Trojan 0 Posted May 5, 2009 Mislim da se smije! Pa stari renoi kod nas svi to imaju.. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted May 5, 2009 Na tvom autu ( uz OEM blende i zmigavce ) sjelo bi ko budali samar Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted May 5, 2009 Na tvom autu ( uz OEM blende i zmigavce ) sjelo bi ko budali samar Kopčamo se stari, nadam se da ću uspjet to ostvarit Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted May 30, 2009 iz ovog videa me zanima samo jedan dio.. da li su ovi satovi original od trice ili su to od nekog drugog vw-a..jer ak su od trice onda je to rijetkost http://videos.streetfire.net/video/Golf-3-...arger_69916.htm To je vura od passata vr6 100% Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted May 30, 2009 ajde da ja nešto pitam jesu li dolazile trojke sa ESP-om, nikad vidio nisam ni jednu i onda čitao oglase slovenske za par VR-a i vidim piše ESP i sad mi nije jasno makar mislim da su se zahebali. e sad ko tu koga fuka na suho? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted May 30, 2009 ajde da ja nešto pitam jesu li dolazile trojke sa ESP-om, nikad vidio nisam ni jednu i onda čitao oglase slovenske za par VR-a i vidim piše ESP i sad mi nije jasno makar mislim da su se zahebali. e sad ko tu koga fuka na suho? VR ima nesto kao sada ASR sto ima u golfu 4 .. Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted June 12, 2009 da pitam jel bi spadalo pod rare options blaupunkt zvučnici sa visokotoncima iza u nosačima od zadnje police?baš na tim držačima piše blaupunkt,a svira stvarno odlično Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted June 13, 2009 VR ima nesto kao sada ASR sto ima u golfu 4 .. EDS se to zove. To sam ja imao na trojki GTI TDI AFN. I da radi bas ko ASR Share this post Link to post Share on other sites
casper0028 0 Posted July 3, 2009 EDS se to zove. To sam ja imao na trojki GTI TDI AFN. I da radi bas ko ASR Imam i ja na ventu. Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted July 3, 2009 EDS se to zove. To sam ja imao na trojki GTI TDI AFN. I da radi bas ko ASR Imao i ja na mk3 16v 20 yahre... neka kao el.blokada diferencijala, u biti radi preko ABSa... i nije neka sreća Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted July 3, 2009 @Marin - da si ikada gledao moju temu o autu vjerovatno bi ti upalo u oko taj ekvilajzer ...no dobro sorry, nisam gledao ali hoću obavezno... Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted July 3, 2009 sorry, nisam gledao ali hoću obavezno... :rotfl :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 25, 2009 to automatic za americko trziste? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted July 25, 2009 (edited) rijetko se viđa definitivno Edited July 25, 2009 by sven Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted July 25, 2009 sorry, nisam gledao ali hoću obavezno... Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted July 25, 2009 to automatic za americko trziste? točno, g3 cabrio je u pitanju, točnije onaj 3.5 cabrio i sat je skroz original, uključujući i osvjetljenje Share this post Link to post Share on other sites
schenker 0 Posted August 19, 2009 evo i ja napokon pregleda dio svoje hrpetinu slika koju imam o tricama (a koja velikaaaaaaaaaaaaaaa) pa da podijelim sa vama neke rare option (za koje mislim da jesu) a ako pak nisu nek admin/mod obriše to ili ću ja editirat post. također me zanimaju neke stvari koje neznam čemu služe pa se nadam da neko zna pa krenimo čemu na ovo slici služi ova stvar pokraj podizača zadnjih stakala? primjetite još da su pepeljara i upaljač cigareta okrenuti/zamijenjeni dalje neki rare prekidač svjetala dalje primjetite ovu lampicu iznad pokazivača goriva, vr6 dalje ovaku instrument tablu još nisam vidio neko je stavio ovde onu masku sa kockastim svjetlima al ova je sa okruglim svjetlima, valjda rare još dosta stvari sam vidio uživo za koje znam da su rare (al hebiga nikad digi uz mene a mobitelom loše ispadne) ka šta su štopovi zelene boje na zelenoj trici (ka oni smoked na crnoj), 1.5 puta veći šiber od standardnog (po mojoj slobodnoj procjeni ), pa neki airbag na volanu koji liči ka u nekim audijima, pa inače gdje su one mrežaste plastike sa rupama na prednjem braniku sam vidio zatvorene plastike za rupom pretpostvljam za maglenke (čak sam to i slika al neznam di su slike i ima sam zapisan onaj broj 1H0...) biće još nekih stvarčica kad pogledam ostatak eto toliko od mene... Share this post Link to post Share on other sites
KlokanJack 0 Posted August 20, 2009 (edited) neki rare prekidač svjetala Ovo je normalna lampica za svjetla za maglu, okrenes prekidac i potegnes ga van.. (tak se pali kod moje stare na g3...ali cini mi se da je ovo drugacije.. ispravite me ako grijesim...) A onaj brzinomjer sta si rekao da ga nikad nisi vidio, to je ja mislim za Americko trziste.. (ima MP/H brzinomjer) Takodjer ispravite me ako grijesim.. Ovo i mene jako zanima, kad se malo bolje pogleda na prekidacu je nacrtan motor i jos nesto.. EDIT: Ma sad kad opet pogledam, ne lici mi na nista(ni sam ne znam) hahahaha Za ostale slike :respekt Edited August 20, 2009 by KlokanJack Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted August 20, 2009 prekidac je drugaciji jer nema poziciju Share this post Link to post Share on other sites
schenker 0 Posted August 20, 2009 ok skužio sam da prekidač nema poziciju al opet je to rare a za brzinomjer me zanimaju ove 3 lampice između lampica od vode i ulja evo nek se i ostale uključe i kažu čemu su ove stvari, naravno ako znaju ili da bar prokomentiramo... Share this post Link to post Share on other sites
schenker 0 Posted August 20, 2009 (edited) još nešto, jel zna neko jel se jubi golf proizvodio za englesko tržište jer imam par slika sa volanom na desnoj strani? Edited August 20, 2009 by schenker Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted August 20, 2009 te tri sijalice..prva bi bila engine check...druga mi izgleda kao isto to zali za mjenjac..a treca uopce nemam ni ideju Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted August 20, 2009 Onaj prekidac za svjetla vam je za US trziste... Btw srki smanjuj sginature sta jos nisi naucio nakon 3 warna za njega... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye G60 17 Posted September 5, 2009 ok skužio sam da prekidač nema poziciju al opet je to rare a za brzinomjer me zanimaju ove 3 lampice između lampica od vode i ulja evo nek se i ostale uključe i kažu čemu su ove stvari, naravno ako znaju ili da bar prokomentiramo... ono ti je od golfa sto se sam gasi kad stojis na mjestu i pali kad dadnes gas,bar pretpostavljam,u nas je davno bila jedna trica takva sto je to mogla,zaboravio naziv kako se to zove...vidis da isto ima lampica ko mjenjac... Share this post Link to post Share on other sites