srki 0 Posted March 29, 2010 Jel si siguran da je mahagonij baš? Bilo ga dosta paketa za uljepšavanaje unutrašnjosti, pogotovo u Njemačkoj; tipa imitacije drva i slično; ili su bile plastične imitacije ili u obliku naljepnica. a nisam zagledao nesto previse... al vjerujem da je to zaljepljeno...netko se igrao malo kako mi se cini.. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted March 30, 2010 a nisam zagledao nesto previse... al vjerujem da je to zaljepljeno...netko se igrao malo kako mi se cini.. nalja.. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted March 30, 2010 ja imam ove plave,imaju grijanje,stanje predobro,osim sto je ljeva noga otpilana i pomaknuta par cm udesno na vozacevom sicu. kolko vrjede,jel zna netko??ovako odokativno. dva prednja i zadnja klupa mislim da clan TROJKA ima takve plave pa kontaktiraj njega nek ti kaze koliko je platio Share this post Link to post Share on other sites
Rallye G60 17 Posted March 31, 2010 Ramljak trazi goca te siceve pa se njemu obrati i vidi koliko bi ti on dao. Share this post Link to post Share on other sites
ramljak 0 Posted April 1, 2010 Ramljak trazi goca te siceve pa se njemu obrati i vidi koliko bi ti on dao. ma nebi ih prodavo,samo ocu znat cjenu,da znam koliko cu bit coviku zahvalan. mislim da imaju u jurice,jel njega pito? Share this post Link to post Share on other sites
Pecko 0 Posted April 6, 2010 naletio sam dok sam si tražio žmige za auto na ovaj branik pa bi vas pital dali je to dolazilo na nekim tricama original ili je to netko naknadno osmislil? dakle otvori na braniku za pranje farova http://ar-hrupelj.hr/product_info.php?manu...ddb8101ee0eac7a Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted April 6, 2010 pa to postoji,nije baš da je rare,al nije ni za svaki dan za vidjeti Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted April 6, 2010 auti za svicarsko trziste su imali taj branik.. Share this post Link to post Share on other sites
ramljak 0 Posted April 6, 2010 auti za svicarsko trziste su imali taj branik.. to je u svici fora,donji dio branika naprid zavrnut,moja dvica kad je kupljena iz svice,imala je na dubokom braniku lip od gti-a sa obicnim branikom,smjesno izgleda.... Share this post Link to post Share on other sites
KlokanJack 0 Posted April 7, 2010 mahagonij je čini mi se rijetkost, vidio sam ga u samo jednoj trici uživo Ovakvu armaturu je imo od mog frenda deda, bar mislim da je to njegov auto bio... ugl. bila je 3ica Variant... Share this post Link to post Share on other sites
ScarFace_vk 0 Posted April 11, 2010 Suncobrani za mk3 koje baš nisam baš viđao jer su koliko znam za USA tržište, imaju poklopac ispod kojeg je ogledalo i svjetlo. Lazo styler ih ima. imam i ja to na ventu , ali samo na suvozačkoj strani... imam ih i ja u passatu oridjidji ovo isto imam... imam i ovo Share this post Link to post Share on other sites
schenker 0 Posted April 12, 2010 šta je ovo? jel ovo rare ili je neko pretapecira? čudno mi nekako Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted April 12, 2010 i ja bi to! Mislim da je tapetartu odradil ajko dobar posao Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted April 12, 2010 Ovo ti je materijal od petice gti-a Share this post Link to post Share on other sites
schenker 0 Posted April 21, 2010 kako ovaj jubi ima dva grijača zadnje šajbe? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 21, 2010 tako sto je netko vjerovatno ubacio prekidac da ne bude rupa Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted April 21, 2010 tako sto je netko vjerovatno ubacio prekidac da ne bude rupa ne mora značiti, neki su tako imali rješeno grijanje retrovizora, i ja sam se čudio Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 21, 2010 cekamo da vidimo ostale.. skroz mi nelogicno spojiti retrovizore na isti prekidac, mogli su onda sliku bar promjeniti Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted April 21, 2010 cekamo da vidimo ostale.. skroz mi nelogicno spojiti retrovizore na isti prekidac, mogli su onda sliku bar promjeniti Grijanje retrovizora je spojeno ( auti koji imaju grijanje retrovizora ) preko grijača zadnje šajbe. Znaci kad se zadnja šajba grije onda se griju i retrovizori. Share this post Link to post Share on other sites
RatZ 0 Posted April 21, 2010 tako je i meni na toledu kada paim grijace zadnje pale se i retrovizori... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 21, 2010 tako vec da znaci ipak je ovaj drugi prekidac ukras Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted April 21, 2010 Nešto slično sam ja stavio na passat,koristio sam prekidač za te stražnje grijače za paljenje dodatnih dnevnih svjetala,samo sam ga ja "naopako" okrenuo da se ipak zna koji je koji Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted April 21, 2010 Znakic VR6 kao da je plastificiran jel to rare nisam to nikad vidio Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted April 22, 2010 Znakic VR6 kao da je plastificiran jel to rare nisam to nikad vidio To je VR6 Highline. Radio se samo u crnoj i tamnoljubičastoj boji ( tamnoljubičasta koza ) ili crna koza kao u prvom modelu. Isti takav mali kockasti gumeni znakić je i na prednjoj masci umejsto onog velikog srebrnog VR6 . Ti modeli su imali drvenu rucicu mjenjaca i tako neke sitnice jos.. Ljubicasti je zvan Brombeer ( po nazivu boje koze ) Meni osobno naljepsa izvedba VR6 golfa bas ta Highline osim zato to je rjetka nego zato sto je razlicitija od drugih VR-ova... I evo kako taj znakic izgleda .. Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted April 22, 2010 nikako se ne uklapa ta drvena ruckica, na ukupni izgled, bas bode oko...ali ne bi se bunio jednog ovakvog kompletnog...taman umjesto ove ruckice stavio dildo Share this post Link to post Share on other sites