sven 0 Posted January 27, 2011 Gumirani umetci za pretince vrata Salter od T4 ali pase i u Golf 3. Trebao sam se ranije sjetit pa iskoristit ovo za jammer Ovo mi je seks. Američanska verzija Postoji i ovakva verzija prekidača večinom u Japanu Taxi konzola VW Motorsport grana Neznam koliko vas je primjetilo ali stariji modeli Golfa 3 su imali ovaj prekidač sa točkicama pored kruzica, dok noviji modeli imaju crtice. Kod starijeg modela sa točkicama one i svijetle dok kod novijeg modela ne . Dosta rjetka felga Ovo je valjda OEM tajni pretinac za žižu Eh sta bi dao za ovo ... Pioneer poklopci zvucnika 7 litarski tank za vodu za sajbe od modela koji su bili opremljeni peračima farova Neki Meksički/Američki City golf sa OEM šejvanim zadnjim brisačem Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted January 27, 2011 joooj sad sam se sjetil ovih guma kaj dođu u vrata koje su netragom nestale iz venta tam negdje 2000. nakon posjete automehaničaru...dok je stari skužil već je bilo gotovo i nikak da skužim , kam dođe ova taxi konzola? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted January 27, 2011 joooj sad sam se sjetil ovih guma kaj dođu u vrata koje su netragom nestale iz venta tam negdje 2000. nakon posjete automehaničaru...dok je stari skužil već je bilo gotovo i nikak da skužim , kam dođe ova taxi konzola? http://i33.tinypic.com/16lmbmh.jpg Slika ti sve govori. Mjesto sto ej normalno pretinac na MK3 tu je slot za radio(stanicu). Lijevo je taxi konzola uz koju jos dolaze dva gumba za osvjetljenje taxi znaka a desno je Police konzola Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted January 27, 2011 aha , koja dobra fora za radio dole... a ovaj tajni pretinac , kaj tu inače idu kazete unutra pa je ovo prepravljeno ili? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted January 27, 2011 aha , koja dobra fora za radio dole... a ovaj tajni pretinac , kaj tu inače idu kazete unutra pa je ovo prepravljeno ili? Izgleda kao serijski...mada.. Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted January 28, 2011 Imaš li sliku perača farova? Na autu ili samo njih? Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted January 28, 2011 Imaš li sliku perača farova? Na autu ili samo njih? Share this post Link to post Share on other sites
rale 0 Posted January 28, 2011 Evo da i ja stavim sliku naljepnice sa veznog lima, bilo ih je vise al sam ih sastrugao jer su mi bile ruzne i prljave. Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted January 28, 2011 Fascinantno mi je koliko opcija dodatnih ima MK3,to valjda ni jedan drugi model auta nema Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted January 28, 2011 To je ono sto i mene cudi.. Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted January 28, 2011 To sven:evo,još si takvu USA tablu moraš nabaviti Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted January 28, 2011 To sven:evo,još si takvu USA tablu moraš nabaviti Pa gledam da si nabavim neke satove od MK3 koji imaju milje i srebrne podloge pa da njih koristim s obzirom da trenutno boravim u zemlji gdje samo postoje MPH a neda mi se svako malo kalkulirat sto je koliko je. Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted January 28, 2011 S USA tablom onda dobiješ i taj znakić za vezivanje pojasa i žaruljicu za rezervu goriva,to mi se čini ima svaka za američko tržište Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted January 28, 2011 S USA tablom onda dobiješ i taj znakić za vezivanje pojasa i žaruljicu za rezervu goriva,to mi se čini ima svaka za američko tržište A da bi to funkcioniralo trebas imati ovo: Plus, u sjedalu moras imati senzor koji biljezi da ti sjedis ili ne sjedis na sjedalu !! Btw naručio neki dan nalje za vezni lim ali ostao iznenađen jer su se promijenile i u pgledu dimenzija i tipa. Ova srebrna na kojoj kaze pazi ventilator i ova zuta pozor napon su sad po novom spojene u jednu pa to izgleda ovako sada kod mene. I morao sam ih staviti na drugo mjesto jer zbog dimenzija ne stanu an original stranu Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted January 28, 2011 ima vekyman1 na otpadu jedan vento za americko trziste i ima vuru u MPH i te gluposti ako koga interesira neka ga nazove...nisam siguran jeli je od dizela ili benzinca.. Share this post Link to post Share on other sites
zoki mk1 0 Posted January 30, 2011 Takav kilometar sat je imao Dražen Vinski na vw jetta (vento) 97.g a konzola za puhanje sa napisanim stupnjevima je bilo za austrijsko tržište, thermotronic! Share this post Link to post Share on other sites
zoki mk1 0 Posted January 30, 2011 Takav kilometar sat je imao Dražen Vinski na vw jetta (vento) 97.g a konzola za puhanje sa napisanim stupnjevima je bilo za austrijsko tržište, thermotronic! Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted January 30, 2011 oćeš reći da je vento sa thermotronicom išel samo za austriju?nebi rekel... Share this post Link to post Share on other sites
Vile 0 Posted January 30, 2011 Plus, u sjedalu moras imati senzor koji biljezi da ti sjedis ili ne sjedis na sjedalu !! mislim da ti ne treba nikakav senzor u sjedalu vozaca jer auto ne ide sam, moras sjedit. jedino ak ima i za suvozaca... ja to imam na duji (samo za vozaca) i nemam nikakav senzor u sjedalu. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted January 30, 2011 mislim da ti ne treba nikakav senzor u sjedalu vozaca jer auto ne ide sam, moras sjedit. jedino ak ima i za suvozaca... ja to imam na duji (samo za vozaca) i nemam nikakav senzor u sjedalu. Mislis da to funkcionira na foru ako auto vozi pocne pistat. Ako vozi podrazumjeva se da netko sjedi ? Dok na suvozacevom sjedalu postoji senzor da li je netko na sicu ili ne ? Hm..bilo bi zanimljivo znati vise o ovome. Recimo da li postoji u MK2/MK3 neki zvuk koji tuli kad nisi vezan i odakle on dolazi. Da li je to neki relej sa zujalicom kao ono za svjetla kad ostavis upaljena ili sto ? Share this post Link to post Share on other sites
Vile 0 Posted January 30, 2011 Mislis da to funkcionira na foru ako auto vozi pocne pistat. Ako vozi podrazumjeva se da netko sjedi ? Dok na suvozacevom sjedalu postoji senzor da li je netko na sicu ili ne ? Hm..bilo bi zanimljivo znati vise o ovome. Recimo da li postoji u MK2/MK3 neki zvuk koji tuli kad nisi vezan i odakle on dolazi. Da li je to neki relej sa zujalicom kao ono za svjetla kad ostavis upaljena ili sto ? bas tako. isao sam bas sad pogledat na superbu II i isto to svijetli makar ja ne sjedim tako da vjerojatno nema nikakav senzor u sicu. meni na duji nista ne pisti, sam svijetli (dok nije zarulja krepala ) tak da ne znam da li je crklo to nesto ili ga uopce ni nema. mjenjao sam sic i samo sam prebacio taj dio di se pojas kopca i radilo je. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted January 30, 2011 Kuzim! Sad jedino negdje saznat gdje ide komad instalacije od onog štekera za pojas na sicu. Prema kud to vodi.. Pretpostavljam da ima i neki osiguač ... Share this post Link to post Share on other sites
Vile 0 Posted January 30, 2011 ne bi ti to na pamet znao reci al mogu pogledat kad dodjem u kt za nekih tjedan dana, ako ti sta znaci kak je na duji. Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted February 2, 2011 (edited) oćeš reći da je vento sa thermotronicom išel samo za austriju?nebi rekel... nebi ni je reko! moj ima thermotronic a iz D je stigo, a i gledo sam po netu, thermo je izgleda išao u svaki Vento sa GL opremom (tak sam ja skužio na yubito) Edited February 2, 2011 by vwgolf3 Share this post Link to post Share on other sites
thezero 0 Posted February 8, 2011 (edited) kakva je ovo klima u g3? nikad nisam dosad vidio takvu... sad skuzio da je bilo par stranica prije... :/ talijanska zamjenska klima... Edited February 8, 2011 by thezero Share this post Link to post Share on other sites