6 6
sven

MK2 Rare options

Recommended Posts

pa na kipu ima kad se slozi od pasata siber al oem mk2 nema

Nije mi jasno. Veli da je bio puknut jedan dio, i kad je to zamjenio da je radio na kipu. :mellow: Morat ću provest detaljniju istragu...

Nije duja imala kipu ni stara ni nova... a i imao sam GTD iz 86,GTI 90 i sad ova GTD 92 i nijedna nema

Ima moja šiber na kipu ali je šiber od passata :D

Ja nisam mjenjao, jedino ako je netko prije mene, al nevjerujem, jer nije bio nitko lud. :) Valjd...

imam i ja pola od passata pola od audija 80 kipa i normalno otvaranje ali nikad nisam vidio da orginal imo to

Ja sam rekao da ga duja nikad nije imala :) ovo je topic mk2 rare parts tako da taj šiber od passata u ovom topicu ne prolazi :P

Imam i ja osigurač od grijača sa FAPa pa se ne hvalim :D orginal je iz '68 sa PEČATOM Čajevac 80A---RARE :rotfl:fakjea

Teško. Koliko ja znam stariji tipovi su imali šiber na kipu, golf jetta mk2, passat mk2, rocco mk2, audi 80, 90, ali do 88 god.

Valjda je netko mijenjao...

Oduzelo me. Golf i jetta ne spadaju tu, to sam podsvjesno napisao :rolleyes:

imam i ja pola od passata pola od audija 80 kipa i normalno otvaranje ali nikad nisam vidio da orginal imo to

Moguće da mu je ugradio tu polovicu :) Tj. jedino logično.

Teško. Koliko ja znam stariji tipovi su imali šiber na kipu, golf jetta mk2, passat mk2, rocco mk2, audi 80, 90, ali do 88 god.

Valjda je netko mijenjao...

možda si mislio na one ružne aftermarket , naknadno ugrađivane , plastične šibere ( koji su nakon 5 god. uporabe morali biti silikonirani, čak i tubu za silikon dobiješ uz njega :rotfl )

Na roccu, audiju i passatu sam osobno vido original šibere na kipu, i svi su radili.

Plastični odlično liječe mamurluk, ako vani pada kiša, daš nekom da te vozi sjedneš na zadnje sjedlao i samo ti kapljice ulijeću u facu. Provjereno :)

Itko to imao kod nas na svojoj duji? :)

Imam ja....to sam i primjetio prije par dana kad sam skidao unutarnji blatobran na svojoj dvici, neznam dali je dolazilo na svakom gti-u ili samo na g60 blatobranima.

Na prijašnjim to nisam imao a imali su obične blatobrane

Edited by Bolc

možda si mislio na one ružne aftermarket , naknadno ugrađivane , plastične šibere ( koji su nakon 5 god. uporabe morali biti silikonirani, čak i tubu za silikon dobiješ uz njega :rotfl )

Bas krenem pisati pa vidim tvoj post.

Znam da je stari negdje 95-96te kupio dvoju sa siberom od prvog vlasnika, imao je takav šiber koji ide samo na kipu.

Ima jedna tu kod mene sa takvime, i ne curi :D

neznam jeli bilo....a zanimljivo mi vidjet full LED u km satu.... :palacg

g2_oeko1_zps4fb4dcac.jpg

6 6