Tolic 0 Posted January 5, 2014 Piše na poklopcu ANG i strelica kao da se stisne gore i otvori..To mi je poklonio frend iz ovlaštenog servisa.. ima iza naljepnica VW GOLF JETTA 83-86 , bez kataloškog..Eh sad, ajde ga znaj.. nikada nisam vidio ... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 5, 2014 Meni nekak vuče na keca? Možda? Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted January 5, 2014 duja je...vidio sam to davno,htio sam kupiti ali mi je preruzna. http://www.pik.ba/artikal/9979761/golf-2-turbo-disel-istekla-reg-moze-i-u-djelovima/ Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted January 6, 2014 Heheh.. na ebayu mozda nesto i vrijedi..budemo probali Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted January 6, 2014 Znači nije OEM, nego je baš tuning dodatak iz tog vremena, isto kao i bonnet scoop koji ja imam; piše gore ART 1972 VW GOLF/JETTA 1984>Šibaj to van, baš je ružna Share this post Link to post Share on other sites
maka 0 Posted January 18, 2014 ja sam u svojoj duji imao ovu srednju, sa podsjetnikom za pojas... Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted February 18, 2014 Dvojka sa head-up displejom,e to je reci rare Share this post Link to post Share on other sites
ToZa 0 Posted February 20, 2014 ova fora sa "head up" displayem je prejaka. morao bi dati otkaz,cjelo vrijeme bi se igrao Share this post Link to post Share on other sites
Mladen_ED30 0 Posted March 6, 2014 Koliko ganma na cd od mk2 dal se zna neki info? Koliko gamm na cd od mk2 ima u HR dal se zna neki info?[/qu Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted March 29, 2014 Znam da je osvjetjelje pretinca bilo i nije baš neki fetiš naći, al kakva je situacija s osvjetljenjem pepeljare (ne upaljača nego baš pepljare)? Share this post Link to post Share on other sites
sever 0 Posted March 29, 2014 Znam da je osvjetjelje pretinca bilo i nije baš neki fetiš naći, al kakva je situacija s osvjetljenjem pepeljare (ne upaljača nego baš pepljare)? pa kolko ja znam svaka konzola s pepeljarom ima svijetlo , samo kaj s godinama plastika pozuti pa se i ne primjeti , a osvjetljava ga ista ona lampica koja je i za zeleni krug namjenjena Share this post Link to post Share on other sites
Anisx 0 Posted April 9, 2014 http://www.zaslike.com/files/6vpdm6ropmsjad64aum.jpg veoma rare votex zvucnici u vratima dupli ovo su samo neki amerikanci imali koliko sam skontao Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted April 9, 2014 Da se nadovozežem na ovog gore. Ja sam našao 3-4 komada bez, pa sam zato pitao.Da, Votex je imao takav paket isto i za zadnju policu na Jetti, u crnoj i smeđoj boji.I još jedna sitnica, prilično sam siguran da nije spomenuta, one lajsne cca 1 cm debele na od donjeg dijela štopa pa do bočnog žmigavca. Većinom su dolazile na Rallye, vidio ih na 2 Jette, na običnome golfu nikad. Share this post Link to post Share on other sites
amercivic 0 Posted April 22, 2014 U njemackoj naletim na jednu duju i slucajno vidim.. nije neki raritet ali zanimljivo Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted April 22, 2014 Nije ni zanimljivo...ja sam ih bacio 10 komada najmanje Share this post Link to post Share on other sites
Mladen_ED30 0 Posted April 23, 2014 Nije ni zanimljivo...ja sam ih bacio 10 komada najmanje ja bar 12 setova , srbija majka Share this post Link to post Share on other sites
Sonny11kr 0 Posted April 23, 2014 ako imate još koji komplet za bacit..dat ču vam adresu tražim takav jedan set u dobrom stanji ali nemaaa Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted April 24, 2014 ako imate još koji komplet za bacit..dat ču vam adresu tražim takav jedan set u dobrom stanji ali nemaaa 20e novi u kutiji Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted May 29, 2014 Ovo jos nisam vidio ali je korisno sigurno Share this post Link to post Share on other sites
zvonimir_95 1 Posted May 29, 2014 To sam vidio na duji amerikancu Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted May 29, 2014 Postoje 2 tipa te mrežice, neznam za koje tržište ni koji je noviji ni stariji Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted May 29, 2014 E to je to, imao i komplet plastična koja se drugačije montira. Nemam sliku. Share this post Link to post Share on other sites
Divine 0 Posted May 29, 2014 Jesu kuke na pantovima haube koje zaustavljaju haubu u slučaju sudara rijetke ili ih imaju samo određeni modeli/godišta? Share this post Link to post Share on other sites