6 6
sven

MK2 Rare options

Recommended Posts

Piše na poklopcu ANG i strelica kao da se stisne gore i otvori..

To mi je poklonio frend iz ovlaštenog servisa.. ima iza naljepnica VW GOLF JETTA 83-86 , bez kataloškog..

Eh sad, ajde ga znaj.. nikada nisam vidio ...

Heheh.. na ebayu mozda nesto i vrijedi..budemo probali :)

Znači nije OEM, nego je baš tuning dodatak iz tog vremena, isto kao i bonnet scoop koji ja imam; piše gore ART 1972 VW GOLF/JETTA 1984>

Šibaj to van, baš je ružna :D

ova fora sa "head up" displayem je prejaka. morao bi dati otkaz,cjelo vrijeme bi se igrao

Koliko ganma na cd od mk2 dal se zna neki info?

Koliko gamm na cd od mk2 ima u HR dal se zna neki info?[/qu

Znam da je osvjetjelje pretinca bilo i nije baš neki fetiš naći, al kakva je situacija s osvjetljenjem pepeljare (ne upaljača nego baš pepljare)?

Znam da je osvjetjelje pretinca bilo i nije baš neki fetiš naći, al kakva je situacija s osvjetljenjem pepeljare (ne upaljača nego baš pepljare)?

pa kolko ja znam svaka konzola s pepeljarom ima svijetlo , samo kaj s godinama plastika pozuti pa se i ne primjeti , a osvjetljava ga ista ona lampica koja je i za zeleni krug namjenjena

Da se nadovozežem na ovog gore. Ja sam našao 3-4 komada bez, pa sam zato pitao.

Da, Votex je imao takav paket isto i za zadnju policu na Jetti, u crnoj i smeđoj boji.

I još jedna sitnica, prilično sam siguran da nije spomenuta, one lajsne cca 1 cm debele na od donjeg dijela štopa pa do bočnog žmigavca. Većinom su dolazile na Rallye, vidio ih na 2 Jette, na običnome golfu nikad.

ako imate još koji komplet za bacit..dat ču vam adresu tražim takav jedan set u dobrom stanji ali nemaaa

ako imate još koji komplet za bacit..dat ču vam adresu tražim takav jedan set u dobrom stanji ali nemaaa

20e novi u kutiji

Postoje 2 tipa te mrežice, neznam za koje tržište ni koji je noviji ni stariji :)

E to je to, imao i komplet plastična koja se drugačije montira. Nemam sliku.

Jesu kuke na pantovima haube koje zaustavljaju haubu u slučaju sudara rijetke ili ih imaju samo određeni modeli/godišta?

image.jpg

6 6