rajkec 8 Posted July 9, 2013 Ima li tko kakav info o ovome? Share this post Link to post Share on other sites
sarmaguru 1 Posted July 9, 2013 SHK Tacho, aftermarket http://www.ebay.de/itm/Golf-2-GTI-16V-300-...=item2ec89ec0fa nije točno taj gore al viđo sam i takve po ebayu. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted July 9, 2013 Jel makar pokazuje tocno? Share this post Link to post Share on other sites
escobar 1 Posted August 17, 2013 (edited) Duja 1988 GLI proizveden u Belgiji... ovo nije OEM ali ja svakako zanimljivo.... Edited August 17, 2013 by escobar Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted August 17, 2013 neznam jeli bilo....a zanimljivo mi vidjet full LED u km satu.... meni je ovo rare samo zbog goriva Share this post Link to post Share on other sites
Dizelaš 2 Posted August 30, 2013 Koliko su rijetke orginalne maglenke za tanki branik(slika)? jel tražio sam malo po netu i baš ih i nema. Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted August 30, 2013 Koliko su rijetke orginalne maglenke za tanki branik(slika)? jel tražio sam malo po netu i baš ih i nema. meni to baš i nije rare,jer većina proizvođača u ono vrijeme je te maglenke štancala univerzalnog(pravokutnog) oblika za sve aute... takve hella imam na kadettu.. Share this post Link to post Share on other sites
Dizelaš 2 Posted August 30, 2013 Da što se tiče dizajna slažem se s tobom, kockasti dizajn klasika za 80-te. Nego jesu li te maglenke bile doplata ili su dolazile serijski u nekoj opremi? Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted August 30, 2013 Nekoliko modela ih je imalo serijski, ostalo je bilo doplata. Mada je tih maglenki bilo u ono doba za kupit ko danas kineski wannabe daylight Share this post Link to post Share on other sites
matoTDI 0 Posted September 1, 2013 jel netko zna... custom ili neki žešći rare Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted September 1, 2013 Sa kojeg auta je to izvađeno, mislim za koje tržitšte? Nije custom, OEM je. Share this post Link to post Share on other sites
matoTDI 0 Posted September 8, 2013 naso sam sliku na netu... tako da nemam pojma sa kojeg je auta Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted September 9, 2013 Vidim Monty Green content na slici, pa reko da se nadovezem Mislim da je ovo jako rare, a i skupo! http://www.eurodrivers.ca/forums/showthrea...TI-16v-Low-Km-s Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted September 9, 2013 naso sam sliku na netu... tako da nemam pojma sa kojeg je auta Pitam jer sam mislio da si ti naletio na ovo. Za Europu toga nije bilo, samo za USA. I ovaj link od Mote, pa tamo ima tih Cloth Recaro sjedala ko kod nas 1.6 dizel mašina, svaki treći auto ima ta sjedala i većina ih je u pristojnom stanju za svoje godine. Share this post Link to post Share on other sites
KlokanJack 0 Posted September 10, 2013 Naletio na netu na Golf Mk2 GTI 8v speedster, jel ima ko kakav link sa vise detalja, definitivno zanimljivo http://www.the16v.com/images/vw/vwp/032902_golf2cabrio.jpg http://forumbilder.se/images/ea52010124104ee45.jpg Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted September 10, 2013 Kamei Prodaje se takav body tu na forumu Drugi je home made. Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted September 10, 2013 Kamei Prodaje se takav body tu na forumu Drugi je home made. ja imam masku od tog kita svaki put se prepadnem kad je vidim Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted September 10, 2013 Eto, tko želi rare bodykit na mk2 ima sve komplet Ovo je isto projekt koji nije zaživio; Share this post Link to post Share on other sites
matoTDI 0 Posted September 10, 2013 Eto, tko želi rare bodykit na mk2 ima sve komplet Ovo je isto projekt koji nije zaživio; nek sam lud... al na prvu mi je baco na kocku kabrio Share this post Link to post Share on other sites
escobar 1 Posted September 12, 2013 bilo nekoliko dojče firmi koji su radili male serije g2 Cabrija pošto original nikada nije saživio... Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted October 21, 2013 (edited) Bilo je više firmi koje su ih radile, naravno doplata, bilo je i za duju. Edited October 21, 2013 by rajkec Share this post Link to post Share on other sites
Dizelaš 2 Posted October 21, 2013 Hella ti je radila u raznim bojama za golfa 2 zadnje lampe, moje zelene: -nego zanimljiva lampica kod ručne: Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted October 21, 2013 Znam kolega, ali ove gore su od MHW-a.Posebno mi za oko zapinju crveno bijele i žute.Lampica je zakon Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted January 5, 2014 Koliko je ovo rare ?Konzola original od golfa-jette od 83-86 god (prvi modeli),Vjerojatno cini mi se za automatic mjenjače..Dali netko zna više o ovome ?Nova novcata, original kožna cijela, tapaciran dio dolje oko mjenjača, pretinac za kazete koji se otvara, i dio za čukice, te dio vjjerojatno za radio onaj stari old school Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted January 5, 2014 Šta piše na poklopcu za kazete? Di si to isčupao, dal je pisalo šta na autu?Najvjerojatnije treser/kamei/zonker ili neki slični tuning. Share this post Link to post Share on other sites