom" a ne reare a pogotovo oem Share this post Link to post Share on other sites
farre 0 Posted November 20, 2011 G-Unit said: To je "custom" a ne reare a pogotovo oem ne,ne nije Custom...(izvor vwvortex),dolazilo na Japanskim Jettama MK2.. Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted November 20, 2011 farre said: ne,ne nije Custom...(izvor vwvortex),dolazilo na Japanskim Jettama MK2.. Zanimljivo, gumbići izgledaju kao sa vw modela novih godina Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted November 20, 2011 a da malo rezimiramo ove tipke od podizaca, sta nebi ova oplata trebala biti od fire&ice-a, po broju prekidaca da se zakljuciti da je ovo od vozacevih vrata, znaci LHD dok su u japanu vozila RHD (il sam ja u krivu ) Share this post Link to post Share on other sites