sven 0 Posted November 9, 2008 (edited) check engine lampica ) i lampica za upaljenu zadnju maglenku i umjesto onog znaka (!) za ručnu pise brake. umjesto drzaca za kasete ovdje je set drzaca za cd-e ( ocito islo sa onim radiom u koji se odmah gura cd , ovaj sto sam stavio post iznad ) Obratite pozornost na klimu , tj onaj potenciometar gdje su napisani stupnjevi ( mislim da to kod nas ni jedan nije imao ) GTI u verziji color concept Edited November 9, 2008 by sven Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted November 9, 2008 mislim da je ova ručica mjenjača od četvorke, tamo na slici gdje je kutija za cd Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted November 9, 2008 Obratite pozornost na klimu , tj onaj potenciometar gdje su napisani stupnjevi ( mislim da to kod nas ni jedan nije imao ) oš se kladit haha , imam i to Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted November 9, 2008 plava instrument tabla....i oplate:) menteus tj nero sa foruma u vr6 to ima.... inace nagledao sam se svega u tricama.... umjesto celzijus da bude F......na climatronicu naravno.... pa equalizer vw-ov sam vidio u ejdnbom tdi-u ,kao i serijski subwoofer u mk3... grijanje sjedala,airbagovi u sjedalima sprijeda su takoder rare.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted November 9, 2008 oš se kladit haha , imam i to odakle si uvezao venta? daj stavi slike tog venta kad ima tako neuobičajenih stvari na njemu. Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted November 9, 2008 odakle si uvezao venta? daj stavi slike tog venta kad ima tako neuobičajenih stvari na njemu. '97. iz italije , nije ovo ništ , trebate vidjeti el.podizače...lazo može potvrditi biti će slike ovih dana Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted November 9, 2008 Ovo scary ima u ventu vr6 Share this post Link to post Share on other sites
Salko01 0 Posted November 9, 2008 plava instrument tabla....i oplate:) menteus tj nero sa foruma u vr6 to ima.... inace nagledao sam se svega u tricama.... umjesto celzijus da bude F......na climatronicu naravno.... pa equalizer vw-ov sam vidio u ejdnbom tdi-u ,kao i serijski subwoofer u mk3... grijanje sjedala,airbagovi u sjedalima sprijeda su takoder rare.... Pa na climatronicu imas opciju da prebacujes izmedju c i f. Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted November 9, 2008 plava instrument tabla....i oplate:) menteus tj nero sa foruma u vr6 to ima.... To imam i ja isto, al mi se to nimalo ne sviđa. Nego, sad jedno pitanje jer stvarno neznam. Koliko je cesta/rijetka lampica za rezervu goriva? Znaci kad dođe na rezervu da se upali lampica? Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted November 9, 2008 Ovo scary ima u ventu vr6 imao i ja u svome.. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 9, 2008 dobro i cemu sad tolika panika? Pa stavljamo slike rjetkih sitnica na MK3 a ne stvari koje NE POSTOJE. Pa odlicno je ako netko od vas ima to u autu, znaci da ste jedni od rjetkih koji to imaju među cijelom masom trojki u hr... Sto se tice one slike, da gore je rucica mjenjaca od MK4 ali se radi o MK3 autu. Eto.. Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted November 9, 2008 Nego, sad jedno pitanje jer stvarno neznam. Koliko je cesta/rijetka lampica za rezervu goriva? Znaci kad dođe na rezervu da se upali lampica? Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted November 10, 2008 dobro i cemu sad tolika panika? Pa stavljamo slike rjetkih sitnica na MK3 a ne stvari koje NE POSTOJE. Pa odlicno je ako netko od vas ima to u autu, znaci da ste jedni od rjetkih koji to imaju među cijelom masom trojki u hr... nitko ne paničari , napisao si da kod nas ni jedan nije to imao...mi smo sam odgovorili da ima mk3 u HR sa time Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted November 10, 2008 Nego, sad jedno pitanje jer stvarno neznam. Koliko je cesta/rijetka lampica za rezervu goriva? Znaci kad dođe na rezervu da se upali lampica? Pa i nije baš često, nisam to nikad vidio, ajd poslikaj. Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted November 10, 2008 Eto i kod mene ima nesto rijetko u autu Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted November 10, 2008 imam i ja nesto rijetko u MK3 tempomat i webasto grijanje(za webasto neznam jel moze bit original al bilo je u autu kad sam ga kupio) i kozna sjedala u boji(colour concept edition) i grijanje sjedala(to i nije bas tako rijetko) http://i36.tinypic.com/o0dklw.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted November 10, 2008 imam i ja nesto rijetko u MK3 tempomat i webasto grijanje(za webasto neznam jel moze bit original al bilo je u autu kad sam ga kupio) i kozna sjedala u boji(colour concept edition) i grijanje sjedala(to i nije bas tako rijetko) http://i36.tinypic.com/o0dklw.jpg Nije taj Webasto original ja mislim. Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted November 10, 2008 Ja sam imao trojku GT TDI Special 97god sa climatronicom, tempomatom, cd changerom, EDS-om, webastom, šiberom na struju. Lijep auto je bio ali je završio na krovu i sad je negdje u šibeniku. Webasto se mogao naručiti u njemačkoj Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 10, 2008 ni siber, ni grijanej siceva ni tempomat ni koza ni cd changer ne spadaju u ovu opciju rijetkih sitnica. you missed the point Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted November 10, 2008 ni siber, ni grijanej siceva ni tempomat ni koza ni cd changer ne spadaju u ovu opciju rijetkih sitnica. you missed the point neshvaćena tema Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted November 11, 2008 Pa i nije baš često, nisam to nikad vidio, ajd poslikaj. Imam sat od novijeg godista, benzinac. Ima tu lampicu od rezerve i onu lampicu od maglenki sto je Sven spominjao. Uslikam pa stavim Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted November 11, 2008 (edited) Neznam dal spada tu, al moje bbs-ke koje sam prodao nisam vidio još na nijednoj trojci, a koliko znam došle su original s autom. O ovima se konkretno radi, jel zna tko koji je to model? Link na veće slike: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=16399 Edited November 11, 2008 by TROJAN Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 11, 2008 Neznam dal spada tu, al moje bbs-ke koje sam prodao nisam vidio još na nijednoj trojci, a koliko znam došle su original s autom. O ovima se konkretno radi, jel zna tko koji je to model? Link na veće slike: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=16399 tja model felgi se mogao vidjeit na vr-ima Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted November 12, 2008 (edited) tablu ovakve boje nisam nikad vidio... Edited November 12, 2008 by 0804RS Share this post Link to post Share on other sites