6 6
sven

MK2 Rare options

Recommended Posts

G60 možda...

:da

Da znaju što ih hebe :vozi

Jopa- iznutra nisam primjetio broj , ujutro ću skinut platiku i malo detaljnije pogledat

ja imam takav siber izvaden iz golfa 2 gti 89godine..org VW...znaci nije naknadno stavljan...kod mene na plastici iznutra ima ugraviran vw znak i tvornicki broj

Maloprije sam skinuo poklopac i detaljnije ga pogledao iznutra i nisam našao vw logo ili broj :rolleyes: , Šiber je definitivno pravljen orginal za duju , jer ima one dvije kopče kao i orginalni poklopac , ali vjerojatno je neka druga firma to radila za vw :palacg

To je onda bila doplata koja se ugrađivala kod dilera prije isporuke , a pravljena baš za duju.

U Italiji se takvih stvari nudilo. Bar što sa vidjao po autima od tamo.

mislim da je i votex nudio tako nesto

:mellow: Nije mi jasno onda ovo baš... Jedino ak nije od duje.

DSC04962.jpg

Polo 6N Open Air

Ja cu na svom pogledati kad budem doma u Hercegovini..od cure prijateljica ima gti.a dvicu..I tako pogledam ja unutra sta ima,kakvo je stanje..i njega ugledah :blink: :blink: uz malo nagovora pokloni mi ga.Njezin je golf za talijansko trziste,bijeli sa plitkim gti branicima.Dizel je ubacen davnoo..

Cak i kataloski broj sve govori, mada se dobro da uklopit u MK2 dole na konzolu ..

MOTA kupi ova dva prekidača nova dok ih još ima kupiti..vidiš i sam da sve odpada munjevitom brzinom.

Koje? Za prozore?

Ovi moji su sasvim u redu, imam ih još par rezervnih, a cijena novih sigurno isto nije ispod 200kn... :rolleyes:

Koje? Za prozore?

Ovi moji su sasvim u redu, imam ih još par rezervnih, a cijena novih sigurno isto nije ispod 200kn... :rolleyes:

Da,ti..da budu novi kao i ovaj u sredini..i ne zaboravi,nista nije skupo dok ima kupiti. :palacg

S puno djelova mucim muku..tako da znam.

:palacd Da, i meni neke sitnice i plastični dijelovi koje želim nove otpadaju pred nosom..... Novci.... :(

Jel netko zainteresiran za Rallye front ili Happich prozore ?

Jel netko zainteresiran za Rallye front ili Happich prozore ?

koliko je front?

To je "custom" a ne reare a pogotovo oem

ne,ne nije Custom...(izvor vwvortex),dolazilo na Japanskim Jettama MK2..

ne,ne nije Custom...(izvor vwvortex),dolazilo na Japanskim Jettama MK2..

Zanimljivo, gumbići izgledaju kao sa vw modela novih godina :rolleyes:

a da malo rezimiramo ove tipke od podizaca, sta nebi ova oplata trebala biti od fire&ice-a, po broju prekidaca da se zakljuciti da je ovo od vozacevih vrata, znaci LHD dok su u japanu vozila RHD (il sam ja u krivu :mellow: )

6 6