Car GTI 0 Posted October 18, 2011 Da li je ovo original ili su od nečega drugog ubačena sjedala? Original su sjedala Ovo je kompletan Highline interijer u ljubicastoj boji (postoji jos i u crnoj) Obje kombinacije ugrađivale su se samo u VR6 modele Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted October 22, 2011 evo ja zelenijeh iz moga zelenog ed-a 97g Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted October 24, 2011 nekako mi se cimi da je moj cjeli rjedak ed u ovoj zelenoj boji bas ih nevidjam?? Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted October 25, 2011 VWlaho ,jesa mislim da su to isti kao ovi Share this post Link to post Share on other sites
Robiii 0 Posted October 31, 2011 (edited) 12V uticnica ispod straznje klupe je normalno, jel? (govorim za jubija, ni jedan prije mi to nije imao) Edited November 1, 2011 by Robiii Share this post Link to post Share on other sites
Pecko 0 Posted October 31, 2011 (edited) 12V uticnica ispod straznej klupe je normalno, jel? (govorim za jubija, ni jedan prije mi to nije imao) mislim da nije, može slika? Edited October 31, 2011 by Pecko Share this post Link to post Share on other sites
Robiii 0 Posted November 1, 2011 mislim da nije, može slika? Share this post Link to post Share on other sites
Pecko 0 Posted November 1, 2011 prvi put vidim na trici, po meni definitivno rare Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted November 1, 2011 Čini mi se da je to naknadno ugrađivano jer je malo ajmo reć na "glupom" mjestu.... Share this post Link to post Share on other sites
Robiii 0 Posted November 1, 2011 Čini mi se da je to naknadno ugrađivano jer je malo ajmo reć na "glupom" mjestu.... lim i tapecirung izgledaju kao da su izrezani na štanci orig., jerbo sam i ja sumnjao u originalnost pa sam iscupao da vidim kak to izgleda, tj. je li fuš ili...!?..eto, izgleda kao original, a sad, je li ili nije tak svj. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted November 1, 2011 to da ukljucis karolifer da puse pod nogama Share this post Link to post Share on other sites
rale 0 Posted November 1, 2011 tablu ovakve boje nisam nikad vidio... Ovakva komplet unutrasnjost ima na jednom otpadu u blizini mene. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 1, 2011 To je original 12V uticnica iz MK4 ili auta te generacije ( po poklopcu ) Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted November 10, 2011 Ovo je dezen iz MK4,samo je tapacaran unutarnji dio sjedišta. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted November 10, 2011 nije, od mk4 je slican ali nije takav Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted November 10, 2011 Ova velika posuda tekućine je takva jer su i perači farova spojeni na nju.... Fora stvari ima. Jedino ne kužim da li je ovo neki prekidač kod zvučnika? http://i1133.photobucket.com/albums/m583/d...LTvhvvTSw_4.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted November 10, 2011 Da,to je vjerovatno za otvaranje poklopca rezervoara i za otvaranje gepeka,standard kod USA modela Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted November 10, 2011 ovaj volan mi je čisti sex,još ak se nađe koji u oglasima... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 10, 2011 Da,to je vjerovatno za otvaranje poklopca rezervoara i za otvaranje gepeka,standard kod USA modela Rezervirano saom za MK3.5 ili ti Golf 4 cabrio . Golf 3 cabrio to nije imao. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 10, 2011 P.S. - ovaj bijeli kozni interijer mi je cista perverzija. To je nesto sto bi htio imati jednog dana... Share this post Link to post Share on other sites
Pecko 0 Posted November 11, 2011 P.S. - ovaj bijeli kozni interijer mi je cista perverzija. To je nesto sto bi htio imati jednog dana... neki dan sam se susreo sa takvim interijerom u jednom vr-u u kutini, bolesnoooooo, auto ima full opremu, električni paket, automatsku klimu, board comp, tempomat, grijanje sjedala, itd itd...i najvažnije ništ kemijano, sve u tom dezenu...stvarno za poželjeti Share this post Link to post Share on other sites