LAZO 0 Posted March 15, 2010 Schenker- niti malo rare! Nisam ni ja znao za zute.. Share this post Link to post Share on other sites
schenker 0 Posted March 15, 2010 Schenker- niti malo rare! Nisam ni ja znao za zute.. ok. ma mislio sam zbog ove ''slike'' pored ovog natpisa Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted March 15, 2010 kaj se nije takav prodaval tu na forumu? je crna trica gs table...bile su na njemu one asa felge kaj je lazo prodavao a sada su na onom crnom passatu u rijeci.. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted March 15, 2010 ok. ma mislio sam zbog ove ''slike'' pored ovog natpisa Nije rare To je model golfa 3 koji je nastao u doba kad je VW bio pokrovitelj koncerata pink floyda, ista stvar je sa roling stonesima i te fore... Pa su ocito napravili neku kombinaciju da nazovu te pakete opreme po njima Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted March 15, 2010 A ovo dole za lip, to je američki CL lip Kako onda izgleda americki vr lip, isto kao i europski ili ne? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 15, 2010 U amerikanaca sve naopako Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted March 15, 2010 je crna trica gs table...bile su na njemu one asa felge kaj je lazo prodavao a sada su na onom crnom passatu u rijeci.. Jel ima tko slika od te trojke,vidio sam je na Street raceu.Mislim da ima unutarnji dio sjedala nekako šaren,a oni bubrezi su koža.Predivan auto. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted March 15, 2010 Kako onda izgleda americki vr lip, isto kao i europski ili ne? Tako je. Izgledom su isti samo su kopče na lipu/braniku drukčije pa je problem ukoliko s TM tuninga kupis lip i dođe ti američki a ti imas europski branik. Onda je to jedna velika jebada.. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted March 15, 2010 Jel ima tko slika od te trojke,vidio sam je na Street raceu.Mislim da ima unutarnji dio sjedala nekako šaren,a oni bubrezi su koža.Predivan auto. Otmar Alt Edition. Nekoliko stranica prije imas slike takvog auta u ovoj temi.. Share this post Link to post Share on other sites
schenker 0 Posted March 15, 2010 (edited) Nije rare To je model golfa 3 koji je nastao u doba kad je VW bio pokrovitelj koncerata pink floyda, ista stvar je sa roling stonesima i te fore... Pa su ocito napravili neku kombinaciju da nazovu te pakete opreme po njima ma znam za to sa pokroviteljstvom ovih grupa, ali ne sjećam se da sam ikad vidio ovu ''sliku'' pred natpisa, možda se varam :-) samo 1500 volana, siceva itd.. namijenjeno austrijancima..tdi edition :-) Edited March 15, 2010 by schenker Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted March 15, 2010 ma znam za to sa pokroviteljstvom ovih grupa, ali ne sjećam se da sam ikad vidio ovu ''sliku'' pred natpisa, možda se varam :-) samo 1500 volana, siceva itd.. namijenjeno austrijancima..tdi edition :-) Tako je !! Osim ovog volana koza oko ručice mnjenjača i ručne kočnice je crna sa crvenim šavom. Srebrne podloge satova.. Share this post Link to post Share on other sites
schenker 0 Posted March 15, 2010 Tako je !! Osim ovog volana koza oko ručice mnjenjača i ručne kočnice je crna sa crvenim šavom. Srebrne podloge satova.. i ako se ne varam boja na volanu, ručici itd. ovisi o boji auta, tj. bile su u ponudi 3 boje - crna, crvena i zelena! Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted March 15, 2010 i ako se ne varam boja na volanu, ručici itd. ovisi o boji auta, tj. bile su u ponudi 3 boje - crna, crvena i zelena! Da.... Taj model je jos imao prednju masku GTI i jos neke sitnice. Ima dosta tih verzija rjetkih od kojih je malo koja u originalnom stanju.. Share this post Link to post Share on other sites
schenker 0 Posted March 15, 2010 Otmar Alt Edition. Nekoliko stranica prije imas slike takvog auta u ovoj temi.. evo malo slika otmar alta Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted March 15, 2010 Tako je !! Osim ovog volana koza oko ručice mnjenjača i ručne kočnice je crna sa crvenim šavom. Srebrne podloge satova.. hmmm... 1500 komada .. u mojem golfu je unutrasnjost potpuno identicna, ali moj je obicni td... malo cudno Share this post Link to post Share on other sites
schenker 0 Posted March 15, 2010 (edited) hmmm... 1500 komada .. u mojem golfu je unutrasnjost potpuno identicna, ali moj je obicni td... malo cudno jesi siguran da ima ovakav volan, siceve, šav oko ručne, gti masku itd.. daj slike.. Edited March 15, 2010 by schenker Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted March 15, 2010 hmmm... 1500 komada .. u mojem golfu je unutrasnjost potpuno identicna, ali moj je obicni td... malo cudno motor u tdi editionu je bio 110ks AFN Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted March 16, 2010 znam, ali samo kazem da je onda takva unutrasnjost isla i u druge modele, a ne samo u tdi edition Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted March 16, 2010 znam, ali samo kazem da je onda takva unutrasnjost isla i u druge modele, a ne samo u tdi edition Prije bih rekao da je to netko ubacio u tvoj auto. Pogotovo ako imas samo takve siceve, a cak da i imas komplet s volanom, mjenjačem ručnom, sive podlove, gti maska i jos xy stvari.... Cisto sumnjam da je netko isao komplet sve do zadnje sitnice preselit na drugi auto Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted March 16, 2010 neznam, sve je moguce, ali kad sam pomocu nekog vin dekodera trazio koju opremu auto ima, izbacio mi je RGB-sport seats i cini mi se da je i za crveni kozni volan pisalo.. tak da vjerojatno je neka doplata bila.. ugl. nije bitno.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 16, 2010 Dali je smedja(onako krem boja) unutrasnjost rijetkost u g3 mislim na oplate na vratima i iza,za krov nisam siguran! Vidio sam jedan g3 u zd sa tim a koliko znam teta ga je takvog kupila pa sad... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted March 16, 2010 Dali je smedja(onako krem boja) unutrasnjost rijetkost u g3 mislim na oplate na vratima i iza,za krov nisam siguran! Vidio sam jedan g3 u zd sa tim a koliko znam teta ga je takvog kupila pa sad... Pa nebi rekao da je to ultra rijetko, samo je rađeno u manjem broju nego crno. Malo tko uzima dan danas auto a da iznutra nije crn ili sivi nego bež...to jako rjetko bude. Recimo vecinom trojke koje su imale bež kozu su u toj kombinaciji bez plastika.... Share this post Link to post Share on other sites
prka_st 1 Posted March 18, 2010 eto ljudi postao sam ponosni vlasnik rijetkih edition siceva s zutim koncem......slucajno naletio al se isplatilo... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted March 18, 2010 eto ljudi postao sam ponosni vlasnik rijetkih edition siceva s zutim koncem......slucajno naletio al se isplatilo... tapecirunzi isto..? Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted March 18, 2010 tapecirunzi isto..? da ima cijeli komplet Share this post Link to post Share on other sites