sven 0 Posted November 7, 2008 Potaknut sa zanimljivih tema sa Vortexa reko da otvorim i ovdje tu temu pa da stavljaom slike rijetkih OEM sitnica, detalja i bilo ceg vezano za MK3. Znaci, nemislim na R32 u MK3 nego neke ovako rijetko viđane stvari u MK3 Evo od mene za pocetak Armrest MK3 Original VW Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted November 7, 2008 (edited) Evo drugi model OEM naslona za ruku za vw golf III i vw vento Za ovaj crni tapecirung krova mislim da je išao samo na USA modele Edited November 7, 2008 by MRX Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted November 7, 2008 oni prvi armrest je 100% aftermarket. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 7, 2008 (edited) oni prvi armrest je 100% aftermarket. ( Kamei je također imao u ponudi jedan svoj model koji bi mi trebao stici kroz kojih mjesec dana, a mogao se komontno naruciti iz kataloga accessoriesa namjenjenih za mk3 90-ih godina ) Edited November 7, 2008 by sven Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 7, 2008 @mrx - crni krov nije oriđiđi nazalost Recimo ovaj OEM crni salter za siber i svjetlo su za americke modele, dosta rijetki u nas Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted November 7, 2008 ehmmm linea accessori by metalplast - fits volkswagen, meni nije originalan djeo Isto ko nije kamei, kod nas imao si i hofelle i ostale maske i spojlere, jer su bacili kamei van molim te, google.com, ne smješi se tako Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted November 7, 2008 (edited) Crni krov mi izgleda tako dobro napravljen da sam mislio da je OEM. Ako ti kažeš da nije valjda nije jer ni ja nisam siguran. Znaci, nemislim na R32 u MK3 nego neke ovako rijetko viđane stvari u MK3 ehmmm linea accessori by metalplast - fits volkswagen, meni nije originalan djeo Dobro, nije OEM part ali je napravljen samo za vw mk3 od strane Linea accessories, a i jako se rijetko vidja u Golfovima oko nas Edited November 7, 2008 by MRX Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 7, 2008 (edited) Hm.....u teoriji nije pravi cistokrvni OEM part ali ako nista drugo bar se po cijeni nemoze mjeriti sa onim chrom style stvarima sa ebaya. Cak su nosaci orignial predviđeni za VW sjedalo. Navodno da ovo u servisu kosta 2000kn ako ima raspolozivo na lageru jos... Kuzim sto zelis reci i moram se sloziti s tobom ali ajde bar me tjesi da je to bilo u ponudi za MK3 isto kao i one zelene i zute zadnje stop lampe od helle ..u tom kontekstu sam mislio Back on topic: Evo jos jedna sitnica Lijevo: Sredisnja konzola namjenjena za Taxi a desno ocito za muriju ili tako nesto. Lijeva konzola jos ima dva utora u koje dolaze dva mala gumbica koja su jako interesantna Taxi lampica i lampica za osvjetljenje ( zanimljivo je da bi ova sredisnja konzola bila vrlo popularna u krapini kod onih koji zele recimo ugradidi dole neke dve plejere, pojacala i takve tuning dodatke hhihi ) zapravo kad malo bolje razmislmi tu stane turbo timer... Edited November 7, 2008 by sven Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted November 7, 2008 Kad si spomenuo zadnje lampe ,ovak decko je na forumu i ima zadnje tamnije lampe al drukcija je verzija ..Badboy daj im pokazi kaj to imas na autu..ja se reicmo do sad nisam sreo s takvim lampama ,drukcije su ,ljepse su nego ove ko neki redizajn Imam i ja nesto kod svojeg a opet mislim da to jos neki imaju mada nisam vidjao to... Sastrane di se pali za zracni lampice i neznam kaj jos ....ja imam jos jednu opciju strelice su ljevo i desno dok ukljucim zmigu to mi blinka i na kontrolnoj ,znam nije to tak rijetko al jbga netko nezna mozda za to... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 7, 2008 Ajmo decki ukljucite se Recimo dosta rjedak model radija. Obratite pozornost na opciju CD ( aux in ) dakle konektiranje ipoda u vw je bilo moguce jos u ranim devedesetima. Mmmmmm .... VW Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted November 7, 2008 (edited) Andy misliš na ove možda Hella http://www.abcdesignltd.com/ProductImages/A3-210.jpg a ovake sam ja sebi napravio http://www.mijnalbum.nl/Foto%3DMAGDLUUG.jpg Edited November 7, 2008 by MRX Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 7, 2008 Andy misliš na ove možda Hella http://www.abcdesignltd.com/ProductImages/A3-210.jpg a ovake sam ja sebi napravio http://www.mijnalbum.nl/Foto%3DMAGDLUUG.jpg Da, ove prve su isto bile u ponudi dodatak za vw ali nisu nikada bile prva ugradnja ako me kuzis?! Ista prica ko i sa mojim armrestom.. NO dobro ajmo dalje...decki maste malo? google ? Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted November 7, 2008 Andy misliš na ove možda Hella http://www.abcdesignltd.com/ProductImages/A3-210.jpg a ovake sam ja sebi napravio http://www.mijnalbum.nl/Foto%3DMAGDLUUG.jpg Sorry na OT-u ali kako si napravio da ti se tako sjaje svjetla,kao original?Ja sam svoje zatamnio pa prešpricao sa sjajnim bezbojnim ali nije to to,nema baš neki sjaj. Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted November 7, 2008 sorry na OT 2:Veki-os evo ovo su moja svijetla, samo sam koristio crni i crveni sprej za štopove Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted November 7, 2008 (edited) Evo drugi model OEM naslona za ruku za vw golf III i vw vento Za ovo sam se raspitivao u ovlaštenom - 1000kn To mi je jedna od stvari koja će definitivno na auto... @sven: Ma zaboravio ga quotat.... Uglavnom htio sam samo cijenu stavit.... Edited November 8, 2008 by TROJAN Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 8, 2008 @trojan - MRX je to u prvom postu spomenuo... Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted November 8, 2008 (edited) Mislim da je i ovako nešto išlo u mk3, al nisam siguran: Edited November 8, 2008 by Perkan Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 8, 2008 Perkane imas pravo. Vrlo rjedak model cd radia u kojeg se cd gurao tu bez da ima cd changer control iza Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted November 8, 2008 (edited) Mislim da je i ovako nešto išlo u mk3, al nisam siguran: Moglo se to i u dvojki naručit Edited November 9, 2008 by Mario_Zg Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 9, 2008 @mario - to ondan stavis u forum isti ovakav za MK2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted November 9, 2008 Suncobrani za mk3 koje baš nisam baš viđao jer su koliko znam za USA tržište, imaju poklopac ispod kojeg je ogledalo i svjetlo. Lazo styler ih ima. Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted November 9, 2008 Suncobrani za mk3 koje baš nisam baš viđao jer su koliko znam za USA tržište, imaju poklopac ispod kojeg je ogledalo i svjetlo. Lazo styler ih ima. imam i ja to na ventu , ali samo na suvozačkoj strani... Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted November 9, 2008 LAZO stajler ima crne za USA Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted November 9, 2008 A ovo. Trojka colour concept. Recaro u boji Share this post Link to post Share on other sites