8 8
sven

MK3 Rare options

Recommended Posts

Mislim da se smije! Pa stari renoi kod nas svi to imaju..

:grrr

:grrr

Na tvom autu ( uz OEM blende i zmigavce ) sjelo bi ko budali samar

Na tvom autu ( uz OEM blende i zmigavce ) sjelo bi ko budali samar

Kopčamo se stari, nadam se da ću uspjet to ostvarit ;)

ajde da ja nešto pitam jesu li dolazile trojke sa ESP-om, nikad vidio nisam ni jednu i onda čitao oglase slovenske za par VR-a i vidim piše ESP i sad mi nije jasno makar mislim da su se zahebali.

e sad ko tu koga fuka na suho?

ajde da ja nešto pitam jesu li dolazile trojke sa ESP-om, nikad vidio nisam ni jednu i onda čitao oglase slovenske za par VR-a i vidim piše ESP i sad mi nije jasno makar mislim da su se zahebali.

e sad ko tu koga fuka na suho?

VR ima nesto kao sada ASR sto ima u golfu 4 ..

da pitam jel bi spadalo pod rare options blaupunkt zvučnici sa visokotoncima iza u nosačima od zadnje police?baš na tim držačima piše blaupunkt,a svira stvarno odlično

VR ima nesto kao sada ASR sto ima u golfu 4 ..

EDS se to zove. To sam ja imao na trojki GTI TDI AFN. I da radi bas ko ASR :palacg

EDS se to zove. To sam ja imao na trojki GTI TDI AFN. I da radi bas ko ASR :palacg

Imam i ja na ventu.

Imao i ja na mk3 16v 20 yahre... neka kao el.blokada diferencijala, u biti radi preko ABSa... i nije neka sreća :)

@Marin - da si ikada gledao moju temu o autu vjerovatno bi ti upalo u oko taj ekvilajzer ...no dobro

sorry, nisam gledao ali hoću obavezno...

:rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl

rijetko se viđa definitivno :)

Edited by sven

to automatic za americko trziste?

točno, g3 cabrio je u pitanju, točnije onaj 3.5 cabrio i sat je skroz original, uključujući i osvjetljenje

evo i ja napokon pregleda dio svoje hrpetinu slika koju imam o tricama (a koja velikaaaaaaaaaaaaaaa) pa da podijelim sa vama neke rare option (za koje mislim da jesu) a ako pak nisu nek admin/mod obriše to ili ću ja editirat post. također me zanimaju neke stvari koje neznam čemu služe pa se nadam da neko zna :)

pa krenimo

čemu na ovo slici služi ova stvar pokraj podizača zadnjih stakala?

primjetite još da su pepeljara i upaljač cigareta okrenuti/zamijenjeni

2qvf3oh.jpg

dalje

neki rare prekidač svjetala

29ztzm.jpg

dalje

primjetite ovu lampicu iznad pokazivača goriva, vr6

2mhj0ns.jpg

dalje

ovaku instrument tablu još nisam vidio

2mpcq42.jpg

neko je stavio ovde onu masku sa kockastim svjetlima al ova je sa okruglim svjetlima, valjda rare

20fxms8.jpg

još dosta stvari sam vidio uživo za koje znam da su rare (al hebiga nikad digi uz mene a mobitelom loše ispadne) ka šta su štopovi zelene boje na zelenoj trici (ka oni smoked na crnoj), 1.5 puta veći šiber od standardnog (po mojoj slobodnoj procjeni :)), pa neki airbag na volanu koji liči ka u nekim audijima, pa inače gdje su one mrežaste plastike sa rupama na prednjem braniku sam vidio zatvorene plastike za rupom pretpostvljam za maglenke (čak sam to i slika al neznam di su slike i ima sam zapisan onaj broj 1H0...)

biće još nekih stvarčica kad pogledam ostatak

eto toliko od mene... :)

neki rare prekidač svjetala

29ztzm.jpg

Ovo je normalna lampica za svjetla za maglu, okrenes prekidac i potegnes ga van.. (tak se pali kod moje stare na g3...ali cini mi se da je ovo drugacije.. ispravite me ako grijesim...)

A onaj brzinomjer sta si rekao da ga nikad nisi vidio, to je ja mislim za Americko trziste.. (ima MP/H brzinomjer) Takodjer ispravite me ako grijesim..

2qvf3oh.jpg

Ovo i mene jako zanima, kad se malo bolje pogleda na prekidacu je nacrtan motor i jos nesto..

EDIT: Ma sad kad opet pogledam, ne lici mi na nista(ni sam ne znam) hahahaha

Za ostale slike :respekt :respekt :respekt

Edited by KlokanJack

ok skužio sam da prekidač nema poziciju al opet je to rare

a za brzinomjer me zanimaju ove 3 lampice između lampica od vode i ulja

evo nek se i ostale uključe i kažu čemu su ove stvari, naravno ako znaju ili da bar prokomentiramo...

još nešto, jel zna neko jel se jubi golf proizvodio za englesko tržište jer imam par slika sa volanom na desnoj strani?

Edited by schenker

te tri sijalice..prva bi bila engine check...druga mi izgleda kao isto to zali za mjenjac..a treca uopce nemam ni ideju

Onaj prekidac za svjetla vam je za US trziste...

Btw srki smanjuj sginature sta jos nisi naucio nakon 3 warna za njega...

ok skužio sam da prekidač nema poziciju al opet je to rare

a za brzinomjer me zanimaju ove 3 lampice između lampica od vode i ulja

evo nek se i ostale uključe i kažu čemu su ove stvari, naravno ako znaju ili da bar prokomentiramo...

ono ti je od golfa sto se sam gasi kad stojis na mjestu i pali kad dadnes gas,bar pretpostavljam,u nas je davno bila jedna trica takva sto je to mogla,zaboravio naziv kako se to zove...vidis da isto ima lampica ko mjenjac...

8 8