sven 0 Posted March 14, 2009 http://cgi.ebay.de/VW-Golf-3-GTI-VR6-Jetta...%3A1|240%3A1318 pa ko baš želi E sad... Posto imam armrest neznam kako bi to izgledalo kod mene tj da li bi smetalo Share this post Link to post Share on other sites
crogolfmk3 0 Posted March 14, 2009 http://cgi.ebay.de/VW-Golf-3-GTI-VR6-Jetta...%3A1|240%3A1318 pa ko baš želi to se cijeniiii Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted March 15, 2009 (edited) E sad... Posto imam armrest neznam kako bi to izgledalo kod mene tj da li bi smetalo sumnjam da bi se to uklopilo prvo po izgledu, a drugo mislim da tvoj nosač od sadašnjeg naslona smeta da bi stavio ovaj da budu oba meni je lijepši samo ovaj sa us-modela, samoo ne znam kolika je njegova upotrebljivost kad je skroz njegov naslon otraga povučen Edited March 15, 2009 by master Share this post Link to post Share on other sites
casper0028 0 Posted March 15, 2009 E sad... Posto imam armrest neznam kako bi to izgledalo kod mene tj da li bi smetalo Ja imam takvu konzolu i smeta malo armrest pa sam ga zato skinuo.S obzirom da je tvoj orginal možda bi ti moglo igrat. Share this post Link to post Share on other sites
Pendulum 0 Posted March 23, 2009 Neznam dali je rare al ovo nisam vidio u nijednom golfu do sad. Serijski cd player pioneer iz pink floyd edition serije golfa. Mijenja osvjetljenje u narancasto i zeleno, odvojiva plocica... Auto mi je 94 godiste. Sad mi stoji doma ko uspomena full ispravan nakon toliko godina Ako nije rare moderatori brisite post Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted March 24, 2009 Neznam dali je rare al ovo nisam vidio u nijednom golfu do sad. Serijski cd player pioneer iz pink floyd edition serije golfa. Mijenja osvjetljenje u narancasto i zeleno, odvojiva plocica... Auto mi je 94 godiste. Sad mi stoji doma ko uspomena full ispravan nakon toliko godina Ako nije rare moderatori brisite post Huh, ja mislim da je ro RARE do jaja , nikad to nisam vidio, a golfova sam vidio miljone. Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted March 24, 2009 (edited) Neznam dali je rare al ovo nisam vidio u nijednom golfu do sad. Serijski cd player pioneer iz pink floyd edition serije golfa. Mijenja osvjetljenje u narancasto i zeleno, odvojiva plocica... Auto mi je 94 godiste. Sad mi stoji doma ko uspomena full ispravan nakon toliko godina Ako nije rare moderatori brisite post iznenadio si me sa ti pioneer-om, to se zove rijetkost a ovo sam ja vidio u jednom golfu koji mi je bio u servisu Edited March 24, 2009 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted March 24, 2009 bas jucer sam radio tricu gti-tdi i imala je to.. vidio do sad mozda 2-3 puta Share this post Link to post Share on other sites
docg60 0 Posted March 24, 2009 bas jucer sam radio tricu gti-tdi i imala je to.. vidio do sad mozda 2-3 puta To je NOKIA sound paket-svaka trojka TDI GTI Jubi je imala to.Imam doma taj dio pa ako kome treba - poklanjam! Share this post Link to post Share on other sites
scanbi 0 Posted March 25, 2009 To je NOKIA sound paket-svaka trojka TDI GTI Jubi je imala to.Imam doma taj dio pa ako kome treba - poklanjam! Imam i ja to u gti-u Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted March 26, 2009 To je NOKIA sound paket-svaka trojka TDI GTI Jubi je imala to.Imam doma taj dio pa ako kome treba - poklanjam! imas PM Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted March 27, 2009 iz ovog videa me zanima samo jedan dio.. da li su ovi satovi original od trice ili su to od nekog drugog vw-a..jer ak su od trice onda je to rijetkost http://videos.streetfire.net/video/Golf-3-...arger_69916.htm Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted March 27, 2009 Mislim da su iz passata Share this post Link to post Share on other sites
Vweky 0 Posted March 29, 2009 mene podsjeca na seat toleda....slicni cajgeri al nisam ziher... Share this post Link to post Share on other sites
Veky 0 Posted March 30, 2009 Imam i ja to u gti-u I ja... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted May 4, 2009 (edited) @Marin - da si ikada gledao moju temu o autu vjerovatno bi ti upalo u oko taj ekvilajzer ...no dobro back on topic : Original Hella zute maglenke ( nisu farbane sprejem lol ) za MK3. Bile u ponudi za aute u francuskoj u prve dvije godine proizvodnje. cca 92-94 god. Stvarno nikad vidio uzivo.. Edited May 4, 2009 by sven Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted May 4, 2009 ima ih i u njemackoj, nisu cak ni skupe... negdje oko 100€ Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted May 4, 2009 ima ih i u njemackoj, nisu cak ni skupe... negdje oko 100€ Kod nas nazalost nemoguce dobiti. Eventualno ebay ili u D u nekom ovlastenom jer pretpstavljam da ima na lageru u cijeloj zemlji.. Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted May 4, 2009 sorry, kriva informacija... moze jedan moj friend iz D poslati... cijena nazalost nije 100€ nego 140-150€ Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted May 5, 2009 (edited) To TMtuning ima u ponudi. Farove dvokomorne sa žutim sjenilima i maglenke http://www.tmtuning.com/HOME/catalog/produ...lt_product=2357 http://www.tmtuning.com/HOME/catalog/produ...lt_product=2358 Edited May 5, 2009 by TROJAN Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted May 5, 2009 Original Hella zute maglenke ( nisu farbane sprejem lol ) za MK3. Bile u ponudi za aute u francuskoj u prve dvije godine proizvodnje. cca 92-94 god. Stvarno nikad vidio uzivo.. kad idem s autom do zg-a, skrenem na autocesti dolje za popovac, i onda prije nek dođem na onu ravnu cestu koja ide direkt do maksimira, s desne strane stoji kod neke pečenjare srebrna trojka i ima takve maglenke... jedine koje sam ja vidio uživo... prehebeno meni stoje na srebrnom autu... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted May 5, 2009 kad idem s autom do zg-a, skrenem na autocesti dolje za popovac, i onda prije nek dođem na onu ravnu cestu koja ide direkt do maksimira, s desne strane stoji kod neke pečenjare srebrna trojka i ima takve maglenke... jedine koje sam ja vidio uživo... prehebeno meni stoje na srebrnom autu... Da, ja sma samo na netu viđao te zute. Ima dosta tutorijala kako obicne bijele pretvorit u zute, ali naglasak je da su ove oriđiđi isle na MK3 u francuskoj. Da li je to điđi ili ne neznam...a ni ti ali zanimljivo je znati da ih ima ! Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted May 5, 2009 Se to smije po zakonu imat kod nas? Samo maglenke mislim. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted May 5, 2009 Se to smije po zakonu imat kod nas? Samo maglenke mislim. Mislim da se smije! Pa stari renoi kod nas svi to imaju.. Share this post Link to post Share on other sites