luxy 0 Posted March 13, 2012 (edited) Fora. Dali je to postojalo i za GTI/GTD ralicu za tanki branik? pa za tanki branik imam... mogu sutra kataloške prepisati Edited March 13, 2012 by luxy Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted March 13, 2012 Ima moj frend GTI-a original iz 87" i ima to A vidio sam na jos dosta 16v golfova Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 13, 2012 Ja mislim da sam prije vidjeo na slikama. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 17, 2012 eBay: Znak GTD 16V WTF?? Nema ni serijskog brova veli. Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted March 17, 2012 eBay: Znak GTD 16V WTF?? Nema ni serijskog brova veli. kemija neka? Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 17, 2012 Nema nigdje presjeka, ni da je vareno negdje. A nema ni ser broja, ovaj veli da je to nešt valjda vanserijski, il nemam pojma, al fora je. Share this post Link to post Share on other sites
r4zoRbl4d3!* 0 Posted March 17, 2012 Nikad vidio. Rekao bih da je nesto kemijano, vjerovatno se vidi ispod ovih gumenih drzaca Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted March 17, 2012 Nema nigdje presjeka, ni da je vareno negdje. A nema ni ser broja, ovaj veli da je to nešt valjda vanserijski, il nemam pojma, al fora je. nista sto dvojka ne moze isplasticarit Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted March 17, 2012 Koja je na kraju prica sa Jettom ? Prototip ? Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted March 17, 2012 Da, koncept koji nije zaživio. Evo par slika koje sam ja uslikao; Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted March 17, 2012 ovaj VW muzej je bas sramota .. na sta lice ti auti .. Nit su oprani nit cisti. Jel to vrijedno izlaganja u muzeju ? Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 17, 2012 Slažem se, nije im baš neka higijena... Zašto je ta Jetta bila toliko nisko, i zašto nisu nastavili sa tim preklopnim središnjim grebenom na zadnjem sicu? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted March 17, 2012 Otisli joj jastuci nakn stajanja Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted March 17, 2012 Meni je bilo ok jer 95 posto auta koji su bili tamo neću najvjerojatnije nikad više uživo vidjet. Da se mogu bolje dotjerati, mogu, definitvno. Auti su stavljeni unutra kakvi su nabavljeni, eventualno se možda neka sitnica sredila. Tko želi vidjeti nove aute i biti fancy nek posjeti; http://www.autostadt.de/ , ima svašta. Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted March 17, 2012 zašto nisu nastavili sa tim preklopnim središnjim grebenom na zadnjem sicu? Ima zadnjih sjedala sa tim, unutra je cupholder za 2 čaše. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 17, 2012 Ideš! Nisam to vidjeo! Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted March 22, 2012 Bilo je vec cini mi se price o ovoj masci...uglavnom skuplja od rallye fronta Share this post Link to post Share on other sites
margo mhk 2 gti 0 Posted March 23, 2012 Bilo je vec cini mi se price o ovoj masci...uglavnom skuplja od rallye fronta pratim od pocetka onda mi je pobjeglo negdje da je bila..ufff za takvu cijenu bi ih par kom napravio doma Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 23, 2012 (edited) Orciari front fora.. ali previse novaca Edited March 23, 2012 by srki Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted March 23, 2012 ovo kako je "nakalemljena" na auto mi se nimalo ne sviđa, još se porežeš na taj spoj kada pereš auto Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted March 23, 2012 ovu masku nebi okacio ni za zid pa kolko ona bila skupa ili ne kad mi se nesvidja da je djabe... pored rellye fronta ili maske 4fara netreba vise ni razglabat Share this post Link to post Share on other sites
a112 0 Posted March 23, 2012 Ja bi ju vrlo rado prodao na eBay da ju imam. Share this post Link to post Share on other sites